reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix caly dzien o Tobie myslalam bo wiedzialam jak sie denerwowalas tym badaniem! Super ze wszystko ok.
I dzieki za opinie o mojej dzidzi akurat na Twoja opinie dotyczaca nuba czekalam.To juz 15t4d wg usg wiec chyba jakby co nub powinien sterczec .No chyba ze nub moze byc plaski a i tak chlop:D
No i nie moge uwierzyc ze to juz zaraz u Ciebie!

Katja ja wiedzialam ze u Ciebie bedzie ok! No wiedzialam!! Super! A co z nifty robisz?

010igov35ye70zfx.png

O ludzieee o dziewczynyyy!!!!!!!!

MAMY ZDROWE DZIECKO !!!! Nt (przeziernosc karkowa ) 1,6 -1,9 !!!!! A nie jak wczesniej mowil doktor inny 2,8. Norma super, wspaniale narządy wszystkie, wszystko wszystko! Jedyne co to łobuzial okręcił się pępowiną, i co sugeruje doktor moglo wplywac na obraz poprzedniego badania , ze poprzedni doktor mogl zmierzyc ta odleglosc razem z pepowina. Wiecie jak ryczalam w gabinecie ? A wiecie jak rycze ze szczescia po drodze !???? [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i wsparcia. Termin na 14.07 :) wszystko super. A co do plci- ten powiedzial dla odmiany ze za predko aby okreslic ze jsszcze to sie klaruje.. i badz tu madry :) ale ja juz wiem- ZDROWIE TO JEST NAJWAZNIEJSZE NA SWIECIE !!!! Zycie cudem jest dziewczyny. CUDEM [emoji173]️
No! Wiedziałam [emoji16] jesteś młodziutka, zdrowa więc i dzidzia ok. Zawsze takie,, złe,, wyniki trzeba konsultowac ZAWSZE!!! Cieszę się [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix caly dzien o Tobie myslalam bo wiedzialam jak sie denerwowalas tym badaniem! Super ze wszystko ok.
I dzieki za opinie o mojej dzidzi akurat na Twoja opinie dotyczaca nuba czekalam.To juz 15t4d wg usg wiec chyba jakby co nub powinien sterczec .No chyba ze nub moze byc plaski a i tak chlop:D
No i nie moge uwierzyc ze to juz zaraz u Ciebie!

Katja ja wiedzialam ze u Ciebie bedzie ok! No wiedzialam!! Super! A co z nifty robisz?

010igov35ye70zfx.png
Mialam odpisac,ale chcialam byc juz po wizycie;)a dopiero przyjechalam.

Elenaa My od początku mieliśmy robione wszystkie badania z uwagi na ciążę zagrożona i poronienia i do tej pory było wszystko ok.Dzidzia zdrowa, az do wizyty przed świętami gdzie okazało się ze komora boczna mózgu ma 15mm. Co dzień myślałam co z tym będzie, a dziś się okazało ze jest zdrowa :).że komora się zmniejszyła.

Airfix dziekuje i rowniez bardzo sie ciesze ze z malenstwem dobrze !! No nie moglo byc inaczej ! ❤️❤️
Dziewczyny kazdej z osobna dziekuje ❤️ Oby do konca juz bylo wszystko dobrze... i niech ten/ta akrobatka sie wywinie z tej pepowiny jeszcze.
Maziajko jak dla mnie... zdrowy bobas ! :) hihi. Teraz z tym bede szalala. A czy dziewczynka ?:) no zobaczy sie za jakis czas hihi. Wiem ze nie na taka odpowiedz liczylas ale musze sie podroczyc. Zeszlo ze mnie tyle stresu. Nie zycze zadnej dziewczyny, mamy przyklad na mnie ile nerwow kosztuje takie cos. A profesor podobno jeden z najlepszych w polsce. I teraz ktoremu wierzyc ? Oboje maja tytuly niesamowite i doswiadczenie. No cóż.
A co z nifty ? Wlasnie sie zastanawiamy....

O ludzieee o dziewczynyyy!!!!!!!!

MAMY ZDROWE DZIECKO !!!! Nt (przeziernosc karkowa ) 1,6 -1,9 !!!!! A nie jak wczesniej mowil doktor inny 2,8. Norma super, wspaniale narządy wszystkie, wszystko wszystko! Jedyne co to łobuzial okręcił się pępowiną, i co sugeruje doktor moglo wplywac na obraz poprzedniego badania , ze poprzedni doktor mogl zmierzyc ta odleglosc razem z pepowina. Wiecie jak ryczalam w gabinecie ? A wiecie jak rycze ze szczescia po drodze !???? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Dziekuje za wszystkie slowa otuchy i wsparcia. Termin na 14.07 :) wszystko super. A co do plci- ten powiedzial dla odmiany ze za predko aby okreslic ze jsszcze to sie klaruje.. i badz tu madry :) ale ja juz wiem- ZDROWIE TO JEST NAJWAZNIEJSZE NA SWIECIE !!!! Zycie cudem jest dziewczyny. CUDEM ❤️
Widzisz wiedziałam ze napewno wszystko będzie w porządku :-)

Katja, gratuluję ♥️♥️♥️
Nie mogło być inaczej ☺️
Dla matki wszystko schodzi na dalszy plan, gdy zdrowie dziecka jest zagrożone. Ja na Twoim miejscu zastanowila bym się nad niftami. Radzilas się tego profesora co do nich? To drogie badanie a skoro dzidzia zdrowa to może lepiej te pieniądze zostawić na wyprawkę dla dziecka ☺️

reklama
Katja super wiesci przynosisz [emoji173]
Airfix jeszcze chwilka i mala bedzie z Wami a imie juz wybraliscie ostatecznie?
Wszystkim zaciazanym gratuluje i zycze spokojnej ciazy :)

Do góry