reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
pewnie tak , ale nie zaprzestawaj w starankach:) ja mam wlasnie te różowe w zeszłym miesiacu pokazało mi grubaśną kreske na 2 dni przed owulacja , ale moje starania były o dzien za wczesnie,
i wogóle pokazywało mi chociasz bladziocha, a u ciebie widze w niebieskich nic zupełnie,
ja od 10 dnia testowałam i stawała sie coraz ciemniejsza robiłam z drugiego moczu i wieczorami.
W tym cyklu też zaczne tak samo testowanie, tyle że bede działac do konca owulacji co drugi dzień.
Tych niebieskich to mam az 50 sztuk to będę testować cały miesiąc :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny pewnie mnie już nie pamiętacie byłam a w sumie zaczynałam przygodę z forum w sierpniu i u was chwilkę posiedzialam starałam się o córcię (mam dwóch synów) a później stwierdziłam że chcę dzieciątko i tyle bo co ma być to i tak będzie więc przeszłam na forum do staraczek no i co w 4cs udało się zaszłam w ciążę w chwili obecnej jestem w 13+2 tc byłam dziś na usg i w związku z tym mam pytanie czy pomożecie bo sama już nie wiem, czy widzicie tu nuba ? Z góry dzięki za odpowiedź

Załączniki

• 14876098779441853366283.jpg
    14876098779441853366283.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 88
Hej dziewczyny pewnie mnie już nie pamiętacie byłam a w sumie zaczynałam przygodę z forum w sierpniu i u was chwilkę posiedzialam starałam się o córcię (mam dwóch synów) a później stwierdziłam że chcę dzieciątko i tyle bo co ma być to i tak będzie więc przeszłam na forum do staraczek no i co w 4cs udało się zaszłam w ciążę w chwili obecnej jestem w 13+2 tc byłam dziś na usg i w związku z tym mam pytanie czy pomożecie bo sama już nie wiem, czy widzicie tu nuba ? Z góry dzięki za odpowiedź
Hej evelina, zdj mało widoczne i ja na nim nie widzę nuba. Może masz inne ujęcie?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Załączniki

• 1487274425762-1404365816.jpg
    1487274425762-1404365816.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 67
  • 1487274425762-1404365816.jpg
    1487274425762-1404365816.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 581
Dziewczyny to pierwsze foto zaznaczyłam linią czy to aby nie nub bo na ingender widziałam podobne
2017-02-20_19.36.06.jpg

Załączniki

• 2017-02-20_19.36.06.jpg
    2017-02-20_19.36.06.jpg
    81,8 KB · Wyświetleń: 411
reklama
Evwlinia wg mnie na tej pierwszej fotce to nie nub za nisko , za krotkie.W ogole fotka jest slabej jakosci wiec szczerze nie wiem czy to nub czy nie... te z `12 tc chyba na innym sprzecie robione co?Choc tez slabe.Wrzuc sobie na igender fotki moze Ci cos tam dziewczyny podpowiedza.
Ja wrzucalam i na igender i na gender dreaming i na fb na 2 grupach i w 100% mialy racje.Ja na podstawie tych z 12 tc sklaniam sie przy chlopcu ale fotki tak jak mowie sa slabe..

010igov35ye70zfx.png

Do góry