reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha- miło że mnie pamiętasz :*
Dziewczyny mam pytanie- co sądzicie o działaniu od @ codziennie do 3 dni przed owulacją??? działał któraś już tak? jakoś jednak boje się tej owulacji. pytam tak na przyszłość :)
Imama- pisałaś o szyszkach i jeszcze czymś dla mężczyzny. mogłabyś gardziej przybliżyć mi temat? gdzie kupić i jak podawać ?? :)
jeszcze zastanawiam się co jest lepsze?- testy owulacyjne czy mikroskop afrodyta do wyłapania owulacji??

Ostatnia edycja:
reklama
Ana87 szczerze u jednych bedzie z takiego seksu corka u innych syn.
Zawsze jest 50% szans:p

010igov35ye70zfx.png

Ana87 mialam i testy owulacyjne (one step ovulation test dla mnie najlepsze a malam tez inne) i mialam mikroskom afrodyta zdecydowanie testy owulacyjne lepsze bardziej wiarygodne. Mikroskop wprowadzal zamet, nie bylo to dla mnie czytelne i jednoznaczne...

Jeśli facet będzie za bardzo używany ta jakość jego towaru spada... Więc może lepiej nie przesadzać z częstotliwością?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87- u mężczyzny chodzi o obniżenie testosteronu i wlasnie szyszki chmielu podobno tak działają. Lukrecja Licorice root tez obniża ale nie jest polecana dla mężczyzn z nadciśnieniem wiec alternatywa sa szyszki. Lukrecji nie powinno sie stosować długo czas czyli moj maz bierze dwa tyg szyszki i dwa tyg lukrecję. Tutaj na gorum we wcześniejszych postach pisało ze mozna stosować 6 miesięcy- ale na opakowaniu wyraźnie napisane ze tylko 4-6 tyg mozna. Herbata mięta pieprzowa tez ma takie działanie i moze rownież kobieta pic. Dla kobiet podobno saw palmetto działa na obniżenie testosteronu.
Codzienny sex albo abstynencja (7-10) podobno obniża ilość nasienia i tez pomocna w staraniach o dziewczynkę. Chociaż znam dużo znajomych co z codziennego maja synow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - jakoś uważam że mam mniej niż 50% szans niestety :( w planowaniu poprzednim współżycie było codrugi dzień i 1.5 dnia przed owu ostatni , wiec mysle czy może rzeczywiście ważne jest osłabianie plemników przy częstym przytulanku . z tego co wyczytałam to chyba u Ciebie tak było?
Maran-atha- myslałam ze może afrodyta coś pomoże . ale skoro nie bardzo sie nadaje to nie ma co jej kupować .

Wiem ze chce spróbować jeszcze raz na córe. narazie zbieram i analizuje wszystkie informacje. i naprawde chce zrobić wszystko co tylko moge by spełnić jak najwiecej czynników.

Imama- dziękuje za odpowiedzi. :* szkoda ze nie ma bardziej pewnych sposobów by spłodzić dziewczynke :( u Ciebie też dwóch chłopców :) jak Ty obstawiasz swoje staranie na córe? masz jakiś plan działąnia?

Imama- dziękuje za odpowiedzi. :* szkoda ze nie ma bardziej pewnych sposobów by spłodzić dziewczynke :( u Ciebie też dwóch chłopców :) jak Ty obstawiasz swoje staranie na córe? masz jakiś plan działąnia?
Też bym chciała...żeby była jakaś metoda [emoji5] a tak to wygląda poprostu na takie wypadki, po prosru sie zdarzylo bez względu na starania

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A U mnie dalej testy owu negatywnynegatywne A od kilku miesięcy owulacje mam 13 A okres 27 :-) ciekawe czy coś z testami nie tak czy owulka się przesuNela..

Do góry