reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix gratuluje jeszcze raz! Mam nadzieje ze mała spokojna [emoji7]
Rownież uważam ze warto spróbować.
Antonia przykro mi [emoji8] oby sie teraz udało! Spróbuj co czwarty dzien serio! Dacie rade dziewczyny! Teraz to od marca do maja super dziewczynkowo [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia szkoda ze nie zaskoczyło Ale trzymam kciuki za kolejny miesiąc.popatrz tyle starań w okolicy owulacji a nie zaskoczyło.masz już obmyslone staranka na ten miesiac?

Ale piekne zakupy robicie[emoji7]
Airfix wiemy wiemy:)wszystkie sie strasznie cieszymy i pare str wczesniej gratulowalysmy takze moze odnajdziesz:** Wspaniale ze coreczka juz po tej str brzuszka♡

Antonia przykro mi ze małpa przyszla.Jakies nowe plany?

Ja mam chytry plan^^
Teraz czekam na okres.jestem 6pdo czyli okres 19/20.Bede brala castagnusa i saw palmetto i liczyla na to ze owulacja jak wtedy po casta bedzie pozniej ok 20dc. Teraz mialam 21dc ale to po poronieniu(zazwyczaj 16-20dc) kazdym razie malz wezmie urlop na dele i zjedzie w sr wieczorem czyli w 18dc i bedzie do 22 dc :D i zaczynamy staranka na nowo nie wazne czy w owulacje czy nie!;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

:) To ile tych testów było, nim ujżałas druga kreseczkę ? mam owulacyjne, ale w ostatnim cyklu robiłam dzien przed @ i wyszla druga nie tak mocna , ale jednak i byłam zdziwiona ze jak to mozliwe. a u Ciebie owulacyjny jak wyszedl, pozytywny?
Ja kupiłam 50szt owulacyjnych i ciążowych, więc i tak dużo zostało i wysłałam siostrze. Owulacyjny pokazał mi dzień wcześniej niż ciążowy. Ta druga kreska była blada ale była. Później tylko się wzmacniala.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Córcia zdrowa choć jeszcze czekają nas badania szczegółowe o ta moja wadę krwi. Poród mega bolesny bo mała szła po krzyżu A szyjka była twarda cały poród. Od 7cm dostałam gaz...bóle parte nie do zniesienia a położna pilnowala żeby wszystko poszło tak jak uzgodnilysmy,dzięki niej uniknelam nacięcia a w efekcie wziecia gazu opieprzalam wszystkichi równo na porodowce;) Poród zaczął się krwawieniem o 6 rano..jednak mam wpisane w książeczce dopiero od chwili przyjęcia na oddział - 6godzin choć trwało wszystko od początku do końca 13godz.

Córcia zdrowa choć jeszcze czekają nas badania szczegółowe o ta moja wadę krwi. Poród mega bolesny bo mała szła po krzyżu A szyjka była twarda cały poród. Od 7cm dostałam gaz...bóle parte nie do zniesienia a położna pilnowala żeby wszystko poszło tak jak uzgodnilysmy,dzięki niej uniknelam nacięcia a w efekcie wziecia gazu opieprzalam wszystkichi równo na porodowce;) Poród zaczął się krwawieniem o 6 rano..jednak mam wpisane w książeczce dopiero od chwili przyjęcia na oddział - 6godzin choć trwało wszystko od początku do końca 13godz.
Airfix, współczuję. Mój mały przy porodzie też szedł po kregoslupie. Okropny ból, bo wszystkie nerwy naruszone. Położna mi w trakcie mówiła, że tak się dzieje jak dziecko schodzi po kręgach [emoji24]. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej.
Nie chciałaś znieczulenia w kregoslup?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Airfix, współczuję. Mój mały przy porodzie też szedł po kregoslupie. Okropny ból, bo wszystkie nerwy naruszone. Położna mi w trakcie mówiła, że tak się dzieje jak dziecko schodzi po kręgach [emoji24]. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej.
Nie chciałaś znieczulenia w kregoslup?

thgf3e3k5dy58h2b.png
Nie mogę o wadę krwi dostać żadnych znieczulen.....jedynie ten gaz i prysznic to było jedyne co mogła dla mnie położna zrobić.

Ana implantacja moze byc nawet w 10 dpo takze na test zawczesnie. Ja bym zrobila w 12 dpo dopiero i to z rana.
Antonia kurcze szkoda ze sie w tym cyklu nie udalo. Nastepny bedzie twoj &&&&
Airfix jeszcze tu pogratuluje .
Millo super plan. To twoj maz tez w NL.?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo, Antonia trzymam kciuki za Wasze cykle.

Ana musimy sie uzbroić w cieplrowsc

Airfix jeszcze gratulacje, cudownie ze malutka juz jest na świecie, dzielna byłaś! jak ma na imię?

Aniag a Ty jak sie czujesz?ktory masz tydzień?

Do góry