reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej witam mam problem i pytanie odnosnie owufriend ,wyznaczyło mi owu za szybko 8 dzien ?! testy owul. negatywne miałyście tak? sluzu brak wtedy, bez bolu , kompletnie nic i raczej niemozliwe. Miałyście tak? że zle wam wyznaczyo owulke tam?

Załączniki

• owuf.png
    owuf.png
    557 bajtów · Wyświetleń: 63
hej witam mam problem i pytanie odnosnie owufriend ,wyznaczyło mi owu za szybko 8 dzien ?! testy owul. negatywne miałyście tak? sluzu brak wtedy, bez bolu , kompletnie nic i raczej niemozliwe. Miałyście tak? że zle wam wyznaczyo owulke tam?
Widocznie na podstawie temperatur tak wyznaczyl. Wiem że to się może zmienić jak będziesz kolejne dni uzupełniać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ulala [emoji14] to Cie Kochana nie poznaje:) czyzby w sama owulacje a moze do 12h ♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Bardziej 12h po albo nawet 20 :-) a kto to sprawdzi? Żeby mieć jakąkolwiek pewnosc :-) nida rady tak ;) czułam wczoraj rano brzuch, jajniki a seksy były w nocy więc myślę że dopiero plemniczki dotarły o tej porze;) o ile przeżyły;)

A wczesniej 2 dni tak? Teraz tak sobie jeszcze mysle ze nie kapuje tego 12h po bo przeciez plemniki jeszcze musza iles godzin dojrzec tam w srodku?

Ana a teraz ktory jestes dzien cyklu?

A wczesniej 2 dni tak? Teraz tak sobie jeszcze mysle ze nie kapuje tego 12h po bo przeciez plemniki jeszcze musza iles godzin dojrzec tam w srodku?

Ana a teraz ktory jestes dzien cyklu?

Mialam staranka 8,10,12,14 narazie o owu CHYBA w 14 albo w nocy, albo rano albo dziś ;) dziś 15 dc :-) jeśli temperatura będzie jutro tez wysoka to już chyba mezowi odpuszcze :-) bo to już będzie znaczylo ze juz 2 dni po owu :-)

reklama
Do góry