reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Każdy organizm jest inny, nie ma 1 idealnej metody. Jeśli komuś się udało przy takiej czy innej metodzie to tylko się trzeba cieszyc. Każdy czynnik zwiększa szanse ale nawet spełnienie wszystkich nie daje 90%

Maziajka a codzienne seksy tez są pro dziewczynkowe.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym najmniej patrzyła na odstęp a na hormony i minerały takie jest moje zdanie i jeszcze to też zależy od organizmu jeden potrzebuje dwa miesiące by się zmieniła cała chemia jego organizmu a inny rok

ja z synem zaszłam gdzie seks był 4,3,2 dni przed ovu i tak sobie myślę żeby teraz nie poprawiać dzień po dniu tylko jeden raz wycelować na 3 dni przed z abstynencją i wtedy spróbować po ovu i zdać się na ten kwaśny odczyn.

to jest właśnie to, że na każdą zadziała inny sposób :)

Maziajka codzienny sex podobno sprzyja dziewczynka. Zreszta twoje przeczucia pewnie sie sprawdza tego Ci życzę! Lepsze to niz co drugi dzien. Wtedy super chłopczykowi.
Ja ze względu na karmienie piersią moge mieć problem z zajściem ale zobaczymy, pH mam 4,5 zawsze, sprawdzę czy przy owu wzrasta. Mały juz je trzy razy dziennie ale cyca nadal chce. mam nadzieje ze ten estrogen i testosteron sa niskie wlasnie przez kp.
Miciurka działaj trzecia dzidzie zaraz po. Co będziesz czekała [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo.zebys sie nie zdziwila:p

Imama ja tam nie wiem co sie kluje..:p caly czas mialam.dziewczynkowe przeczucie i sny a teraz jakos nic nie czuje. Sny sie snia dalej dziewczece ale przeczucia poki co nie mam zadnego ciaza mi mozg wyjadla to druga kwestia:D czasami jak cos schowam to nie wiem gdzie,skleroze mam taka ze szok:D galareta z mozgu:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka nie chciałabyś wiedzieć co ze mną sie dzieje po tym jak dostałam okres hehe hormony buzują. U Ciebie to nawet jak chłopczyk to bedzie miał siostrzeńca do zabaw także super!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry