reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny melduję ze 6.02.2017 urodziła się moja córeczka :)
Nie nadrobie tego co napisaliście od niedzieli ale gdzieś któreś pisały o szansach na płeć w %.
Ja szukałam długo takich statystyk i tego wszystkiego głównie na zagranicznych serwisach. Oczywiście to nie musi być prawda-każda wierzy w co chce ale z tego co wyczytałam to sama dieta podnosi szansę tylko o 3%. A spełnienie 7czynnikow to jest 30% . Czyli jeśli któraś spełni 7czynników na dziewczynkę to by sie to rozkladalo 80% córka A 20% chłopczyk. Czyli nadal mamy szansę na chłopca mimo tych czynników.
Ale ja jestem z tych które uważają ze spróbować można i wierzyc w co sie chce:) a może się uda:) i tak już w ciąży czy po urodzeniu płeć przestaje mieć znaczenie :)

Nie nadrobie tego co napisaliście od niedzieli ale gdzieś któreś pisały o szansach na płeć w %.
Ja szukałam długo takich statystyk i tego wszystkiego głównie na zagranicznych serwisach. Oczywiście to nie musi być prawda-każda wierzy w co chce ale z tego co wyczytałam to sama dieta podnosi szansę tylko o 3%. A spełnienie 7czynnikow to jest 30% . Czyli jeśli któraś spełni 7czynników na dziewczynkę to by sie to rozkladalo 80% córka A 20% chłopczyk. Czyli nadal mamy szansę na chłopca mimo tych czynników.
Ale ja jestem z tych które uważają ze spróbować można i wierzyc w co sie chce:) a może się uda:) i tak już w ciąży czy po urodzeniu płeć przestaje mieć znaczenie :)
Airfix, gratuluję [emoji171] [emoji171] [emoji171]
Dużo radości z córeczki [emoji171] [emoji171] [emoji171]
Mam nadzieję, że poród szybki i bez komplikacji. Jak będziesz miała chwilę, to powiedz coś o porodzie.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ana nawet jeśli jestes w ciazy to test w 7dc popołudniu pewnie nie wyjdzie. Tak wczesna ciąża to najlepiej z samego rana.

Antonia głowa do góry, młoda jestes jeszcze ale każda z nas jest niecierpliwa i tu nie o wiek chodzi.

GRATULUJĘ serdecznie[emoji7] a jak doznania okoloporodowe? Duża córka,zdrowa?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana, ja też jestem z tych niecierpliwych. I zaczęłam testować już 7dni po owu [emoji6] i tak codziennie do pozytywnego testu. Wcześniej wykrył mi owulacyjny.

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Ana, ja też jestem z tych niecierpliwych. I zaczęłam testować już 7dni po owu [emoji6] i tak codziennie do pozytywnego testu. Wcześniej wykrył mi owulacyjny.

thgf3e3k5dy58h2b.png
:) To ile tych testów było, nim ujżałas druga kreseczkę ? mam owulacyjne, ale w ostatnim cyklu robiłam dzien przed @ i wyszla druga nie tak mocna , ale jednak i byłam zdziwiona ze jak to mozliwe. a u Ciebie owulacyjny jak wyszedl, pozytywny?

Do góry