reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jutro powinien byc owulacyjny dodatni,nie wiem czy wymeczyc dzis meza czx czekac do jutra na wynik pozytywny i dopiero jutro go wziac w obroty, czy noze dzis jutro i pojutrze jak radzicie ?co dzien to za czesto ? Ostatnie starania byly przed wczoraj rano.
Możesz dzisiaj. Codziennie to może być za często dla plemników ale co facet to inaczej

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ana zalezy od faceta u nas bylo codzien i dopiero zaskoczylo..

010igov35ye70zfx.png

Ana i jak temperatura?

Monia a Ty kiedy zaczynasz starania?

Elena,Maziajka,Katia,Arya,Majorcia co slychac?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja staranka dopiero na początku kwietnia może. @ powinna być ok 16.03. ale nie wiem czy będą płodne wtedy kiedy mężuś będzie. Ostatnio jakiś pech jak on jest: albo mam @ albo jestem już po płodnych. A jak wtedy się nie uda to dopiero w wakacje może następna okazja :(

Ana jak dzieciaki pozwolą to działaj już dziś :).

Ja staranka dopiero na początku kwietnia może. @ powinna być ok 16.03. ale nie wiem czy będą płodne wtedy kiedy mężuś będzie. Ostatnio jakiś pech jak on jest: albo mam @ albo jestem już po płodnych. A jak wtedy się nie uda to dopiero w wakacje może następna okazja :(

Ana jak dzieciaki pozwolą to działaj już dziś :).
pozwolily dzieci:) mlodszy mial drzemke,astaszego zaangazowalam do kuchni,a my z mezem szybko siup do lazienki szast prast i po krzyku :d przypomnialy sie mlode lata hihi

A może mi pomożecie bo rozkminiem. Od dwóch dni temperatura po owu w górze, testy pozytywne dwa dni temu a ja teraz w wc na papierze śluz plodny jak białko kurze. Czy może taki śluz jeszcze być?????

Spojrzałam na swoje wykresy i po owulacji, dzień po, mam jeszcze śluz płodny. Zresztą jak byłam u ginekologa dzień po owulacji to mówił, że dużo śluzu płodnego, a stwierdził że już po owu.
A może mi pomożecie bo rozkminiem. Od dwóch dni temperatura po owu w górze, testy pozytywne dwa dni temu a ja teraz w wc na papierze śluz plodny jak białko kurze. Czy może taki śluz jeszcze być?????

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[

mi po testach pozyt owul tez dwa dni pozniej pokazal sie sluz jak kisiel przezroczysty. A wczesniej wodnisty mialam.

reklama
Do góry