reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny myślicie ze mogę brać większe ilości magnezu zeby był wyższy?
Ana kochana głowa do góry, następny cykl należy do nas!
Ja swój spisalam na straty bo za mocno sie zakwasilam i seks był dwa razy na 3 dni przed ovu i po.
ajlak ja tez 3 dni przed owu jak widac du...a

reklama
Ana ja tez miałam takie objawy, 7 dni po ovu silny ból ze myślałam ze to @ i trwał ze dwie godziny a ciągniecie i kłucie jajników mam codziennie. Widać to nie to.

wiecie nie wiem dlaczego, ale wciaz do mnie to nie dociera przez to przeczucie, w zeszłym miesiacu nie byłam taka pewna ,a staralismy sie w dzień owulacji, a tym razem jakos inaczej i tak samo obserwowołam siebie jak i ostatnio, pewnie masz racje, nasza głowa płata figle , tylko po kiego grzyba te bóle ucisku jakby w dole te kłucia i ciagniecie jajników i sluz wrrr mogłaby przyjśc małpa ,to była bym pewna, a tak jeszcze pare dni, nie robiłabym testu ale w ostatniej ciązy pokazał mi szybko bladzioche przed @ to skuszona tym zrobiłam i sie zawiodłam, a teraz czuje sie okropnie :(
To zmienia postać rzeczy jeśli test przed terminem@ :-) każda ciąża jest inna więc nie można tak porownywac. A jeśli nie masz@ to zawsze szansa jest :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana ja tez miałam takie objawy, 7 dni po ovu silny ból ze myślałam ze to @ i trwał ze dwie godziny a ciągniecie i kłucie jajników mam codziennie. Widać to nie to.
na to wychodzi, ze masz racje, a mój sluz, teraz do mnie dotarło, że mógł byc obfitszy, bo przecież piłam siemie lniane wrrr a po za tym testy owul. robiłam codziennie od 11 dnia pokazał mi tylko jeden dzien pozytywny, bo robiłam rano i wieczorami.
W ostatnim cyklu ten skok LH utrzymywal sie prawie 3 dni i w ten ostatni dzien były starania i nic nie wyszło.
A w ostatniej ciazy z najmłodszym starania były w dzien pozytywnego testu i nastepnego dnia w ktorym tez test pokazał wynik pozytywny, kolejnego dnia juz test był neg, i staran nie było, znalazlam swoje notatki jeszcze :p
Moze tym razem miałam bezowulacyjny cykl, dlatego tak krótko trwał wyrzut LH, nie znam sie na tym, ale chyba najwazniejsze, żeby był poztywny, nie wazne ile dni sie utrzymuje skok Lh hmm
tylko, że moje starania tym razem były póznym wieczorem przed skokiem LH ktory pokazał sie rano i nic z tego jak widac tez nie wyszło ehhh
Wiec pozostaje mi jedno zrobic jak w ostatniej ciaż, jest pozytywny wynik, to starac sie w ten dzien i dzien pozniej w razie czego.
Nadal mi zle ze nici z tego :(

Ana a ktory masz dzien po owu?
Kazda ciaza jest inna. Mi z synem wyszla blada kreska na tescie w dzien @. Wczesniej nic, musialam miec pozno owu i zagniezdzenie. Teraz test wyszedl mi juz 3 dni @ ale zapisywalam objawy i mialam plamienie owu i ciagniecia 6dpo. Okolo. Takze dopoki nie ma @ jest nadzieja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry