reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny melduję ze 6.02.2017 urodziła się moja córeczka :)
Nie nadrobie tego co napisaliście od niedzieli ale gdzieś któreś pisały o szansach na płeć w %.
Ja szukałam długo takich statystyk i tego wszystkiego głównie na zagranicznych serwisach. Oczywiście to nie musi być prawda-każda wierzy w co chce ale z tego co wyczytałam to sama dieta podnosi szansę tylko o 3%. A spełnienie 7czynnikow to jest 30% . Czyli jeśli któraś spełni 7czynników na dziewczynkę to by sie to rozkladalo 80% córka A 20% chłopczyk. Czyli nadal mamy szansę na chłopca mimo tych czynników.
Ale ja jestem z tych które uważają ze spróbować można i wierzyc w co sie chce:) a może się uda:) i tak już w ciąży czy po urodzeniu płeć przestaje mieć znaczenie :)

Nie nadrobie tego co napisaliście od niedzieli ale gdzieś któreś pisały o szansach na płeć w %.
Ja szukałam długo takich statystyk i tego wszystkiego głównie na zagranicznych serwisach. Oczywiście to nie musi być prawda-każda wierzy w co chce ale z tego co wyczytałam to sama dieta podnosi szansę tylko o 3%. A spełnienie 7czynnikow to jest 30% . Czyli jeśli któraś spełni 7czynników na dziewczynkę to by sie to rozkladalo 80% córka A 20% chłopczyk. Czyli nadal mamy szansę na chłopca mimo tych czynników.
Ale ja jestem z tych które uważają ze spróbować można i wierzyc w co sie chce:) a może się uda:) i tak już w ciąży czy po urodzeniu płeć przestaje mieć znaczenie :)
Airfix, gratuluję [emoji171] [emoji171] [emoji171]
Dużo radości z córeczki [emoji171] [emoji171] [emoji171]
Mam nadzieję, że poród szybki i bez komplikacji. Jak będziesz miała chwilę, to powiedz coś o porodzie.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ana nawet jeśli jestes w ciazy to test w 7dc popołudniu pewnie nie wyjdzie. Tak wczesna ciąża to najlepiej z samego rana.

Antonia głowa do góry, młoda jestes jeszcze ale każda z nas jest niecierpliwa i tu nie o wiek chodzi.

GRATULUJĘ serdecznie[emoji7] a jak doznania okoloporodowe? Duża córka,zdrowa?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana, ja też jestem z tych niecierpliwych. I zaczęłam testować już 7dni po owu [emoji6] i tak codziennie do pozytywnego testu. Wcześniej wykrył mi owulacyjny.

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Ana, ja też jestem z tych niecierpliwych. I zaczęłam testować już 7dni po owu [emoji6] i tak codziennie do pozytywnego testu. Wcześniej wykrył mi owulacyjny.

thgf3e3k5dy58h2b.png
:) To ile tych testów było, nim ujżałas druga kreseczkę ? mam owulacyjne, ale w ostatnim cyklu robiłam dzien przed @ i wyszla druga nie tak mocna , ale jednak i byłam zdziwiona ze jak to mozliwe. a u Ciebie owulacyjny jak wyszedl, pozytywny?

Do góry