reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szkoda ze nie ma jakiejś jednej sprawdzonej Metody na córeczkę :-) ja jednego syna maM Z połowy cyklu A drugiego zrobiliśmy.na dwa dni przed owulacja.wiec teraz myslimy dzialac kazdy dzien po okresie do owulki.ten miesiac odpuszczamy bo mam pare wizyt u lekarzy.

reklama
Ana87 u mnie seksy byly w 10,11,12,13,14, dc owu w 13 dc( przynajmniej tak wynikalo z bolu owu i testow) .Ale czy ja wiem czy to mialo jakis wplyw im wiecej czytam przypadkow dziewczyn tym bardziej mysle ze to przypadek!

Tak w ogole czytalam sklad piwa dzis i tam jest chmiel i szyszki chmielu my z R piwosze moze to cos pomoglo? ja raczej sadze ze moj R ma slabe plemniczki ..a po urazie to juz w ogole.Poza tym jest osoba bardzo wysoko goraczkujaca byle przezoebienie a on temp po 40 stopni a to tez oslabia plemniory.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka- jakie brałaś suplementy? czyli w owu tez zescie działali. nie wiem czemu jakoś sie boje by działąć w owulacje

Ana tak w owu tez .Ja w sierpniu.mialam ciaze biochemiczna i po niej bardzo chcialam byc w ciazy i nie bawilismy sie w odstepy i zakwaszanie po prostu dzialalismy w te dni.
A sumplementy bralam acidum folicum ten na recepte, Mg, Wiit B6,Wit C Acard, Castangus, Wapno Swansona.Te 3 ostattnie bralam 1 cykl a reszta. 6 miesiecy.Maz nie bral nic.

010igov35ye70zfx.png

Ana87 te szyszki to wlasnie te. Lukrecja to tutaj na forum nie ma określenia rodzaju i tez ta DGL kupiłam a na angielskim przeczytałam ze zwykła GL trzeba i dokupiłem ale w Niemczech. Saw Palmetto to te- 320 na dzien.
Tak ja mam dwóch synow, 5letniegi i 8 miesięcznego. Karmie piersią wiec moje cykle niestety sa zaburzone. Chciałam dzialac z abstynencja i jedno staranko ale nie wiem czy wyłapie owu. Jak tak to pierwszy miesięc wlasnie z abstynencja jak nie to co cztery dni bo znowu ja wyczytałam i to wydaje mi sie logiczne ze chodzi o jeden stosunek w dni płodne, nie wiecej. Bazuje na tym angielskim forum wiec ja to inaczej niż tu dziewczyny. Diete robie dotego maz suplementy i ja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana ja zrobilam wszystko na chlopca i sex w owulacje a mam 3 corke wiec tu musi byc cos jeszcze po za tymi 7 czynnikami a tez czytalspam IG i GD po za naszym forum i przygotowalismy sie z mezem na 100%...

hej ja po tescie, niestety jedna kweska, ale mi przykro :(( w tym cyklu byłam prawie pewna, że cos jest na rzeczy z uwagi na ten obfity sluz po owulacji, bo tak samo miałam z najmłodszym jednak nic z tego, jestem bardzo rozczarowana :( zle mi......

hej ja po tescie, niestety jedna kweska, ale mi przykro :(( w tym cyklu byłam prawie pewna, że cos jest na rzeczy z uwagi na ten obfity sluz po owulacji, bo tak samo miałam z najmłodszym jednak nic z tego, jestem bardzo rozczarowana :( zle mi......
Też tak miewam co cykl. Niestety nasza głowa plata figle.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny myślicie ze mogę brać większe ilości magnezu zeby był wyższy?
Ana kochana głowa do góry, następny cykl należy do nas!
Ja swój spisalam na straty bo za mocno sie zakwasilam i seks był dwa razy na 3 dni przed ovu i po.

reklama
wiecie nie wiem dlaczego, ale wciaz do mnie to nie dociera przez to przeczucie, w zeszłym miesiacu nie byłam taka pewna ,a staralismy sie w dzień owulacji, a tym razem jakos inaczej i tak samo obserwowołam siebie jak i ostatnio, pewnie masz racje, nasza głowa płata figle , tylko po kiego grzyba te bóle ucisku jakby w dole te kłucia i ciagniecie jajników i sluz wrrr mogłaby przyjśc małpa ,to była bym pewna, a tak jeszcze pare dni, nie robiłabym testu ale w ostatniej ciązy pokazał mi szybko bladzioche przed @ to skuszona tym zrobiłam i sie zawiodłam, a teraz czuje sie okropnie :(

Do góry