reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia a w ktorym dc mialas owu?

010igov35ye70zfx.png

reklama
Antonia ja teraz z ostatnia mialam w 10 dniu po owu spadek temp i bylam pewna, ze @ bedzie nastepnego dnia albo za 2 ale nastepnego dnia temp wzrosla i kolejnego tez i zrobilam w 12 dniu po owulacji test i byll pozytywny, nie jakis cien cienia tylko dosc widoczna kreska... U mnie implanracja byla wlasnie w 10 dniu po owulacji. Z wczesniejszymi corkami w 9 dniu po owulacji :)

Antonia miałaś tak dużo przytulanek ze wszystko jest mozliwe! Trzymam kciuki.
Maziajka korzystam bo sie zgodził hehe zobaczymy co z tego bedzie.
Ana87 ja mam syna z 4 dni przed. 8 miesięcy celowałam na 5 dni przed ale nie wychodziło jak zmniejszyłam odrazu ciąża. Byłam pewna ze syn, rozczarowanie wielkie! I teraz to wręcz jestem skłonna w owulacje dzialac bo nie wierze w odstęp wogole.
My chcemy trzeciego dzidziusia dlatego bedziemy sie starac. Nie ma co chcieć dziecka tylko licząc na to ze bedzie chłopcem czy dziewczynka.
Dziewczyny mi sie wydaje ze im dłużej sie staracie tym "lepiej" chodzi mi o to ze wskazuje to na niska płodność a co za tym idzie to bardziej dziewczynkowo- wiec trzymam kciuki! Ja to wiem ze my bardzo płodni skoro sie udało tyle dni przed owu, wiec wybrałam suplementy aby troszke "wytłumić"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87 pamietam Cie :) jak masz pragnienie kolejnego dziecka to probujcie dalej :) ja miewalam przed ciaza cykle 31 dniowe faza lutealna 12 dniowa i owulacja u mnie byla 17/18 dzien cyklu wiec z sexu w 11 dniu cyklu nie bylo u mnie szans na bobasa.

Maziajka ja też słucham rocka i jako nastolatka uwielbiałam S.O.A.D, Linikin Park, Limb Bizkit czy Metallica. Ale jakoś nigdy mój gust muzyczny nie odbijał się na mój ubiór :) ubierałam się normalnie oczywiście w moich kolorach: czerwony, niebieski, szary, czarny :) lubiłam i lubię chodzić w spódnicach i sukienkach, ale chyba dlatego, że moje nogi to mój jedyny atut :p no a ten róż mi od małego nie leży jakoś :) teraz i tak nie jest źle bo akceptuje ten kolor, a kiedyś jako dziecko jakby był paseczek rózowy na ubraniu to bym nie założyła :)
Ja lubie motyw serduszek i gwiazdek i dużo ubranek kupiłam takich :)

Imama ty to specjalistka od tych spraw normalnie :)
Maran-atha a jak czułas implantacje? ciekawa jestem, bo mnie słabo było przed wczoraj i wczoraj jakby zawroty głowy czy coś i jakos ciężko na duszy, zemdliło mnie, ale to pewnie tylko przypadek bo na mdłosci za wczesnie. A dzis jestem okazem zdrowia tylko biało tam i tyle.

Mazjajko... Platynowa blondynka.... Ja zawsze wyobrazalam sobie Ciebie jako taką czarnulkę w południowym stylu [emoji6]

Antonia ja też tak kiedyś czekałam na@. Miałam różowy śluz i tuż tuż @ i nigdy nie przyszła. Poczekaj do jutra i zrób test. Jak masz owulacyjny to zrób owu dziś jak chcesz.

Elenaa, rozumiem że to twoje wyprawkowe ubranka, śliczne [emoji52].
Elenaa, czy jesteś też na forum marcowek - bo ty w marcu radzisz? Pytam, bo jestem ciekawa czy już może u was zaczęły się wcześniejsze porody?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Antonia ja teraz z ostatnia mialam w 10 dniu po owu spadek temp i bylam pewna, ze @ bedzie nastepnego dnia albo za 2 ale nastepnego dnia temp wzrosla i kolejnego tez i zrobilam w 12 dniu po owulacji test i byll pozytywny, nie jakis cien cienia tylko dosc widoczna kreska... U mnie implanracja byla wlasnie w 10 dniu po owulacji. Z wczesniejszymi corkami w 9 dniu po owulacji :)
Bardzo bym się zdziwila i zaskoczyla i ucieszyla bo jakoś już spisalam na straty ten cykl właśnie przez temperature [emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia teoretycznie jestes wiec 11 dpo a wczoraj bylo 10 dpo wiec mogla to byc implantacja:-) trzymam kciuki!

Elena no.ja tez mialam tak z rozem glownie mialam czarne ciuchy ..roz totalenie niee!! Twoje ubranka tez sa w moim stylu sliczne! Choc nie lubie jasnych bo zawsze te pranie ich i.plamy mnie dobija.Ta bluzeczka z kroliczkiem sliczna.Jeansowe rzeczy tez uwielbiam.:-)

Arya serio ja to typowa.slowianka.na wygineciu podobno wszedzie mam blond wlosy.A karnacje mam tak blada ze szok szczegolnie teraz...

Ana ja czulam implantacje w 7 dpo mialam wtedy mega dreszcze caly dzien nawet goraczke mierzylam i bylam w szoku jak sie ukazalo 35.5 , caly dzien mi sie w glowie krecilo i bylo slabo.A wieczorem juz w lozku czulam dziwne mrowienie w lonie..

Imama mysle ze Twoja teoria jest sluszna bo ny nawet z 2 dniowa przerwa nie zachodzilismy a co dopiero 4-5 dni.U mnie jak widac odstepu nie bylo a dziewczynka jest.

010igov35ye70zfx.png

Do góry