reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia chyba tak mi wlasnie facelle caly cykl takie wychodzily..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Antonia bo musisz wyprobowac mi chyba z 3 cykle to zajelo....to nie jest tak latwe.

Aaa tak wracajac do jader i w ogole predyspozycji facetow i calego planowania to chyba serio nie da sie tego zrobic.Ostatnio przypomnialo mi sie o moim bracie ciotecznym ktory ma 1 jadro.I co ma 8 letnia corke a nie dawno urodzil mu sie syn...Kuzyn ma 36 l.Pali , pracuje jako kierowca i ma jedno jadro bo za dziecka mu usuneli..wiec serio mysle ze nic sie nie da zrobic..ale probowac zawsze mozna[emoji14]

010igov35ye70zfx.png

Antonia maja rozna czulosc te co jak uzywalam byly 20 30 i 40 zbyt czule tez nie dobre bo moga pojazywac pozytyw na kilka dni przed pikiem LH bo np dana kobieta ma tego hormonu LH dosc duze stezenie w moczu i u trzymuje sie takie stezenie kilka dni i dopiero jest pik czyli wyrzut pod wplywem ktorego peka pecherzyk i dochodzi do uwolnienia jajeczka a u innej znowu koboety szybko wzrasta i szybko spada poziom LH w moczu, ja wladnie tak mam i robilam testy co 4 h by wylapac pik bo lateo bylo ptzegapic...

Maziajka dlatego pisałam wcześniej ze "nowe badania" wskazują ze abstynencja czy codzienny/częsty sex owszem zmiejszaja ilość nasienia ale nadal jest pol na pol męskich i żeńskich. Dlatego pisałam o metodzie co 4 dni, bo wlasnie co sie sprawdza to zeby mieć jeden (nalepeij jeden) stosunek w dni płodne nie wiecej. Dlatego Np abstynencja sie sprawdzała (bo był jeden stosunek) ale nieraz powodowało to zbyt duża redukcje nasienia i brak ciazy. Z codziennego znajome maja chłopców co mi tymbardziej to potwierdza.
Dlatego dziewczyny serio stosują ta metodę co 4 dni. I ja tez zdecydowałam ze od połowy marca co 4 dni jadę i nie stresuje sie żadnymi testami owu itd.
A słyszałyście o tym ze w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych wlasnie wychodzą dziewczynki? To samo wlasnie po poronieniu podobno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia maja rozna czulosc te co jak uzywalam byly 20 30 i 40 zbyt czule tez nie dobre bo moga pojazywac pozytyw na kilka dni przed pikiem LH bo np dana kobieta ma tego hormonu LH dosc duze stezenie w moczu i u trzymuje sie takie stezenie kilka dni i dopiero jest pik czyli wyrzut pod wplywem ktorego peka pecherzyk i dochodzi do uwolnienia jajeczka a u innej znowu koboety szybko wzrasta i szybko spada poziom LH w moczu, ja wladnie tak mam i robilam testy co 4 h by wylapac pik bo lateo bylo ptzegapic...
O to nie wiedziałam tego. Dziękuję :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry