reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia jadlam po owu tak 3-4 dni to bylo.Implantacja byla w 7 d.A przed owu jadlam duzo pistacji i pilam czerwone wino na endpmetrium.I to wszystko w tym cyklu ktorym zaskoczylo.

010igov35ye70zfx.png

reklama
ajlak ty dzis chciałas testować? trzymam kciuki :)
ja wstrzymam sie do jutro, po tym negatywie z piatku to mam stracha teraz ehhh myslicie, że po 11 dniach po owul. jest szansa na ujżenie jakiegoś cienia chociaż, no kurcze w ostatniej ciązy robiłam na 4 dni przed i wyszedł cień cienia jak to mawiają, a teraz sie boję :(
Arya robilam testy owul wczoraj wieczorem i dzis z porannego pokazala sie druga kreska, ale blada i wczoraj i dziś.

Co do śmieciowego jedzenia, ja staram sie jadac zdrowo od jakichs 3 lat czytam etykiety inaczej nie wsadze do koszyka, ze mna zakupy to masakra :) nawet chleb piekłam na zakwasie w domu, wiec moze cos w tym jest, ale za to w ciąży to zdrowe było bleee a zapach chleba był nie do zniesienia :p
A co do bóli przy porodzie, tez miałam te z krzyża w obydwu porodach łooo matkooo...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a o jakiej porze robicie testy owu? Bo na ulotce jest napisane żeby nie brać z porannego moczu i że w wieczornym jest najwyższe stężenie...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana dobrze zrozumiałam ze masz druga kreskę? Nawet bladzioszek oznacza ciąże!
Po cichutku gratuluje.

U mnie dzis 10dpo i rano jedna kreska.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za was!
Jeśli chodzi o jedzenie to uważam ze akurat śmieciowe to watpię zeby byli dziewczynkowe. Ale raczej np oliwa z oliwek bardzo podnosi testosteron tak jak czerna czekolada czy orzechy i to bym bardziej traktowała ze moze mieć wpływ. Ja osobiście zawsze zdrowi sie odżywiałam i nie mam zamiaru tego zmieniać. Poprostu ograniczyłam proteiny i tłuszcze do minimum bo zawsze w sumie często jadłam, małe posiłki i naprwno dużo bogate w proteiny czy zdrowe tłuszcze.
A to wlasnie jest niby chlopczykowe. Jak organizm ma "za dobrze". I troszke trzeba go pomęczyć ćwiczeniami czy dieta i wlasnie co za tym idzie schudnąć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry