reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana mi też nieraz ovufriend pokazywał wcześniej, a później się poprawiał. Tym bardziej, że nie masz jeszcze objawów owulacji. Trzeba brać pod uwagę też inne czynniki.

Antonia rzeczywiście jest duża szansa, że w tym miesiącu się uda:) Powodzenia, trzymam kciuki.

A co do tego 0+12 to też mi się wydaje, że trzeba zrobić ok. 6-7 godz. po owulacji żeby nie było za późno, żeby plemniki zdążyły dotrzeć zanim komórka obumrze. A wiadomo z wiekiem żyje już krócej.
Dokładnie bo plemniczki musza chyba 6h dojrzewać :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Antonia to zaszalalas hehe powinno sie udać ale nie zapeszajmy.
Ana z ta owulacja to jest wlasnie problem i tak naprawdę bez monitoringu u gina to cieżko mieć pewność.
Ja to teraz odstawiłam Vitex i liczę ze @ mi przyjdzie wkońcu! Bo czytałam ze jednak moze to opóźniać @ i tak samo herbata miętowa tez wlasnie opóźnia często. Wiec narazie z suplementami mam stop

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dopiero pierwszy cykl mierze temp . wczesniej opierałam sie na obserwacji sluzu oraz testach owulacyjnych, chodza mi mysli po głowie, że z owulacji to nici będą w tym cyklu ehhh za bardzo sie spinam chyba przez ten dzisiejszy owufriend
Dzieki jeszcze raz dobre kobiety :D za słowa ,mam tylko nadzieje, że jestem przed owulacją.
Antonia no byłby hardkore, ale co tam jak szalejesz tak, to kto wie ;P oj mogą mogą byc z tego dzieci :D
Tez mam dzis randke w sypialni ;)

Millo dziekuje ze pytasz u nas ok juz 23 tc leci czuje sie ok.Choc kregoslup nawala...mala kopie jak szalona serio nie pamietam bu Jas az tak mocno kopal[emoji14]Dni leca mi jak szalone ...

Czytam Was ciagle ale ciezko mi sie wbic w temat .Ciesze sie ze wszystkie ostro dzialacie mam nadzieje , ze za niedlugo znow bedzie wysyp 2 kresek a potem rozowosci tak jak bylo wczesniej:p

Jestem ciekawa co u Airfix jak sie czuja no i jak mala.ma.na imie no i jak Miciurka z Danielem.Mam nadzieje ze sie odezwa niebawem:-)

010igov35ye70zfx.png

millo temp. Spadla dzis test owul pokazal juz dzis wyrazniejsza kreske wiec mam nadzieje ze owul sie zbliza
monia z randki nici byly , poszlam ledwo do sypialni i najmlodszy sie obudzil mysle sobie ok zaraz pewnie zasnie a tu du... Do 3 nad ranem nie chcial zasnac, padlam razem z nim,wiwc nie bylo staranek:( dzis rano chcialam zaatakowac meza i tez sie nie udalo wychodze na siusiu a tu starszy syn wstaje wrrr i jak tu robic dzieci ehhh.

badam tez szyjke w tym cyklu, dzis ledwo ja siegnelam wczoraj byla nizej,a po @ byla calkiem niziutko,nie potrafie jeszcze miekkosci rozpoznac ale dobra i wysokosc chyba :)

badam tez szyjke w tym cyklu, dzis ledwo ja siegnelam wczoraj byla nizej,a po @ byla calkiem niziutko,nie potrafie jeszcze miekkosci rozpoznac ale dobra i wysokosc chyba :)
No i jak temperatura spada a testy owu pozytywne to najlepsze oznaki :-) trzymam kciuki. Ja już po staraniach, dziś już drugi dzień wyższych temperatur także owu już była, nie będę już męża męczyć :-) dziś 16 dc, czekamy...

reklama
No i jak temperatura spada a testy owu pozytywne to najlepsze oznaki :-) trzymam kciuki. Ja już po staraniach, dziś już drugi dzień wyższych temperatur także owu już była, nie będę już męża męczyć :-) dziś 16 dc, czekamy...

jutro powinien byc owulacyjny dodatni,nie wiem czy wymeczyc dzis meza czx czekac do jutra na wynik pozytywny i dopiero jutro go wziac w obroty, czy noze dzis jutro i pojutrze jak radzicie ?co dzien to za czesto ? Ostatnie starania byly przed wczoraj rano.

Do góry