reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hmm Imama ja mojego nie namówiłabym chyba na żadne suplementy chyba ze witaminki, ale ciekawe rzeczy piszesz jak sie nie uda w tym cyklu to bede cos kombinowac z tym moim lubym.
Maziajka Katja ale różowo :) no cudne rozmarzyłam sie...
ja mam chrześnice, zawsze jej nakupuje rózowych rzeczy, chociaz tyle moge poszaleć póki co :p
Ajlak to co czekamy do wtorku??? :) no dzis nie zrobiłam ,bo to za wczesnie przecież, pukałam sie w głowe, że nie ma sensu, no i po drugie po co sobie psuc humor na weekend, ale boje sie ze nie wytrzymam i w weekend po cichu zrobie test :/

Szalejcie dziewczyny szalejcie, ale rozowo nam sie zrobiło

Ana piateczka! Zarzekałam sie ze we wtorek pierwszy test ale chyba w niedziele rano zrobie ale takim czułym bym chciała, polecicie cos?

Maziajko termin @ mam na środę

Antonia, trzymasz nas kobieto w napięciu [emoji6]

Mazjajko, śliczne ubranka. Ja wyprawkę 0-3 mam gotową. Oczywiście róż w przewadze, ale po 2 chlopcach [emoji6].

Ajlajk, kiedy testowanie?

thgf3e3k5dy58h2b.png

Ajlak tez mysle o niedzieli no zobaczymy :) co do testów to ja robilam 4 dni przed i takim zwyklym i wyszla bladziocha, ale byla.

Ana No ja tez myślałam ze go nie namowie na te suplementy ale na początku powiedziałam ze na wrzody mam dobre zioła a to wlasnie lukrecja. Jesienią zawsze mu wrzody dają znac itd. A pozniej juz powiedziałam ze to moze pomoc i jak narazie bierze codziennie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny :)
Dawno mnie nie było ale Was podczytuje :)
no i nadal marzy mi sie córa :(
AIRFIX- GRATULACJE KOCHANA :*:*:*:* POZYTYWNIE ZAZDROSZCZE CÓRECZKI. buziaczki dla WAs

Moje planowanie z Wami nie powiodło się na córe. jednak mam wspaniałaego drugiego syna. jednak moje marzenie o córce nie chce odejsc.....

najlepsze jest to że brat mojego męża wpadł z 3 córka:) a my jednej nie umiemy ,,zrobić" . no oni liczyli na syna :)

dziewczyny przy cyklach ok. 30 ddniowych możliwe jest zajscie w ciąze w w 11dc? wiadomo różnie to bywa.... ale by była wpadka.... :( ;)

Ana jak brat miał blizniaki to raczej kwestia przypadku. Z tego co wiem to tylko geny rodziny od strony kobiety mogą powodować ze się będzie miało bliźniaki ;-)
Tym bardziej jak ma bliźniaki dwujajowe skoro chłopiec i dziewczynka to w tym wypadku zasługa jego żony ze 2 jajeczka sie uwolnily i były zdolne do zapłodnienia.
Zresztą bliźniaki pojawiają się co 2 pokolenia zreguly, więc chyba dopiero Twoje wnuczki mogą mieć bliźniaki ;-) ale wiadomo różnie to może być.

reklama
Widzę ze szalejecie z różowym kolorem ;-)
Ja od dziecka nielubie tego koloru i powiem szczerze ze nie kupiłam nic różowego. Aczkolwiek mam parę ciuszkow różowych od znajomych. Pewnie założę małej ale osobiście wolę inne kolory dla dziewczynki: czerwony i miętowy ;-)

Do góry