reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia jadlam po owu tak 3-4 dni to bylo.Implantacja byla w 7 d.A przed owu jadlam duzo pistacji i pilam czerwone wino na endpmetrium.I to wszystko w tym cyklu ktorym zaskoczylo.

010igov35ye70zfx.png

reklama
ajlak ty dzis chciałas testować? trzymam kciuki :)
ja wstrzymam sie do jutro, po tym negatywie z piatku to mam stracha teraz ehhh myslicie, że po 11 dniach po owul. jest szansa na ujżenie jakiegoś cienia chociaż, no kurcze w ostatniej ciązy robiłam na 4 dni przed i wyszedł cień cienia jak to mawiają, a teraz sie boję :(
Arya robilam testy owul wczoraj wieczorem i dzis z porannego pokazala sie druga kreska, ale blada i wczoraj i dziś.

Co do śmieciowego jedzenia, ja staram sie jadac zdrowo od jakichs 3 lat czytam etykiety inaczej nie wsadze do koszyka, ze mna zakupy to masakra :) nawet chleb piekłam na zakwasie w domu, wiec moze cos w tym jest, ale za to w ciąży to zdrowe było bleee a zapach chleba był nie do zniesienia :p
A co do bóli przy porodzie, tez miałam te z krzyża w obydwu porodach łooo matkooo...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a o jakiej porze robicie testy owu? Bo na ulotce jest napisane żeby nie brać z porannego moczu i że w wieczornym jest najwyższe stężenie...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana dobrze zrozumiałam ze masz druga kreskę? Nawet bladzioszek oznacza ciąże!
Po cichutku gratuluje.

U mnie dzis 10dpo i rano jedna kreska.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za was!
Jeśli chodzi o jedzenie to uważam ze akurat śmieciowe to watpię zeby byli dziewczynkowe. Ale raczej np oliwa z oliwek bardzo podnosi testosteron tak jak czerna czekolada czy orzechy i to bym bardziej traktowała ze moze mieć wpływ. Ja osobiście zawsze zdrowi sie odżywiałam i nie mam zamiaru tego zmieniać. Poprostu ograniczyłam proteiny i tłuszcze do minimum bo zawsze w sumie często jadłam, małe posiłki i naprwno dużo bogate w proteiny czy zdrowe tłuszcze.
A to wlasnie jest niby chlopczykowe. Jak organizm ma "za dobrze". I troszke trzeba go pomęczyć ćwiczeniami czy dieta i wlasnie co za tym idzie schudnąć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry