reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie mogę o wadę krwi dostać żadnych znieczulen.....jedynie ten gaz i prysznic to było jedyne co mogła dla mnie położna zrobić.
Ja też byłam tylko na gazie, koszmar. Później Obstawialam gaz przy partych bo mnie wkurzalo trzymanie go. Rodziłam na żywca [emoji17].
Teraz zastanawiam się nad porodem w wodzie. Boję się tego znieczulenia w kregoslup.

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Ja pierwszy porod mialam z zzo a 2 kolejne bez niczego, w sumie gaz moglam uzywac ;) no i moje 2 pierwsze duze byly 4260 i 4150 a najmlodsza 3550 :) porod zawsze boli i poprostu trzeba go przezyc bo nagroda jest wspaniala :) Airfix super, ze wszystko dobrze poszlo a jak ksiezniczke nazwaliscie w koncu?

Airfix aż dreszczy dostałam czytając twoj post. Dobrze ze juz po. Nie wyobrażam sobie dziewczyny tak długo rodzic. Ja to dwojke od mocnych skurczy w 1,5h urodziłam! Nie zniosłabym tylu godzin napewno.
Arya ja tez sie bałam znieczulenia zzo ale miałam doszyci(nie wiem po co wystarczyło miejscowe) i naprawdę nic nie boli jedynie ucisk taki czujesz. Chociaż chciałam bardzo w wodzie ale nie wyszło- za szybko ta akcja poszła.
Maranatha to duże te twoje córki a ostatnia powinna byc największa a jednak na odwrót hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak uzbroic sie w cierpliwośc, tyle mi pozostaje, poczekam do poniedziałku ,albo wtorku rano i zrobie z porannego , powinno juz cos wyjśc jeśli sie udało.
Arya ja rodziłam w wodzie rewelacja, rozluznia i naprawdę przyjemniej, ale tak czy siak poród zakończył sie cesarką i miałam w kręgosłup znieczulenie to nie boli, powiem tak nie mogłam sie go doczekac tak cholernie bolało.
Co do dzieci podobno kazde nastepne jest wieksze, tak tez mi gin mówił, ja co prawda mam dopiero dwójke pierwszy 3.700 a drugi 3.900.

Ale piekne zakupy robicie[emoji7]
Airfix wiemy wiemy:)wszystkie sie strasznie cieszymy i pare str wczesniej gratulowalysmy takze moze odnajdziesz:** Wspaniale ze coreczka juz po tej str brzuszka♡

Antonia przykro mi ze małpa przyszla.Jakies nowe plany?

Ja mam chytry plan^^
Teraz czekam na okres.jestem 6pdo czyli okres 19/20.Bede brala castagnusa i saw palmetto i liczyla na to ze owulacja jak wtedy po casta bedzie pozniej ok 20dc. Teraz mialam 21dc ale to po poronieniu(zazwyczaj 16-20dc) kazdym razie malz wezmie urlop na dele i zjedzie w sr wieczorem czyli w 18dc i bedzie do 22 dc :D i zaczynamy staranka na nowo nie wazne czy w owulacje czy nie!;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne jest mieć jakiś plan.
A my? Chyba bez ustaleń jakiś konkretnych. Myślę o tych testach owu mimo że kiedyś mnie zawiodły. Jak wyjdzie pozytyw na teście owu to pomyślę strategię ale jakoś wciąż przed owu, pewnie jakoś 13 i15 dc.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry