reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tak uzbroic sie w cierpliwośc, tyle mi pozostaje, poczekam do poniedziałku ,albo wtorku rano i zrobie z porannego , powinno juz cos wyjśc jeśli sie udało.
Arya ja rodziłam w wodzie rewelacja, rozluznia i naprawdę przyjemniej, ale tak czy siak poród zakończył sie cesarką i miałam w kręgosłup znieczulenie to nie boli, powiem tak nie mogłam sie go doczekac tak cholernie bolało.
Co do dzieci podobno kazde nastepne jest wieksze, tak tez mi gin mówił, ja co prawda mam dopiero dwójke pierwszy 3.700 a drugi 3.900.
U mnie to się nie sprawdza. Mój drugi syn był mniejszy od pierwszego a był przenoszony 10dni. Słyszałam o tej teorii ale dawno obalona. Lekarza chyba lubią opowiadać takie historyjki [emoji12]

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Millo moj tam jest praktycznie caly czas . Teraz przyjedzie na 2-3 dni gdzies za 1,5 tyg i my z nim pojedziemy na tydzien , zrobie malemu dodatkowe ferie. A potem on na 2 tyg tutaj przyjedzie. My planujemy po urodzeniu przeniesc sie tam na stale.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Airfix gratulacje wymarzonej córeczki:)
Antonia nie poddawaj się, cierpliwość popłaca:) Ale rzeczywiście może też słabsze plemniczki. Ja tak samo jak Ty dwóch chłopców od razu, pierwszy cykl od razu zaskoczyło. A teraz za trzecim razem też miałam dwa razy sytuację w listopadzie i w sierpniu,że zrobiliśmy dzień przed owu i nic z tego:(
Ty i tak jesteś w lepszej sytuacji bo masz męża na miejscu, a ja na wyjeździe, więc szansa zdarza się dość rzadko. Nie dość, że widzimy się raz na jakiś czas, to jeszcze trafić w owulację masakra... a ja dodatkowo jeszcze wymyślam konkretne dni na to;) A u mnie też już czas nagli.
Następna okazja moooże w kwietniu:( i Imama Ty też jakoś bliżej wiosny działasz?
Powodzenia dla starających się:)

Hej dziewczyny,
Airfix gratulacje wymarzonej córeczki:)
Antonia nie poddawaj się, cierpliwość popłaca:) Ale rzeczywiście może też słabsze plemniczki. Ja tak samo jak Ty dwóch chłopców od razu, pierwszy cykl od razu zaskoczyło. A teraz za trzecim razem też miałam dwa razy sytuację w listopadzie i w sierpniu,że zrobiliśmy dzień przed owu i nic z tego:(
Ty i tak jesteś w lepszej sytuacji bo masz męża na miejscu, a ja na wyjeździe, więc szansa zdarza się dość rzadko. Nie dość, że widzimy się raz na jakiś czas, to jeszcze trafić w owulację masakra... a ja dodatkowo jeszcze wymyślam konkretne dni na to;) A u mnie też już czas nagli.
Następna okazja moooże w kwietniu:( i Imama Ty też jakoś bliżej wiosny działasz?
Powodzenia dla starających się:)
Trochę trzeba się nagimnastykowac jak widać;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia No ja tez tak bliżej kwietnia. Owulacje powinnam mieć ok 23 marca (mojego męża urodziny) ale tak mi sie poprzestawiało ze i tak chyba będę próbować co 4 dzien. Bo raczej cieżko mi bedzie wyłapać owulacje przy karmieniu. Ale zaczniemy w połowie marca. Planujemy wakacje wiec liczę na staranka podczas [emoji7]
Napewno dziewczyny macie ciężej jak mężczyźni za granica. Moj tez akurat na wyjeździe ale w marcu i kwietniu to napewno na miejscu bedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na początku kwietnia będę miała owulację jak nic się nie poprzestawia ;)A później następna okazja też w wakacje. Zobaczymy, może i ja spróbuję co 4 dzień w wakacje jak mój będzie dłużej :)

Imama potwierdzam.ja jadlam.anansa po owu ale tak 3-4 plasterki nie wiecej.No.i sie udalo.ale czy to dzieki anansowi to.nie.wiem:D

Antonia przykro mi:-(

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry