reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena dosłownie moj gust! Uwielbiam takie ciuszki!!!! Śliczne normalnie
Maziajka ile ja bym dała za platynowy blond! Ciagle sie farbuje a i tak po paru tygodniach mam żółte hehe teraz to juz ombre bo ciagle farbowanie to siano na głowie tymbardziej ze mam kręcone włosy.
Ana ja to tam czytam za dużo i tyle. Jak sie w cos skręcę to nie ma mocnych hehe musze wszystko wypróbować zeby powiedziec ze ta musiało byc. Moj maz tez wychodzi z założenia ze co ma byc to bedzie ale ja mu zawsze przegadam! Wiadomo ze dużo w rękach Boga ale gdybyśmy tak tylko na to patrzyli to człowiek by sie nie leczył itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya tak to częśc ubranek :) ale niektóre z nich to juz wieksze rozmairy, dla takeigo maluszka to mam głownie body, spodenki/leginsy i pajacyki :) i dużo czerwonych :p
Jestem na marcowkach ale na innym forum..to Ci powiem ze jeszcze wzgledna cisza, a niektore dziewczyny mają termin na koniec lutego/początek marca.

Choć pewnie jak córka będzie miała fazę na kolor różowy (teraz chyba każda dziewczynka przechodzi ten etap) to będę pewnie kupować i rozowe ubranka ;-)
Moja chrzesnica i córki sąsiadów mają tak ze wszystko co różowe to im sie podoba :)

Ana ja czulam klucie i takie jakby wgryzanie chwilami, ale to mogloby byc zludne gdybym nie mierzyla temperatury. U mnie zawsze na implantacje temperatura spadala na jeden dzien by pozniej znowu wrosnac do poziomu ok 37 i tak utrzymywala sie juz w ciazy...
Imama my w sumie nie mielismy problemow z plodnoscia i 2 pierwsze corki spodzone w pierwszym cyklu, 3 w 9 cyklu, ale tu winny byl polip endometrialny, ktory mysle, nie pozwalal na zaniezdzenie ;)

A wogole powiem Wam ze druga para w moim otoczeniu co miała jeden złoty strzał w cyklu i chłopczyk. Także chyba długa wstrzemiezliwosc i osłabienie przez brak sesku też wcale nie musi skutkować posiadaniem córki. Chyba trzeba po prostu zadziałać na odwrót niż w poprzednich ciazach u siebie.

Imama z pierwsza corka sex byl 2 dni przed owulacja abstynencji nie bylo ale sex nie byl codziennie. Z druga byl sex codziennie od 9 do 18 dnia cyklu a owulacja byla w 17 dniu cyklu no a teraz z Millie sex na 12h przed owulacja. Sex ok 15-16stej a owulacja ok 4 nad ranem. Wedlug mnie odstep nie ma zadnego znaczenia :)

Ja w obydwu ciaZach mialam po jednym strzałe na 2-3 dni przed owulacjA i mam dwóch synów dlatego teraz będę próbować każdego dnia po okresie.używaM magnezu z Wit B , kw foliowego, Wit C i zakupiłam lactovaginal.A powiedzcie mi któraś tu pisała ze nie zawsze działają te testy owulacyjne.I o co to chodzi jak mi pokazuje takie kolory ze nie mogę ich porównać bo jakos kolory odbiegają od tych z którymi mogę porownac

Imama z pierwsza corka sex byl 2 dni przed owulacja abstynencji nie bylo ale sex nie byl codziennie. Z druga byl sex codziennie od 9 do 18 dnia cyklu a owulacja byla w 17 dniu cyklu no a teraz z Millie sex na 12h przed owulacja. Sex ok 15-16stej a owulacja ok 4 nad ranem. Wedlug mnie odstep nie ma zadnego znaczenia :)
Czyli w twoim przypadku widac ze jak tkos ma moec dzieci jednej plci to i tak nic tego nie zmieni cos czuje ze ja tez bede miec 3 chlopaka :-)

reklama
andzelisia a lactovaginal na co ma działac? ja miałam jakies zapalenie i uzywałam lactovaginalu w tym cyklu, ale to bylo przed samym okresem i tez łykam magnez z wit b bo zawsze mam niedobory jak i kwas foliowy od miesiaca i pije siemie lniane na poprawe sluzu płodnego ktos kiedys mi polecił w drugiej ciązy na wypadek gdyby sie nieudało w pierwszym cyklu.

to i moze u mnie było zagnieżdzenie skoro tak zle sie czułam

Do góry