reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Emsi badasz poczatkowa bete najlepiej 10dpo ,12 dpo .Przysrost wysoki taki ok 250%- dziewczynka .Poki co u kolezanki bylo 270% i u mnie 280% i dziewczynki.Ale tutaj chodzi wlasnie o wychwycenie tego pierwszego przyrostu bo potem beta juz jak wiadomo rosnie roznie.
Ja w 10dpo mialam 31 a w 12 dpo 117.
A Tobie marzy sie coreczka? Synek?

010igov35ye70zfx.png

reklama
Emsi witaj :*
Lech dudarewicz lodz , ma strone www. u niego bylam w pierwszej ciazy i teraz pierwszy raz co wyszedl zly wynik
Potem w sonomedika u dr kaczmarka
Oboje uwazam bardzo dobrzy specjalisci. Polecam, kompetentni. Z tym moim zlym wynikiem niewiem co mialo wplyw, ale najwazniejsze ze juz wszystko dobrze.

Emsi badasz poczatkowa bete najlepiej 10dpo ,12 dpo .Przysrost wysoki taki ok 250%- dziewczynka .Poki co u kolezanki bylo 270% i u mnie 280% i dziewczynki.Ale tutaj chodzi wlasnie o wychwycenie tego pierwszego przyrostu bo potem beta juz jak wiadomo rosnie roznie.
Ja w 10dpo mialam 31 a w 12 dpo 117.
A Tobie marzy sie coreczka? Synek?

010igov35ye70zfx.png

Dzięki za odpowiedz. Właśnie również córeczka, synek już jest, ma 11 lat.
Zrobiłam betę niestety później bo 19dpo i 21dpo i wyszedł przyrost 149,3%
Eh no trudno ... zobaczymy może się jakoś uda i będzie księżniczka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi witaj :*
Lech dudarewicz lodz , ma strone www. u niego bylam w pierwszej ciazy i teraz pierwszy raz co wyszedl zly wynik
Potem w sonomedika u dr kaczmarka
Oboje uwazam bardzo dobrzy specjalisci. Polecam, kompetentni. Z tym moim zlym wynikiem niewiem co mialo wplyw, ale najwazniejsze ze juz wszystko dobrze.

Dzięki [emoji8]
U Dudarewicza byłam w 31 tc na USD 3D. On wtedy byl już doktorem. O Kaczmarku tez słyszałam.
Właśnie czytałam wtedy troszkę i jak napisałaś, ze wsZystko ok to aż mi się łezka w oku zakręciła [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zachecona podwyzszona temperatura zrobilam test niestety negatywny :( i po co ta temp urosla ehhhh i znowu mi przykroa

ale Nic juz rozmyslam jak tu poprawic nasienie i sobie dopomoc jakos jeszcze t'en cykl chcialabym sprobowac a jak sue nie uda to do gin moze badanie hormonow Sama nie wiem za co sue zlapac...

reklama
Do góry