reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia jakie kupilas rozowe?

010igov35ye70zfx.png

reklama
Ja również używam tych różowych z allegro.owulacje mam mieć jutro A testy nadal negatywne.tzn sa dwie kreski Ale jedna dużo jaśniejsza. Zobaczymy czy jutro będzie ta owulka bo zawsze ja czuję.A ile wcześniej tę testy pokazują dwie kreski?

To zalezy, pisza po odczytaniu pozytywnego testu zaczac dzialac po 12 godz. ;) niby wtedy najwieksze szanse na zaplodnienie.

Zaplanować płeć dziecka? Może najpierw zajść i urodzić zdrowe to chyba wystarczy... W dzisiejszych czasach to najważniejsze!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sa bardzo czule i mi wychodzily bardzo dlugie pozytywne wiec tez na 100% sie nimi nie mozna sugerowac.U mnie pik utrzymywal sie na nich z 2-3 dni. Niebieskie sa mniej czule.

010igov35ye70zfx.png

Do góry