reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana mi też nieraz ovufriend pokazywał wcześniej, a później się poprawiał. Tym bardziej, że nie masz jeszcze objawów owulacji. Trzeba brać pod uwagę też inne czynniki.

Antonia rzeczywiście jest duża szansa, że w tym miesiącu się uda:) Powodzenia, trzymam kciuki.

A co do tego 0+12 to też mi się wydaje, że trzeba zrobić ok. 6-7 godz. po owulacji żeby nie było za późno, żeby plemniki zdążyły dotrzeć zanim komórka obumrze. A wiadomo z wiekiem żyje już krócej.
Dokładnie bo plemniczki musza chyba 6h dojrzewać :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Antonia to zaszalalas hehe powinno sie udać ale nie zapeszajmy.
Ana z ta owulacja to jest wlasnie problem i tak naprawdę bez monitoringu u gina to cieżko mieć pewność.
Ja to teraz odstawiłam Vitex i liczę ze @ mi przyjdzie wkońcu! Bo czytałam ze jednak moze to opóźniać @ i tak samo herbata miętowa tez wlasnie opóźnia często. Wiec narazie z suplementami mam stop

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dopiero pierwszy cykl mierze temp . wczesniej opierałam sie na obserwacji sluzu oraz testach owulacyjnych, chodza mi mysli po głowie, że z owulacji to nici będą w tym cyklu ehhh za bardzo sie spinam chyba przez ten dzisiejszy owufriend
Dzieki jeszcze raz dobre kobiety :D za słowa ,mam tylko nadzieje, że jestem przed owulacją.
Antonia no byłby hardkore, ale co tam jak szalejesz tak, to kto wie ;P oj mogą mogą byc z tego dzieci :D
Tez mam dzis randke w sypialni ;)

Millo dziekuje ze pytasz u nas ok juz 23 tc leci czuje sie ok.Choc kregoslup nawala...mala kopie jak szalona serio nie pamietam bu Jas az tak mocno kopal[emoji14]Dni leca mi jak szalone ...

Czytam Was ciagle ale ciezko mi sie wbic w temat .Ciesze sie ze wszystkie ostro dzialacie mam nadzieje , ze za niedlugo znow bedzie wysyp 2 kresek a potem rozowosci tak jak bylo wczesniej:p

Jestem ciekawa co u Airfix jak sie czuja no i jak mala.ma.na imie no i jak Miciurka z Danielem.Mam nadzieje ze sie odezwa niebawem:-)

010igov35ye70zfx.png

millo temp. Spadla dzis test owul pokazal juz dzis wyrazniejsza kreske wiec mam nadzieje ze owul sie zbliza
monia z randki nici byly , poszlam ledwo do sypialni i najmlodszy sie obudzil mysle sobie ok zaraz pewnie zasnie a tu du... Do 3 nad ranem nie chcial zasnac, padlam razem z nim,wiwc nie bylo staranek:( dzis rano chcialam zaatakowac meza i tez sie nie udalo wychodze na siusiu a tu starszy syn wstaje wrrr i jak tu robic dzieci ehhh.

badam tez szyjke w tym cyklu, dzis ledwo ja siegnelam wczoraj byla nizej,a po @ byla calkiem niziutko,nie potrafie jeszcze miekkosci rozpoznac ale dobra i wysokosc chyba :)

badam tez szyjke w tym cyklu, dzis ledwo ja siegnelam wczoraj byla nizej,a po @ byla calkiem niziutko,nie potrafie jeszcze miekkosci rozpoznac ale dobra i wysokosc chyba :)
No i jak temperatura spada a testy owu pozytywne to najlepsze oznaki :-) trzymam kciuki. Ja już po staraniach, dziś już drugi dzień wyższych temperatur także owu już była, nie będę już męża męczyć :-) dziś 16 dc, czekamy...

reklama
No i jak temperatura spada a testy owu pozytywne to najlepsze oznaki :-) trzymam kciuki. Ja już po staraniach, dziś już drugi dzień wyższych temperatur także owu już była, nie będę już męża męczyć :-) dziś 16 dc, czekamy...

jutro powinien byc owulacyjny dodatni,nie wiem czy wymeczyc dzis meza czx czekac do jutra na wynik pozytywny i dopiero jutro go wziac w obroty, czy noze dzis jutro i pojutrze jak radzicie ?co dzien to za czesto ? Ostatnie starania byly przed wczoraj rano.

Do góry