reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny co do lactovaginalu to.musicie sprawdzic.paskami czy Wam nie podwyzsza ph u mnie tak bylo...ale ja.ph mam niskie wiec w koncu w ogole sie nie zakwaszalam.

Ja kurde nie.pamietam.jak sie seksilismy przy Jasiu wiem tylko ze wiesiolka jadlam

Imama no ja wlasnie w zyciu wlosow nie farbowalam:D

010igov35ye70zfx.png

Elena wlasnie teraz na GD dziewczyny dwie z abstynencji 10 dniowej i zakwaszania i tak maja chłopców. Także ja juz sama nie wiem. Złotego środka nie ma. Moim zdaniem jak ktoś ma mocne nasienie itd to nic nie pomoże i tyle.
Andzelisia a chodzi ci o owulacyjne testy czy pH bo piszesz o kolorach?
Ana jeśli chodzi o pH to niby żeńskie plemniki przeżyją tylko w pH 4-4,5. Ale tez juz czytałam przypadki ze przy 7 maja córki a przy 4,5 synow. A siemię na chłopaków jest. Ja to masę tego spożywała przed drugim synem tak jak chia. Do wszystkiego dosypywalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elena wlasnie teraz na GD dziewczyny dwie z abstynencji 10 dniowej i zakwaszania i tak maja chłochodzipców. Także ja juz sama nie wiem. Złotego środka nie ma. Moim zdaniem jak ktoś ma mocne nasienie itd to nic nie pomoże i tyle.
Andzelisia a chodzi ci o owulacyjne testy czy pH bo piszesz o kolorach?
Ana jeśli chodzi o pH to niby żeńskie plemniki przeżyją tylko w pH 4-4,5. Ale tez juz czytałam przypadki ze przy 7 maja córki a przy 4,5 synow. A siemię na chłopaków jest. Ja to masę tego spożywała przed drugim synem tak jak chia. Do wszystkiego dosypywalam.

Chodzi mi o paski ph

Andzelisia z tego co pamietam to kupiłaś 4-7 przedział chyba. Musisz przyłożyć i porównać. Jak pomiędzy 4,5 a 5 to wychodzi 4,7 itd. Ja wlasnie przewaznie mam 4,7 bo ani to 4,5 ani 5 takie pomiędzy wlasnie. A jak masz stałe te same pH to wtedy to jakos sie nazywa (nie pamietam juz jak) i nie paski nie sa miarodajne. Pomierz sobie przy owu powinno Ci pH podskoczyć.

powiadacie siemie na dziewuszke, przy dwoch chłopcach moich nie jadłam nic prócz kwasu foliowego wiec sluz mam ok pewnie, a przy tych staraniach jakoś nie wierzyłam chyba i zażywałam siemie, na razie zaprzestałam czekam do @ jak bedzie to chyba znów bede popijać.
ja chia to tez sypalam do owsianki na okragło, ale dopiero od pół roku i gdzies podsłyszałam chyba u Bosackiej, że tańszym i chyba nawet zdrowszym odpowiednikiem tego super food jest własnie nasze siemie lniane jak i odpowiednikiem nasion goi nasza poczciwa suszona żurawinka, która zreszta uwielbiam.
Wiecie ja jednak głupia jestem, miałam dwa testy i wczoraj wieczorem zrobiłam, pomyślałam "...a co mi zależy, najwyżej nie wyjdzie " i nie wiem czego się spodziewałam, chyba cudu na tym teście, bo było mi troche przykro ,taka stara ,a taka głupia ehhh :/

Ostatnia edycja:
Przyszła@ dziś 1 dc.
Czy ovufriend sam wyznaczy mi kreskami ovu bo zaczęłam wpisywac tam temperature i narazie nic nie widać. Zaczynam 6 cs. Wow długo już trochę chyba są słabe plemniczki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia, strasznie mi przykro [emoji22] miałam taką nadzieję, że Ci się uda. Przytulam [emoji8]

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Antonia, strasznie mi przykro [emoji22] miałam taką nadzieję, że Ci się uda. Przytulam [emoji8]

thgf3e3k5dy58h2b.png
No, dziękuję[emoji5] temperatura spadła az do 36.4 więc było to niemożliwe[emoji17] no cóż kolejny cykl zaczynam, już 6! Kurczę jak mi się udało tych chłopaków zrobić w pierwszych cyklach? Zaczynam rozumieć osoby starajace się o swoje pierwsze dzieciatko i współczuję im.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry