reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia tak napisalam ze porazki jezeli "chodzi o poczecie"- zaciazenie. absolutnie nie o plec.

Z tym.wiekiem.moze tak choc moj R urodzil sie jak jego rodzice byli grubo po 30 ma 2 starsze siostry o 12 i 10 lat.

Imama.ja sie zgadzam z Toba w 100% tez to tak rozumiem ze jak sie staralm przez 5 dni przed owu to teoretycznie te starsze plemniory beda dojrzalsze niz te z dnia owu.

Wlasnie Antonia a Wy jak wtedy sie staraliscie dziennie przez iles dni.

010igov35ye70zfx.png
Nie pamiętam dokładnie. Nie było żadnych wyliczeń itp.kalendarzyk powiedział że tu i tu są płodne i owu i kochaliśmy się w tym czasie .i tyle :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak plemnik jest silny to i tak przetrwa ten zprzed owu a poprawianie nic poprostu nie da. Moim zdaniem codziennym sercem idzie mocno osłabić a przed sama owu dodać sex dwa razy dziennie. Ale wiadomo to takie proste nie jest i nie moze dzialac na każda.
Ja to z czasem teraz to juz chyba w nic nie wiersze, serio! Im wiecej czytam tym bardziej nierealne mi to sie wydaje ze naprawdę moge mieć córkę. Naprawdę. No ale modlić sie trzeba i tyle hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No Millo zgadam sie. Ale w paru książkach które czytałam pisano o codziennym wiec myśle ze bym spróbowała. A to w sumie to samo co abstynencja. Ale to bapewno zależy od wieku mężczyzny. Pow 35 roku piszą zeby jednak był odstęp w staraniach.

Millo lepiej sie czujesz?
My w grudniu dzialalismy cidziennie ale niewiem kiedy bylo owu dokladnie. Byl jeden dzien przerwy chyba. Mam wszystko spisane , zobaczymy jakie malenstwo z tego bedzie.
Airfix moja bratowa czuje sie tak samo jak ty. Kregoslup i brzuch boli i czuje mala prawie miedzy nogami. Jutro idzie na wizyte zobaczymy co jej powie lekarz.

reklama
Hej dziewczyny, ja na szybko ze szpitala pisze, kciuki trzymajcie!!, za mój szybki poród :) , dziś padła decyzja o wywołaniu bo cholestaza się przypałętała, i ogólnie mi ciśnienie skończyło i wynik moczu tez zły, dzidzia mniej się rusza to już stwierdzili ze nie ma co czekać, narazie żel zaaplikowali i czekamy na rozwój, ale lekarz powiedział ze jutro dzidzia powinna być :) ,bo jak nic dziś nie ruszy to rano przebijają mi pęcherz płodowy - także tez jutro myślę że dzidzia juz będzie z nami , a ja taka w szoku dalej [emoji23], miłego wieczoru :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry