reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia brzmi pieknie:*Zaciskam mocno kciuki by zaskoczylo!Sa ogromne szanse:)a ph mierzylas?

Ana no faktycznie moze mialas owulacje w 8 dc a kiedy masz zazwyczaj?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
antonia obys miala racje temp. Utrzymywala sie przez 3 dni oewnie dlatego i dzis mi pokazako ze jestem po owul rzekomo 8dnia wykrylo a dzis dopiero sluz plodny sie pojawil i 11dc.

Antonia brzmi pieknie:*Zaciskam mocno kciuki by zaskoczylo!Sa ogromne szanse:)a ph mierzylas?

Ana no faktycznie moze mialas owulacje w 8 dc a kiedy masz zazwyczaj?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie mierzylam i w sumie nie zamierzam :-) dziękuję, też liczę że będzie owocny :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana mi też nieraz ovufriend pokazywał wcześniej, a później się poprawiał. Tym bardziej, że nie masz jeszcze objawów owulacji. Trzeba brać pod uwagę też inne czynniki.

Antonia rzeczywiście jest duża szansa, że w tym miesiącu się uda:) Powodzenia, trzymam kciuki.

A co do tego 0+12 to też mi się wydaje, że trzeba zrobić ok. 6-7 godz. po owulacji żeby nie było za późno, żeby plemniki zdążyły dotrzeć zanim komórka obumrze. A wiadomo z wiekiem żyje już krócej.

reklama
Do góry