ana.
Fanka BB :)
zazdroszcze juz bym chciała działać, taka niecierpliwa jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze juz bym chciała działać, taka niecierpliwa jestem
A który masz dzień cyklu? U mnie 10. Testy owu jeszcze negatywne :-)zazdroszcze juz bym chciała działać, taka niecierpliwa jestem
Dużo zdrówka dla Ciebie :-) ale ten czas leci ja pierdziuAneta przykro mi bardzo, i nawet nie potrafie sobie wyobrazić co Twoja siostra czuje
Ja myślę, że wymioty nie miały wpływu na to. Jak ciąża jest silna to nic jej nie zaszkodzi. Może rzeczywiście maleństwo miało jakąs wade, organizm kobiety potrafi to wychwycić i stąd poronienia.
Kciuki za owocne cykle dziewczyny :-) Millo a kiedy Twój maz zjezdza na stałe?
Ja dziś zaczęłam 9 msc, ogólnie ta koncówka ciąży dla mnie dość męcząca, bo brzuszek dość duzy, jeszcze mam troche wyzsze cisnienie i musze brac leki (tak samo jak w pierwszej ciazy zresztą). Ale damy rade, oby mała posiedziała jeszcze te 3-4 tygodnie i wszystko było ok :-)
no dzis 6 mam, wiec jestem za toba a robiłas testy z allegro też??A który masz dzień cyklu? U mnie 10. Testy owu jeszcze negatywne :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Te z allegro blade a te z rosmana facelle wychodzą takno dzis 6 mam, wiec jestem za toba a robiłas testy z allegro też??
nadal blada krecha? bedzie ciemniejsza na pewno na dniach, a póki co przyjemnych starań dla wszystkich.
pewnie tak , ale nie zaprzestawaj w starankach ja mam wlasnie te różowe w zeszłym miesiacu pokazało mi grubaśną kreske na 2 dni przed owulacja , ale moje starania były o dzien za wczesnie,Te z allegro blade a te z rosmana facelle wychodzą takjeszcze chwila i będą na równi kolory :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom