reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie mam niebieskie:( zasugerowalam się że opakowanie jest różowe. No nic. Będę robić dwa rodzaje, muszę wykorzystać przecież te 50 szt :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jasne szkoda wykorzystaj te niebieskie, a ja mam rózowe w srodku i tez z allegro, a cos z rózowymi nie tak?

Ayra tu u mnie tez niby powinnam placic bo nie miałam 35 wtedy, ale jako że w rodzinie był przypadek to robią za darmo te badanie na zespół downa.

reklama
Antonia a jakiej czulosci masz ten test apteczny? Bo sa roznej czulosci i czasem pokazuja juz dwie mocne kreski a owu jeszcze nie ma przez kilka dni... Ja mialam zawsze testy czulosci 30 i te mi wychodzily wiarygodne i zawsze tak samo to byly: one step ovulation test Dziewczyny takie wlasnie tu na forum polecaly i faktycznie widac bylo roznice bo mialam i te niebieskie i rozowe z allegro i te to lipa byla... nie byly dobre...

Antonia ja sie zgadze z maran niektore sa mega czule ...mi np facelle z rossmana wychodzily caly cykl prawie pozytywn o_O najlepiej sprawdzaly mi sie te rozowe.Jaki czas trzeba posprawdzac by tak.na.prawde wiedziec.Ja sprawdzalam rozowymi i niebieskimi i jak rozowy i niebieski byly mocne to wtedy byl pik.

Imama dzieki:-)

A co do tego testosteronu to my akurat w szczescliwym cyklu kochalismy sie rano bo maz na l4 byl:p niby teoretycNie chlopakowo.

010igov35ye70zfx.png

reklama
...i też dziwnie bo jest napisane żeby wynik odczytać po 2 min. A test ciemnieje jeszcze z 10 min. I po 10 wyglada prawie jak.pozytyw :-) ale trzeba pewnie się sugerować po 2 min co ni?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry