reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie mam niebieskie:( zasugerowalam się że opakowanie jest różowe. No nic. Będę robić dwa rodzaje, muszę wykorzystać przecież te 50 szt :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jasne szkoda wykorzystaj te niebieskie, a ja mam rózowe w srodku i tez z allegro, a cos z rózowymi nie tak?

Ayra tu u mnie tez niby powinnam placic bo nie miałam 35 wtedy, ale jako że w rodzinie był przypadek to robią za darmo te badanie na zespół downa.

reklama
Antonia a jakiej czulosci masz ten test apteczny? Bo sa roznej czulosci i czasem pokazuja juz dwie mocne kreski a owu jeszcze nie ma przez kilka dni... Ja mialam zawsze testy czulosci 30 i te mi wychodzily wiarygodne i zawsze tak samo to byly: one step ovulation test Dziewczyny takie wlasnie tu na forum polecaly i faktycznie widac bylo roznice bo mialam i te niebieskie i rozowe z allegro i te to lipa byla... nie byly dobre...

Antonia ja sie zgadze z maran niektore sa mega czule ...mi np facelle z rossmana wychodzily caly cykl prawie pozytywn o_O najlepiej sprawdzaly mi sie te rozowe.Jaki czas trzeba posprawdzac by tak.na.prawde wiedziec.Ja sprawdzalam rozowymi i niebieskimi i jak rozowy i niebieski byly mocne to wtedy byl pik.

Imama dzieki:-)

A co do tego testosteronu to my akurat w szczescliwym cyklu kochalismy sie rano bo maz na l4 byl:p niby teoretycNie chlopakowo.

010igov35ye70zfx.png

reklama
...i też dziwnie bo jest napisane żeby wynik odczytać po 2 min. A test ciemnieje jeszcze z 10 min. I po 10 wyglada prawie jak.pozytyw :-) ale trzeba pewnie się sugerować po 2 min co ni?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry