reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zerknelam w swoje stare notatki z poprzedniej ciazy w swoj szczesliwy cykl i u mnie jest, a raczej bylo jak u Millo po owu skok, no nic zobaczymy czy sie cos zmienilo po 2 latach.
Antonia ,a jak u Ciebie starania wypadly ? co ile? bo wiadomo plany planami, ale czy trzymalas sie tego co zamierzalas w tym cyklu ? czy spontanicznie wyszlo?
Bedziesz jeszcze starac sie, bo testy ci wyszly juz pozytywne.
Narazie wychodzi co drugi dzień :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zerknelam w swoje stare notatki z poprzedniej ciazy w swoj szczesliwy cykl i u mnie jest, a raczej bylo jak u Millo po owu skok, no nic zobaczymy czy sie cos zmienilo po 2 latach.
Antonia ,a jak u Ciebie starania wypadly ? co ile? bo wiadomo plany planami, ale czy trzymalas sie tego co zamierzalas w tym cyklu ? czy spontanicznie wyszlo?
Bedziesz jeszcze starac sie, bo testy ci wyszly juz pozytywne.
Zobaczcie że nawet ovufriend wyznacza owulacje jeśli sa 3 wyższe temperatury i wyznacza ją na środku tych trzech dni :-) ale chyba nikt nie majac monitoringu może określić ze wystąpiła owu...
Jeśli po testach owu jest czas 24-36 h to u mnie się zgadza bo jeszcze wczoraj były negatywy. A jeśli nie to jak zaskoczy będzie wpadka hihi. Narazie mam do tego jeszcze dystans :-) JESZCZE :-)

IMG_20170223_225241.jpg

Antonia u mnie tak to wyglada

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170223_225241.jpg
    IMG_20170223_225241.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 242
1487918226-aaaaaa.png
tu jest napisane ze wyższa temperatura zaczyna fazę lutalna. Pewnie muszą ja potwierdzić kolejne wyższe temperatury a nie tylko jeden jej skok. :-)

Antonia jak dzis spadlo a wczoraj mialas pozytyw to mysle ze dzis masz owulacje i jytro bedxiesz miala skok:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak właśnie myślę :-) i co teraz mam robić;) może się poloze i poczekam hihi :-) czekam na męża. Wieczorem zaplanowana randka w sypialni.

reklama
Do góry