Antonia2016
Fanka BB :)
Heh,lepszy miałam plan bez tego usg [emoji3] teraz nie wiem co robić
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh,lepszy miałam plan bez tego usg [emoji3] teraz nie wiem co robić
To nie chodzi o to że jestem zwolenniczką[emoji3] tylko wiem jak wyskrobalismy dwójkę dorodnych synów więc teraz chcę zrobić poprostu inaczej.Antonia ja wiem ze Ty jestes zwolenniczka odstepu ale on serio najmniej wazny jest.Ja bym tez radzila jak Imama seks codzienny nawet 2x dziennie tak z tydzien.No chyba ze faktycznie nie masz presji czasu ale musisz sie uzboic w cierpliwosc .
To nie jest tak że na coś liczę.trochę i tak uważam że będę mamą chłopców.i starania wielu kobiet nie przyniosły tej płci co chciały,ale każdy wierzy w to co chce[emoji5] a pełno w środowisku osób widać co mają najmłodszego-trzeciego tej samej płci. Pełno jest par którzy częściej mają np dwie córki lub dwóch synów niż tych co mają parkę. Dlatego trochę też wierzę w to że niektóre pary poprostu nie stworzą upragnionej płci. A niestety wiem że nawet ginekolog nie odpowie mi kiedy pęknie jajeczko bo trzeba by było być 24h podlaczonym pod usgTak ale nie wiesz jakie mialas wtedy ph nie suplementowalas sie itp to ze wyskrobaliscie 2 w owu nie znaczy ze przed owu tez by 2 chlopakow nie byla.Mysle ze lepiej zajac sie sluzem, srodowiskiem , dieta i facetem tez niz liczyc tylko na odstep ktory akurat najmniej wazny...Ale oczywiscie to tylko moje zdanie jest.