reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena dosłownie moj gust! Uwielbiam takie ciuszki!!!! Śliczne normalnie
Maziajka ile ja bym dała za platynowy blond! Ciagle sie farbuje a i tak po paru tygodniach mam żółte hehe teraz to juz ombre bo ciagle farbowanie to siano na głowie tymbardziej ze mam kręcone włosy.
Ana ja to tam czytam za dużo i tyle. Jak sie w cos skręcę to nie ma mocnych hehe musze wszystko wypróbować zeby powiedziec ze ta musiało byc. Moj maz tez wychodzi z założenia ze co ma byc to bedzie ale ja mu zawsze przegadam! Wiadomo ze dużo w rękach Boga ale gdybyśmy tak tylko na to patrzyli to człowiek by sie nie leczył itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya tak to częśc ubranek :) ale niektóre z nich to juz wieksze rozmairy, dla takeigo maluszka to mam głownie body, spodenki/leginsy i pajacyki :) i dużo czerwonych :p
Jestem na marcowkach ale na innym forum..to Ci powiem ze jeszcze wzgledna cisza, a niektore dziewczyny mają termin na koniec lutego/początek marca.

Choć pewnie jak córka będzie miała fazę na kolor różowy (teraz chyba każda dziewczynka przechodzi ten etap) to będę pewnie kupować i rozowe ubranka ;-)
Moja chrzesnica i córki sąsiadów mają tak ze wszystko co różowe to im sie podoba :)

Ana ja czulam klucie i takie jakby wgryzanie chwilami, ale to mogloby byc zludne gdybym nie mierzyla temperatury. U mnie zawsze na implantacje temperatura spadala na jeden dzien by pozniej znowu wrosnac do poziomu ok 37 i tak utrzymywala sie juz w ciazy...
Imama my w sumie nie mielismy problemow z plodnoscia i 2 pierwsze corki spodzone w pierwszym cyklu, 3 w 9 cyklu, ale tu winny byl polip endometrialny, ktory mysle, nie pozwalal na zaniezdzenie ;)

A wogole powiem Wam ze druga para w moim otoczeniu co miała jeden złoty strzał w cyklu i chłopczyk. Także chyba długa wstrzemiezliwosc i osłabienie przez brak sesku też wcale nie musi skutkować posiadaniem córki. Chyba trzeba po prostu zadziałać na odwrót niż w poprzednich ciazach u siebie.

Imama z pierwsza corka sex byl 2 dni przed owulacja abstynencji nie bylo ale sex nie byl codziennie. Z druga byl sex codziennie od 9 do 18 dnia cyklu a owulacja byla w 17 dniu cyklu no a teraz z Millie sex na 12h przed owulacja. Sex ok 15-16stej a owulacja ok 4 nad ranem. Wedlug mnie odstep nie ma zadnego znaczenia :)

Ja w obydwu ciaZach mialam po jednym strzałe na 2-3 dni przed owulacjA i mam dwóch synów dlatego teraz będę próbować każdego dnia po okresie.używaM magnezu z Wit B , kw foliowego, Wit C i zakupiłam lactovaginal.A powiedzcie mi któraś tu pisała ze nie zawsze działają te testy owulacyjne.I o co to chodzi jak mi pokazuje takie kolory ze nie mogę ich porównać bo jakos kolory odbiegają od tych z którymi mogę porownac

Imama z pierwsza corka sex byl 2 dni przed owulacja abstynencji nie bylo ale sex nie byl codziennie. Z druga byl sex codziennie od 9 do 18 dnia cyklu a owulacja byla w 17 dniu cyklu no a teraz z Millie sex na 12h przed owulacja. Sex ok 15-16stej a owulacja ok 4 nad ranem. Wedlug mnie odstep nie ma zadnego znaczenia :)
Czyli w twoim przypadku widac ze jak tkos ma moec dzieci jednej plci to i tak nic tego nie zmieni cos czuje ze ja tez bede miec 3 chlopaka :-)

reklama
andzelisia a lactovaginal na co ma działac? ja miałam jakies zapalenie i uzywałam lactovaginalu w tym cyklu, ale to bylo przed samym okresem i tez łykam magnez z wit b bo zawsze mam niedobory jak i kwas foliowy od miesiaca i pije siemie lniane na poprawe sluzu płodnego ktos kiedys mi polecił w drugiej ciązy na wypadek gdyby sie nieudało w pierwszym cyklu.

to i moze u mnie było zagnieżdzenie skoro tak zle sie czułam

Do góry