reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha- miło że mnie pamiętasz :*
Dziewczyny mam pytanie- co sądzicie o działaniu od @ codziennie do 3 dni przed owulacją??? działał któraś już tak? jakoś jednak boje się tej owulacji. pytam tak na przyszłość :)
Imama- pisałaś o szyszkach i jeszcze czymś dla mężczyzny. mogłabyś gardziej przybliżyć mi temat? gdzie kupić i jak podawać ?? :)
jeszcze zastanawiam się co jest lepsze?- testy owulacyjne czy mikroskop afrodyta do wyłapania owulacji??

Ostatnia edycja:
reklama
Ana87 szczerze u jednych bedzie z takiego seksu corka u innych syn.
Zawsze jest 50% szans:p

010igov35ye70zfx.png

Ana87 mialam i testy owulacyjne (one step ovulation test dla mnie najlepsze a malam tez inne) i mialam mikroskom afrodyta zdecydowanie testy owulacyjne lepsze bardziej wiarygodne. Mikroskop wprowadzal zamet, nie bylo to dla mnie czytelne i jednoznaczne...

Jeśli facet będzie za bardzo używany ta jakość jego towaru spada... Więc może lepiej nie przesadzać z częstotliwością?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87- u mężczyzny chodzi o obniżenie testosteronu i wlasnie szyszki chmielu podobno tak działają. Lukrecja Licorice root tez obniża ale nie jest polecana dla mężczyzn z nadciśnieniem wiec alternatywa sa szyszki. Lukrecji nie powinno sie stosować długo czas czyli moj maz bierze dwa tyg szyszki i dwa tyg lukrecję. Tutaj na gorum we wcześniejszych postach pisało ze mozna stosować 6 miesięcy- ale na opakowaniu wyraźnie napisane ze tylko 4-6 tyg mozna. Herbata mięta pieprzowa tez ma takie działanie i moze rownież kobieta pic. Dla kobiet podobno saw palmetto działa na obniżenie testosteronu.
Codzienny sex albo abstynencja (7-10) podobno obniża ilość nasienia i tez pomocna w staraniach o dziewczynkę. Chociaż znam dużo znajomych co z codziennego maja synow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - jakoś uważam że mam mniej niż 50% szans niestety :( w planowaniu poprzednim współżycie było codrugi dzień i 1.5 dnia przed owu ostatni , wiec mysle czy może rzeczywiście ważne jest osłabianie plemników przy częstym przytulanku . z tego co wyczytałam to chyba u Ciebie tak było?
Maran-atha- myslałam ze może afrodyta coś pomoże . ale skoro nie bardzo sie nadaje to nie ma co jej kupować .

Wiem ze chce spróbować jeszcze raz na córe. narazie zbieram i analizuje wszystkie informacje. i naprawde chce zrobić wszystko co tylko moge by spełnić jak najwiecej czynników.

Imama- dziękuje za odpowiedzi. :* szkoda ze nie ma bardziej pewnych sposobów by spłodzić dziewczynke :( u Ciebie też dwóch chłopców :) jak Ty obstawiasz swoje staranie na córe? masz jakiś plan działąnia?

Imama- dziękuje za odpowiedzi. :* szkoda ze nie ma bardziej pewnych sposobów by spłodzić dziewczynke :( u Ciebie też dwóch chłopców :) jak Ty obstawiasz swoje staranie na córe? masz jakiś plan działąnia?
Też bym chciała...żeby była jakaś metoda [emoji5] a tak to wygląda poprostu na takie wypadki, po prosru sie zdarzylo bez względu na starania

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A U mnie dalej testy owu negatywnynegatywne A od kilku miesięcy owulacje mam 13 A okres 27 :-) ciekawe czy coś z testami nie tak czy owulka się przesuNela..

Do góry