reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix mi ostatnio tez Aurelia się spodobało ale z moim nazwiskiem odpada bo sama mam problem wymowic.
U nas chyba zostanie Julianna. Choc nie ejstem przekonana ale alternatywny inne odrzucone. Trudno najwyżej przez jakiś czas powalcze aby ludzie nie mowili na małą Julka tylko Julianka. I nie mylili Julia z Julianna. Bo Julia średnio mi się podoba i jest bardzo popularne od wielu lat. Ogolnie imię Julian mi się podoba. I ostatnio na zakupach widziałam jak ojciec tak na syna wolal ;-)

reklama
Airfix mi ostatnio tez Aurelia się spodobało ale z moim nazwiskiem odpada bo sama mam problem wymowic.
U nas chyba zostanie Julianna. Choc nie ejstem przekonana ale alternatywny inne odrzucone. Trudno najwyżej przez jakiś czas powalcze aby ludzie nie mowili na małą Julka tylko Julianka. I nie mylili Julia z Julianna. Bo Julia średnio mi się podoba i jest bardzo popularne od wielu lat. Ogolnie imię Julian mi się podoba. I ostatnio na zakupach widziałam jak ojciec tak na syna wolal ;-)
Wydaje mi się ze co nie którzy i tak będą mówić Julka, ciężko zmienić przyzwyczajenia ludzi. Wiesz jak na mojego Alana prababka mówi? -Aluś.... bez komentarza. Dlatego teraz próbuje znajsc imię idealne hehe Na dziś zostaje Livia, a rano dam znać czy się zmieniło [emoji23]

No wiem właśnie i tego się obawiam. Ale nic innego mi nie pasuje...nawet Rozalia coś mi ostatnio nie leży.
Hehe to daj jutro znak czy się nie odwidzialo.
Ja się nie zdziwię jak wkoncu na spontana po porodzie wymyslimy jeszcze inne imię. Narazie jakoś weny brak...a co ładniejsze to pozajmowane a nie chce się powatarzac z imieniem wśród sąsiadów czy znajomych ;-)

Elenaa I to samo u mnie. Wszystkie imiona ktore mi sie podobaly są na okolo. Jest tyle ładnych i nic nie pasuje. Nawet ginek na wizycie się przejął ze mi Maję zwinela sąsiadka hehe sam jej w ten dzień cc robił i mi powiedział - ze chłop kalendarz otworzył i imienia mi szukał [emoji23] A już było godzinne opóźnienie w gabinecie,to się zrobiło 1,5godzinne hehe

Aluś mi sie podoba zdrobnienie a Julian bedzie wolany Julek tak czy siak..:p
Livia bardzo ladne:)
Elena Rozalia mi sie podoba:)

Ja obstawiam chlopca.Cere mam jak pupcia niemowlęcia i promienieje:p jak w 1 ciazy:) heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aluś mi sie podoba zdrobnienie a Julian bedzie wolany Julek tak czy siak..:p
Livia bardzo ladne:)
Elena Rozalia mi sie podoba:)

Ja obstawiam chlopca.Cere mam jak pupcia niemowlęcia i promienieje:p jak w 1 ciazy:) heh

Ja w tej ciąży wygladalam super do teraz :)
Ja jak słyszę Aluś to mną trzęsie. Każdy mówi Alan-Alanek. Ludzie po prostu lubią zdrabniac czy trzeba czy nie :)

Hej kochane u mnie 20 dc ale się trochę zamartwiam że jest stracony. Kochalismy się tylko raz w 12 dc. Jakoś czasu brak [emoji17] i siły wieczorami...i jak ja mam być w ciąży jak my raz w plodne [emoji17] ehhh

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina dlatego pozniej czas weryfikuje i juz sie pozniej to nie liczy..te odliczanie przed owulacja.Ja sie staralam pol roku a ani razu nie bylo zeby tylko raz:p to trzeba miec na prawde duze szczescie!ale moze akurat u Ciebie zaskoczy:)

Dziewczyny ja na chwile moja siostra rodzi wiec zobaczymy co to sie wykluje czy chlopak czy dziewczybna:p na razie od 1 sie meczy.... zaraz do niej z mama jedziemy.

A wracajac do tematu to wrzucilam na ingender moje fotki i specjalistki a sa tam takie i to kupa level hard jak dla mnie:D
No i wszystkie jednoglosnie ze dziewczynka .Nie wiem w sumie szukalam info czy nub moze byc plaski a jednak jajka ale chyba niee.A jak je zaczelam pytac czy to aby nie chlopak to mnie wysmialy i powiedzialy ze na 100% dziewczyna.

W ogole slyszalyscie o metodzie ramzi ? Ja bylam w szoku.

Aaa i wymyslilismy dzis imie jakby byl chlopak - Eryk.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka - powodzonka dla siostry, oby szybko poszło i daj znać co tam się wykluło :) , co do metody Ramzi itp to u mnie wszędzie wychodziła dziewczynka , z nuba na in gender tez wszystkie dziewczyny ze dziewczynka ,z księżycowego ze wszystkiego bo starałam się wstrzelic ze wszystkim na dziewczynkę :) - a tu jajka wyrosły ostatecznie hehe- chociaz na 100% to sie dowiemy jak urodze :) ale nie łudze sie ze laseczka, najlepiej to poczekaj na usg I tyle , niech ginek strzela foto i daje dowód co tam siedzi hehhe :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry