reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie w przypadku obydwu ciąż był tylko jeden stosunek w dni płodne I mam dwóch chłopaków.teraz będą sexy codziennie do owulacji.bo muszę zmienić taktykę.zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
witajcie. dawno nie pisałam . Przepraszam za post , ale po prostu musze to wyrzucić . nie chce nikogo straszyć, dołować. nie o to mi chodzi . niewiem czy pisałam ,ale chyba tak ,że siostra moja , mlodsza o 3 lata , nie planując zaszła w ciąże równo ze mną , różnica terminu porodu były 2 dni . ja przechodze ciąże lajtowo . tak ja z synkiem . moze wiecej mdlości . ale zero wymiotów itd. samopoczucie tez dobre. za to siostra wymiotowała. słaba . wlasnie dzis mam 9+0 . ostatnio tydzień u niej był apogeum wymiotów . od 3 tygodni nie jadla obiadow . wymiotowała zółcią . nawet w nocy gdy lezala nie mogla zasnac bo miala nudnosci. strasznie mi jej zal . w piatek miaala wizyte . w sumie poszla tylko po to aby dostac skierowanie na badania , bo postanowilismy ,ze bedziemy chodzic do jednego lekarza , ktora wizyte mamy umowioną na 23 .02 . razem mielismy miec badania , razem ciuszki. razem zdjecia robic itd. niestety na wizycie okazalo sie , ze serduszko nie bije . mna strasznie to wstrzasnelo . o siostry stanie nie musze pisac pewnie

okazalo sie ,ze przestalo bic z 2 dni przed wizytą . tak wynikalo z rozmiarów . lekarze tlumaczyli ,ze tak sie zdarza. ze to nie jej wina , (na szczescie nie wini siebie) ze moze liczne wady mialo . w sobote zglosila sie do szpitala . tabletke , i po prau godzinach zabieg. strasznie mi przykro , . nie wiem jak ją pocieszyc. wspomoc. wiem ze potrzebny czas. sama przyznala ze bedzie jej trudniej patrzac na mnie i moj rosnacy brzuch . niewiem . co zrobic . straszne to wszystko .

okazalo sie ,ze przestalo bic z 2 dni przed wizytą . tak wynikalo z rozmiarów . lekarze tlumaczyli ,ze tak sie zdarza. ze to nie jej wina , (na szczescie nie wini siebie) ze moze liczne wady mialo . w sobote zglosila sie do szpitala . tabletke , i po prau godzinach zabieg. strasznie mi przykro , . nie wiem jak ją pocieszyc. wspomoc. wiem ze potrzebny czas. sama przyznala ze bedzie jej trudniej patrzac na mnie i moj rosnacy brzuch . niewiem . co zrobic . straszne to wszystko .
aneta900516, współczuję siostrze. Nie ma słów pocieszenia dla matki, która straciła ciążę. Musi sama się z tym uporać. Czas leczy rany. Może uda się jej szybko zajść ponownie i to będzie największa nagroda. A może te silne wymioty miały jakieś podłoże i faktycznie coś było nie tak?. Życzę dużo zdrowia siostrze a Ty staraj się jak najmniej denerwować i stresować, to nie ma dobrego wypływu na dziecko. [emoji3]

thgf3e3k5dy58h2b.png

przykre, bardzo wspólczuje...

Ostatnia edycja:
Antonia zaczełaś :) to trzymam kciuki mocnoooo :) u mnie 5 dc jeszcze do staran mi zostalo ,a w zasadzie to nie duzo , dzis ostatni dzien @ więc ten tego jutro mozna zaczać sie przytulać na ten nowy cykl :p

Aneta bardzo mi przykro.. nie wiem co napisać mimo poronienia.. w takich chwilach ciezko cokolwiek:(

Antonia to nie ja pisalam tylko Maziajka;)dla mnie te z allegro sa bardzo dobre.Dzieki testom i wykresom coraz lepiej znam swoj organizm.Dzis dostalam okres tak jak mialam dostac i zaczynamy starania od tego cyklu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta bardzo mi przykro.. nie wiem co napisać mimo poronienia.. w takich chwilach ciezko cokolwiek:(

Antonia to nie ja pisalam tylko Maziajka;)dla mnie te z allegro sa bardzo dobre.Dzieki testom i wykresom coraz lepiej znam swoj organizm.Dzis dostalam okres tak jak mialam dostac i zaczynamy starania od tego cyklu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O super, trzymam za Ciebie kciuki :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry