Imama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widocznie na podstawie temperatur tak wyznaczyl. Wiem że to się może zmienić jak będziesz kolejne dni uzupełniać.hej witam mam problem i pytanie odnosnie owufriend ,wyznaczyło mi owu za szybko 8 dzien ?! testy owul. negatywne miałyście tak? sluzu brak wtedy, bez bolu , kompletnie nic i raczej niemozliwe. Miałyście tak? że zle wam wyznaczyo owulke tam?
Bardziej 12h po albo nawet 20 :-) a kto to sprawdzi? Żeby mieć jakąkolwiek pewnosc :-) nida rady tak czułam wczoraj rano brzuch, jajniki a seksy były w nocy więc myślę że dopiero plemniczki dotarły o tej porze o ile przeżyłyUlala [emoji14] to Cie Kochana nie poznaje czyzby w sama owulacje a moze do 12h ♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam staranka 8,10,12,14 narazie o owu CHYBA w 14 albo w nocy, albo rano albo dziś dziś 15 dc :-) jeśli temperatura będzie jutro tez wysoka to już chyba mezowi odpuszcze :-) bo to już będzie znaczylo ze juz 2 dni po owu :-)A wczesniej 2 dni tak? Teraz tak sobie jeszcze mysle ze nie kapuje tego 12h po bo przeciez plemniki jeszcze musza iles godzin dojrzec tam w srodku?
Ana a teraz ktory jestes dzien cyklu?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom