reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Widzę ze szalejecie z różowym kolorem ;-)
Ja od dziecka nielubie tego koloru i powiem szczerze ze nie kupiłam nic różowego. Aczkolwiek mam parę ciuszkow różowych od znajomych. Pewnie założę małej ale osobiście wolę inne kolory dla dziewczynki: czerwony i miętowy ;-)
Ja jestem ukrytą różo - lubcą[emoji12] czekałam na dziewczynkę że względu na róż, tiule itp. Muszę korzystać póki mała, bo jak wda się w mamusie to później kiecki już nie uwierze.

thgf3e3k5dy58h2b.png

reklama
Ana po świętach zaczął brać ale cos mu tam co chwile zmieniam hehe chce alby było trzy miesiące 12 tyg suplementacji i pozniej działamy.
Ana87 a jak tam wyglądało twoje "planowanie" jeśli mozna wiedzieć? Wiesz co wydaje mi sie ze ja osobiście to całe życie będę myslala o córce, wiem to głupie i nie każdy zrozumie ale odkąd pamietam to zawsze chciałam mieć córkę, nawet przez myśl mi nie przeszło ze będę miał trzech synow. Próbowałabym nawet czwórkę dzieci gdybym miała pewność ze Np czwarta to bedzie córka. Ale jak narazie mam nadzieje ze moze jednak trzecie to bedzie córka. I na tym koniec. Z czwórka synow to siebie nie widze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87 no całkiem możliwe, ja mam cykle 30 dniowe przytulanki były w 12 dniu ,owulacja na pewno 14tego dnia cyklu, okaże się za pare dni :p
Elenaa w takim razie to był przypadek u brata , bo z rodziny bratowej nikt nie miał bizniaków, wiec obstawialiśmy geny po naszej rodzinie.
IMAMA ja tez ostatnie już, co bedzie to bedzie jak chłopak to nic na tym koniec, a póki co najpierw musze zajść :p

Elena Araya ja nigdy rozu nie lubilam serio ciagle tylko w czarnym chodzilam ..system of a down sluchalam albo dzemu taki metal:D a teraz nawet mam rozowe new balance i fioletowe conversy tak mi sie odwidzialo:D nie no tak zebym chodzila ciagle w rozwym to nie mam kilka sztuk ale do.mnie roz pasuje jestem.mega jasna wrecz platynowa blondynka jasna karnacja wiec mnie ozywia.

Lubie rozowe ubranka dla dziewczynek jako kolor nie trawie znow wszelkich bajkowych wzorkow procz myszki miki...jakies elsy itp Jas zreszta tez nie ma zadnych ubran ze spidermenami czy ben 10 nie podoba mi sie to.

Imama moj by sie nie namowil no ale u nas to bylo 2 dziecko moze potem by mial parcie na corke przy 3 ale raczej watpie.

Ana to trzymam kciuki by wredota nie przyszla!

010igov35ye70zfx.png

Imama- próbowałam przed owulacją celować przy testach owulacyjnych. jednak owulacja przyszła wcześniej -przerwy było ok 1,5 dnia :( czułam owulacje -bardzo silny ból. używałam sylku do środka. suplementów nie udało mie sie wybrac. mysle ze jednak za blisko owulacji było. No ja też mysle ze pewnie 3 tez syn by był. Ja rozumiem marzenie posiadania córki- ja mam bardzooooooo silne :( nie wierze ze mi sie kiedys uda :( za bardzo przy drugim nastawiłam sie na córke i później było rozczarowanie :(

Ana- mam nadzieje ze nic nie wyjdzie jednak :) takie nieplanowane. jednak od 2 dni czuje jak mi jajniki buzują i plecy jak na @ . niestety nie mam testów owulacyjnych. sama nie wiem jak wyłapać tą owulacje. miałam taki kilka razy ze czułam że to to, bardzo silny ból aż na pupie usiąść nie mogłam . a teraz to ciągłe buzowanie , napięcie ....

Dziwne to jakieś że jeszcze wczoraj myślałam ze @ już idzie..miałam różowy papier myślałam że się rozkreci. A od wczorajszego poranka cisza. Czy to możliwe że mogłam mieć dopiero wczoraj zagniezdzanie? 27 dc? Bo przecież nawet temperatura miała tendencję spadkową. Nie chce sobie wkrecac. Czekam do jutra.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia ja bym nie wytrzymała zrobiłabym, ale jak piszesz że miałaś wczoraj rózowo na papierze ,a dzis cisza no dziwne i wszystko mozliwe nadal.
Ana widze, że najmłodszy Twój ma juz 2 latka skonczone, dobry czas na kolejne dzieciatko :)

Do góry