reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie w przypadku obydwu ciąż był tylko jeden stosunek w dni płodne I mam dwóch chłopaków.teraz będą sexy codziennie do owulacji.bo muszę zmienić taktykę.zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
witajcie. dawno nie pisałam . Przepraszam za post , ale po prostu musze to wyrzucić . nie chce nikogo straszyć, dołować. nie o to mi chodzi . niewiem czy pisałam ,ale chyba tak ,że siostra moja , mlodsza o 3 lata , nie planując zaszła w ciąże równo ze mną , różnica terminu porodu były 2 dni . ja przechodze ciąże lajtowo . tak ja z synkiem . moze wiecej mdlości . ale zero wymiotów itd. samopoczucie tez dobre. za to siostra wymiotowała. słaba . wlasnie dzis mam 9+0 . ostatnio tydzień u niej był apogeum wymiotów . od 3 tygodni nie jadla obiadow . wymiotowała zółcią . nawet w nocy gdy lezala nie mogla zasnac bo miala nudnosci. strasznie mi jej zal . w piatek miaala wizyte . w sumie poszla tylko po to aby dostac skierowanie na badania , bo postanowilismy ,ze bedziemy chodzic do jednego lekarza , ktora wizyte mamy umowioną na 23 .02 . razem mielismy miec badania , razem ciuszki. razem zdjecia robic itd. niestety na wizycie okazalo sie , ze serduszko nie bije . mna strasznie to wstrzasnelo . o siostry stanie nie musze pisac pewnie

okazalo sie ,ze przestalo bic z 2 dni przed wizytą . tak wynikalo z rozmiarów . lekarze tlumaczyli ,ze tak sie zdarza. ze to nie jej wina , (na szczescie nie wini siebie) ze moze liczne wady mialo . w sobote zglosila sie do szpitala . tabletke , i po prau godzinach zabieg. strasznie mi przykro , . nie wiem jak ją pocieszyc. wspomoc. wiem ze potrzebny czas. sama przyznala ze bedzie jej trudniej patrzac na mnie i moj rosnacy brzuch . niewiem . co zrobic . straszne to wszystko .

okazalo sie ,ze przestalo bic z 2 dni przed wizytą . tak wynikalo z rozmiarów . lekarze tlumaczyli ,ze tak sie zdarza. ze to nie jej wina , (na szczescie nie wini siebie) ze moze liczne wady mialo . w sobote zglosila sie do szpitala . tabletke , i po prau godzinach zabieg. strasznie mi przykro , . nie wiem jak ją pocieszyc. wspomoc. wiem ze potrzebny czas. sama przyznala ze bedzie jej trudniej patrzac na mnie i moj rosnacy brzuch . niewiem . co zrobic . straszne to wszystko .
aneta900516, współczuję siostrze. Nie ma słów pocieszenia dla matki, która straciła ciążę. Musi sama się z tym uporać. Czas leczy rany. Może uda się jej szybko zajść ponownie i to będzie największa nagroda. A może te silne wymioty miały jakieś podłoże i faktycznie coś było nie tak?. Życzę dużo zdrowia siostrze a Ty staraj się jak najmniej denerwować i stresować, to nie ma dobrego wypływu na dziecko. [emoji3]

thgf3e3k5dy58h2b.png

przykre, bardzo wspólczuje...

Ostatnia edycja:
Antonia zaczełaś :) to trzymam kciuki mocnoooo :) u mnie 5 dc jeszcze do staran mi zostalo ,a w zasadzie to nie duzo , dzis ostatni dzien @ więc ten tego jutro mozna zaczać sie przytulać na ten nowy cykl :p

Aneta bardzo mi przykro.. nie wiem co napisać mimo poronienia.. w takich chwilach ciezko cokolwiek:(

Antonia to nie ja pisalam tylko Maziajka;)dla mnie te z allegro sa bardzo dobre.Dzieki testom i wykresom coraz lepiej znam swoj organizm.Dzis dostalam okres tak jak mialam dostac i zaczynamy starania od tego cyklu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta bardzo mi przykro.. nie wiem co napisać mimo poronienia.. w takich chwilach ciezko cokolwiek:(

Antonia to nie ja pisalam tylko Maziajka;)dla mnie te z allegro sa bardzo dobre.Dzieki testom i wykresom coraz lepiej znam swoj organizm.Dzis dostalam okres tak jak mialam dostac i zaczynamy starania od tego cyklu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O super, trzymam za Ciebie kciuki :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry