reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia tak napisalam ze porazki jezeli "chodzi o poczecie"- zaciazenie. absolutnie nie o plec.

Z tym.wiekiem.moze tak choc moj R urodzil sie jak jego rodzice byli grubo po 30 ma 2 starsze siostry o 12 i 10 lat.

Imama.ja sie zgadzam z Toba w 100% tez to tak rozumiem ze jak sie staralm przez 5 dni przed owu to teoretycznie te starsze plemniory beda dojrzalsze niz te z dnia owu.

Wlasnie Antonia a Wy jak wtedy sie staraliscie dziennie przez iles dni.

010igov35ye70zfx.png
Nie pamiętam dokładnie. Nie było żadnych wyliczeń itp.kalendarzyk powiedział że tu i tu są płodne i owu i kochaliśmy się w tym czasie .i tyle :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak plemnik jest silny to i tak przetrwa ten zprzed owu a poprawianie nic poprostu nie da. Moim zdaniem codziennym sercem idzie mocno osłabić a przed sama owu dodać sex dwa razy dziennie. Ale wiadomo to takie proste nie jest i nie moze dzialac na każda.
Ja to z czasem teraz to juz chyba w nic nie wiersze, serio! Im wiecej czytam tym bardziej nierealne mi to sie wydaje ze naprawdę moge mieć córkę. Naprawdę. No ale modlić sie trzeba i tyle hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No Millo zgadam sie. Ale w paru książkach które czytałam pisano o codziennym wiec myśle ze bym spróbowała. A to w sumie to samo co abstynencja. Ale to bapewno zależy od wieku mężczyzny. Pow 35 roku piszą zeby jednak był odstęp w staraniach.

Millo lepiej sie czujesz?
My w grudniu dzialalismy cidziennie ale niewiem kiedy bylo owu dokladnie. Byl jeden dzien przerwy chyba. Mam wszystko spisane , zobaczymy jakie malenstwo z tego bedzie.
Airfix moja bratowa czuje sie tak samo jak ty. Kregoslup i brzuch boli i czuje mala prawie miedzy nogami. Jutro idzie na wizyte zobaczymy co jej powie lekarz.

reklama
Hej dziewczyny, ja na szybko ze szpitala pisze, kciuki trzymajcie!!, za mój szybki poród :) , dziś padła decyzja o wywołaniu bo cholestaza się przypałętała, i ogólnie mi ciśnienie skończyło i wynik moczu tez zły, dzidzia mniej się rusza to już stwierdzili ze nie ma co czekać, narazie żel zaaplikowali i czekamy na rozwój, ale lekarz powiedział ze jutro dzidzia powinna być :) ,bo jak nic dziś nie ruszy to rano przebijają mi pęcherz płodowy - także tez jutro myślę że dzidzia juz będzie z nami , a ja taka w szoku dalej [emoji23], miłego wieczoru :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry