reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A cc w pierwszej ciazy mialam w 39 t 4 d teraz tez tak pewnoe bedzie.

Zreszta do porodu jeszcze multum czasu a nikt mi nie zmienial poki co terminu porodu.I tak czy siak bedzie cc ok 20-25 a termin mam na 1.07 wg OM bratowa miala termin na 4.07 a CC 23.06.

010igov35ye70zfx.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dokladnie bede miec multum usg nie wiem skad polcia wyciagnelas takie wnioski bo mi lekarz nic nie zmienial tylko powiedziala ze wychodzi znow o tydzien starsze juz 4 raz.Teraz niby wg om 14d4d byl a waga juz 120 g wiec zdecydowanie wiecej niz na.ten tydzien i nawet sie mnie wypytyeala jak z jasiem bylo czy tez byl taki duzy.Zreszta nie zgodze sie nie zawsze jest oceniane na podstawie om bo czasami ta ostatnia @ nie byla wcale @ a juz plamieniem w ciazy..

010igov35ye70zfx.png

Dokladnie bede miec multum usg nie wiem skad polcia wyciagnelas takie wnioski bo mi lekarz nic nie zmienial tylko powiedziala ze wychodzi znow o tydzien starsze juz 4 raz.Teraz niby wg om 14d4d byl a waga juz 120 g wiec zdecydowanie wiecej niz na.ten tydzien i nawet sie mnie wypytyeala jak z jasiem bylo czy tez byl taki duzy.Zreszta nie zgodze sie nie zawsze jest oceniane na podstawie om bo czasami ta ostatnia @ nie byla wcale @ a juz plamieniem w ciazy..

010igov35ye70zfx.png
Czasem bywa i tak np przy cukrzycy że dziecko jest większe mimo daty [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina jak tam?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Eh sama nie wiem [emoji15] dzisiaj 21 dc i nic, kompletnie nic [emoji3] w tym cyklu były tylko staranka w jednym dniu z powodu operacji męża na przepukline, 12 dc był nasz [emoji1] ale tylko tyle. Wczoraj miałam plamke krwi na papierze ale nie pofniecam się tym... @ ma być w piątek 13 tego [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Polcia uwierz chodze do bardzo dobrego gina do ktorego mam zaufanie.W karcie ciazy i w karcie choroby wszedzie mi wpisuje OM date w karcie ciazy mam 1.07 a dziecko wychodzi po prostu wieksze caly czas i tak tez mi powiedziala.Zreszta na prenatalnych u innego gina jak tylko zaczal usg tez mowi ze dziecko duzo wieksze ...

Antonia no u mnie cukier na granicy ale tej dolnej:D

Ja sadze ze byc moze to dzieeczyna i podala sie na rodzine R jego siostry sa bardzo wysokie 190 i 183 wiec wielkie baby:p

Antonia kiedy test? Czekasz na termin@ czy wczesniej?

Millo a Ty jak sie czujesz?

010igov35ye70zfx.png

Do góry