reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia chyba tak mi wlasnie facelle caly cykl takie wychodzily..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Antonia bo musisz wyprobowac mi chyba z 3 cykle to zajelo....to nie jest tak latwe.

Aaa tak wracajac do jader i w ogole predyspozycji facetow i calego planowania to chyba serio nie da sie tego zrobic.Ostatnio przypomnialo mi sie o moim bracie ciotecznym ktory ma 1 jadro.I co ma 8 letnia corke a nie dawno urodzil mu sie syn...Kuzyn ma 36 l.Pali , pracuje jako kierowca i ma jedno jadro bo za dziecka mu usuneli..wiec serio mysle ze nic sie nie da zrobic..ale probowac zawsze mozna[emoji14]

010igov35ye70zfx.png

Antonia maja rozna czulosc te co jak uzywalam byly 20 30 i 40 zbyt czule tez nie dobre bo moga pojazywac pozytyw na kilka dni przed pikiem LH bo np dana kobieta ma tego hormonu LH dosc duze stezenie w moczu i u trzymuje sie takie stezenie kilka dni i dopiero jest pik czyli wyrzut pod wplywem ktorego peka pecherzyk i dochodzi do uwolnienia jajeczka a u innej znowu koboety szybko wzrasta i szybko spada poziom LH w moczu, ja wladnie tak mam i robilam testy co 4 h by wylapac pik bo lateo bylo ptzegapic...

Maziajka dlatego pisałam wcześniej ze "nowe badania" wskazują ze abstynencja czy codzienny/częsty sex owszem zmiejszaja ilość nasienia ale nadal jest pol na pol męskich i żeńskich. Dlatego pisałam o metodzie co 4 dni, bo wlasnie co sie sprawdza to zeby mieć jeden (nalepeij jeden) stosunek w dni płodne nie wiecej. Dlatego Np abstynencja sie sprawdzała (bo był jeden stosunek) ale nieraz powodowało to zbyt duża redukcje nasienia i brak ciazy. Z codziennego znajome maja chłopców co mi tymbardziej to potwierdza.
Dlatego dziewczyny serio stosują ta metodę co 4 dni. I ja tez zdecydowałam ze od połowy marca co 4 dni jadę i nie stresuje sie żadnymi testami owu itd.
A słyszałyście o tym ze w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych wlasnie wychodzą dziewczynki? To samo wlasnie po poronieniu podobno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia maja rozna czulosc te co jak uzywalam byly 20 30 i 40 zbyt czule tez nie dobre bo moga pojazywac pozytyw na kilka dni przed pikiem LH bo np dana kobieta ma tego hormonu LH dosc duze stezenie w moczu i u trzymuje sie takie stezenie kilka dni i dopiero jest pik czyli wyrzut pod wplywem ktorego peka pecherzyk i dochodzi do uwolnienia jajeczka a u innej znowu koboety szybko wzrasta i szybko spada poziom LH w moczu, ja wladnie tak mam i robilam testy co 4 h by wylapac pik bo lateo bylo ptzegapic...
O to nie wiedziałam tego. Dziękuję :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry