reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana ja malam 35l jak zaszlam z ostatnia staralismy sie 9 miesiecy... Implantacja byla wowczas w 10 dniu po owulacji test wyszedl w 12 dniu po owu. No. Ja staralam siw o chlop a wiec wspieralam plodnosc... Z dwiema wczesniejszymi corkami udalo sie w pierwszym cyklu ;) nie stresuje sie ;)

reklama
Ana acard na ukrwienie macicy ,wspomaga zagniezdzenie i dodatkowo zakwasza.

010igov35ye70zfx.png

Hej u mnie dzis 12dpo i test negatywny ale ja w tym cyklu nie czułam żadnych objawów ciążowych. U mnie był jeden stosunek dzień przed ovu ale użyłam po zakwaszacz wiec moze to przeszkodzilo.
Ana wiem co czujesz, ja tez zaczynam analizować co mi jest, 3 cykl przede mną.
Dziewczyny a ten acard jak dawkować? Jak można jeszcze wspomóc nasienie "dziewczynkowo"?

Antonia moiwsz ze moze jeszcze wczesnie, ja jakos dziwnie sie czuje, nie dokonca na @ ale wole myslec ze jednak juz po wszystkim ze cykl stracony, we wtorek mam nadzieje przyjdzie @ oby nie pozniej, znajoma bedzie w nastepny wekend wracac z polski to bym ją poprosiła zeby mi ten miovarian kupila skoro mozna bez recepty, a acard to na co? wiem ze pisalyscie wczesniej, ale zapomnialam.
Moze jeszcze ten vitex niech mi przywiezie czytałam to ziółka są, to pewnie w aptece dostanie bez pszeszkod i to i to.
Acard jest ogólnie na krzepnięcia krwi , dokładnie na jej rozrzedzenie. Dziewczyny biorą chyba na lepsze ukrwienie macicy a ja bo muszę. Miałam półtora roku temu zakrzepice w zyle. I mam jednego brzydkiego zylaka na nodze do operacji.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u mnie dzis 12dpo i test negatywny ale ja w tym cyklu nie czułam żadnych objawów ciążowych. U mnie był jeden stosunek dzień przed ovu ale użyłam po zakwaszacz wiec moze to przeszkodzilo.
Ana wiem co czujesz, ja tez zaczynam analizować co mi jest, 3 cykl przede mną.
Dziewczyny a ten acard jak dawkować? Jak można jeszcze wspomóc nasienie "dziewczynkowo"?
Acard ja biorę 1 dziennie. Nie wiem jak koleżanki :-)

Ana ja malam 35l jak zaszlam z ostatnia staralismy sie 9 miesiecy... Implantacja byla wowczas w 10 dniu po owulacji test wyszedl w 12 dniu po owu. No. Ja staralam siw o chlop a wiec wspieralam plodnosc... Z dwiema wczesniejszymi corkami udalo sie w pierwszym cyklu ;) nie stresuje sie ;)
to pozna implantacja skad wiedzialas ze w 10dniu.
mam testy sprobuje jeszcze jutro bedzie 12dpo jak neg to bédé czekac na @ i jakis plan ulozyc musze dziekuje wam bardzo za rady.
ajlak moze nastepny bedzie dla nas szczesliwy, mi sie nie udalo ostatnio przed owul bylo chyba dwa lub trzy dni nie wiem dokladnie, bo temp nie mierzylam wtedy, tylko testy i sluz. teraz w owu tez widac nie juz Sama nie wiem co robic.
jutro do apteki sie przejde, bo doczytalam w neciee ten vitex sa tutaj tez, tylko ze sa w proszku i tabletki ,pisza ze lepiej sie poradzic, wiec popytam co tam pani mi ciekawego doradzi

aaa cos kojarze ze ktoras z was radzila red bula facetowi ,ale kiedy to? przed przytulaniem chwile ?

Ostatnia edycja:
Ana z tym ze redbul to na chlopca jest.

Co.do Acardu mi polecila Airfix do owu brac co 2 dzien po 1 tabl. A po owu 1 tabl. Dziennie..no i ja polecam.zbadac progesteron 7 dpo by w razie co w nastepnym cyklu sie wspomoc.U mnie akurat to bylo kluczowe.

010igov35ye70zfx.png

Ana z tym ze redbul to na chlopca jest.

Co.do Acardu mi polecila Airfix do owu brac co 2 dzien po 1 tabl. A po owu 1 tabl. Dziennie..no i ja polecam.zbadac progesteron 7 dpo by w razie co w nastepnym cyklu sie wspomoc.U mnie akurat to bylo kluczowe.

010igov35ye70zfx.png
ok dzieki poczytam, nie bede ci glowy zawacac pytaniami, bo nie mam pojecia dlaczego akurat 7 dpo badac ten progesteon, wogole zielona jestem w tych tematach.

Myślę Ana że te testy to powinnaś zacząć robic od 12 dpo a nie tak wcześnie i tylko się denerwujesz :-) i tak nie jest nic przesądzone więc trzymam kciuki za Ciebie :-)

reklama
Do góry