reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hmm Imama ja mojego nie namówiłabym chyba na żadne suplementy chyba ze witaminki, ale ciekawe rzeczy piszesz jak sie nie uda w tym cyklu to bede cos kombinowac z tym moim lubym.
Maziajka Katja ale różowo :) no cudne rozmarzyłam sie...
ja mam chrześnice, zawsze jej nakupuje rózowych rzeczy, chociaz tyle moge poszaleć póki co :p
Ajlak to co czekamy do wtorku??? :) no dzis nie zrobiłam ,bo to za wczesnie przecież, pukałam sie w głowe, że nie ma sensu, no i po drugie po co sobie psuc humor na weekend, ale boje sie ze nie wytrzymam i w weekend po cichu zrobie test :/

Szalejcie dziewczyny szalejcie, ale rozowo nam sie zrobiło

Ana piateczka! Zarzekałam sie ze we wtorek pierwszy test ale chyba w niedziele rano zrobie ale takim czułym bym chciała, polecicie cos?

Maziajko termin @ mam na środę

Antonia, trzymasz nas kobieto w napięciu [emoji6]

Mazjajko, śliczne ubranka. Ja wyprawkę 0-3 mam gotową. Oczywiście róż w przewadze, ale po 2 chlopcach [emoji6].

Ajlajk, kiedy testowanie?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ajlak tez mysle o niedzieli no zobaczymy :) co do testów to ja robilam 4 dni przed i takim zwyklym i wyszla bladziocha, ale byla.

Ana No ja tez myślałam ze go nie namowie na te suplementy ale na początku powiedziałam ze na wrzody mam dobre zioła a to wlasnie lukrecja. Jesienią zawsze mu wrzody dają znac itd. A pozniej juz powiedziałam ze to moze pomoc i jak narazie bierze codziennie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny :)
Dawno mnie nie było ale Was podczytuje :)
no i nadal marzy mi sie córa :(
AIRFIX- GRATULACJE KOCHANA :*:*:*:* POZYTYWNIE ZAZDROSZCZE CÓRECZKI. buziaczki dla WAs

Moje planowanie z Wami nie powiodło się na córe. jednak mam wspaniałaego drugiego syna. jednak moje marzenie o córce nie chce odejsc.....

najlepsze jest to że brat mojego męża wpadł z 3 córka:) a my jednej nie umiemy ,,zrobić" . no oni liczyli na syna :)

dziewczyny przy cyklach ok. 30 ddniowych możliwe jest zajscie w ciąze w w 11dc? wiadomo różnie to bywa.... ale by była wpadka.... :( ;)

Ana jak brat miał blizniaki to raczej kwestia przypadku. Z tego co wiem to tylko geny rodziny od strony kobiety mogą powodować ze się będzie miało bliźniaki ;-)
Tym bardziej jak ma bliźniaki dwujajowe skoro chłopiec i dziewczynka to w tym wypadku zasługa jego żony ze 2 jajeczka sie uwolnily i były zdolne do zapłodnienia.
Zresztą bliźniaki pojawiają się co 2 pokolenia zreguly, więc chyba dopiero Twoje wnuczki mogą mieć bliźniaki ;-) ale wiadomo różnie to może być.

reklama
Widzę ze szalejecie z różowym kolorem ;-)
Ja od dziecka nielubie tego koloru i powiem szczerze ze nie kupiłam nic różowego. Aczkolwiek mam parę ciuszkow różowych od znajomych. Pewnie założę małej ale osobiście wolę inne kolory dla dziewczynki: czerwony i miętowy ;-)

Do góry