reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Emsi badasz poczatkowa bete najlepiej 10dpo ,12 dpo .Przysrost wysoki taki ok 250%- dziewczynka .Poki co u kolezanki bylo 270% i u mnie 280% i dziewczynki.Ale tutaj chodzi wlasnie o wychwycenie tego pierwszego przyrostu bo potem beta juz jak wiadomo rosnie roznie.
Ja w 10dpo mialam 31 a w 12 dpo 117.
A Tobie marzy sie coreczka? Synek?

010igov35ye70zfx.png

reklama
Emsi witaj :*
Lech dudarewicz lodz , ma strone www. u niego bylam w pierwszej ciazy i teraz pierwszy raz co wyszedl zly wynik
Potem w sonomedika u dr kaczmarka
Oboje uwazam bardzo dobrzy specjalisci. Polecam, kompetentni. Z tym moim zlym wynikiem niewiem co mialo wplyw, ale najwazniejsze ze juz wszystko dobrze.

Emsi badasz poczatkowa bete najlepiej 10dpo ,12 dpo .Przysrost wysoki taki ok 250%- dziewczynka .Poki co u kolezanki bylo 270% i u mnie 280% i dziewczynki.Ale tutaj chodzi wlasnie o wychwycenie tego pierwszego przyrostu bo potem beta juz jak wiadomo rosnie roznie.
Ja w 10dpo mialam 31 a w 12 dpo 117.
A Tobie marzy sie coreczka? Synek?

010igov35ye70zfx.png

Dzięki za odpowiedz. Właśnie również córeczka, synek już jest, ma 11 lat.
Zrobiłam betę niestety później bo 19dpo i 21dpo i wyszedł przyrost 149,3%
Eh no trudno ... zobaczymy może się jakoś uda i będzie księżniczka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi witaj :*
Lech dudarewicz lodz , ma strone www. u niego bylam w pierwszej ciazy i teraz pierwszy raz co wyszedl zly wynik
Potem w sonomedika u dr kaczmarka
Oboje uwazam bardzo dobrzy specjalisci. Polecam, kompetentni. Z tym moim zlym wynikiem niewiem co mialo wplyw, ale najwazniejsze ze juz wszystko dobrze.

Dzięki [emoji8]
U Dudarewicza byłam w 31 tc na USD 3D. On wtedy byl już doktorem. O Kaczmarku tez słyszałam.
Właśnie czytałam wtedy troszkę i jak napisałaś, ze wsZystko ok to aż mi się łezka w oku zakręciła [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zachecona podwyzszona temperatura zrobilam test niestety negatywny :( i po co ta temp urosla ehhhh i znowu mi przykroa

ale Nic juz rozmyslam jak tu poprawic nasienie i sobie dopomoc jakos jeszcze t'en cykl chcialabym sprobowac a jak sue nie uda to do gin moze badanie hormonow Sama nie wiem za co sue zlapac...

reklama
Do góry