reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix dziekuje i rowniez bardzo sie ciesze ze z malenstwem dobrze !! No nie moglo byc inaczej ! [emoji173]️[emoji173]️
Dziewczyny kazdej z osobna dziekuje [emoji173]️ Oby do konca juz bylo wszystko dobrze... i niech ten/ta akrobatka sie wywinie z tej pepowiny jeszcze.
Maziajko jak dla mnie... zdrowy bobas ! :) hihi. Teraz z tym bede szalala. A czy dziewczynka ?:) no zobaczy sie za jakis czas hihi. Wiem ze nie na taka odpowiedz liczylas ale musze sie podroczyc. Zeszlo ze mnie tyle stresu. Nie zycze zadnej dziewczyny, mamy przyklad na mnie ile nerwow kosztuje takie cos. A profesor podobno jeden z najlepszych w polsce. I teraz ktoremu wierzyc ? Oboje maja tytuly niesamowite i doswiadczenie. No cóż.
A co z nifty ? Wlasnie sie zastanawiamy....
Mi lekarz powiedział ze to naciągane kasy ten nifty. Wystarczy badanie usg plus badanie z krwi wolna jednostka hcg plus test pappa. To się do 14tyg robi chyba -już nie pamiętam. U Twojej dzidzi na tym powiekszonym zdjęciu buziuni w rogu lewym widać obraz dzidzi w calosci i powinno być widac nuba. Ale dla mnie to za malusienkie zdjecie zeby cos dojrzeć.

reklama
Katja super wiesci przynosisz [emoji173]
Airfix jeszcze chwilka i mala bedzie z Wami a imie juz wybraliscie ostatecznie?
Wszystkim zaciazanym gratuluje i zycze spokojnej ciazy :)
Maran Z imieniem jest bardzo duzy problem,od wczoraj jeszcze większy :) Miała być Maja...Ale koleżanka urodziła 3tyg temu i też dała Maja- oswoilam się z tym ze będziemy mieć obie Maję. Ale wczoraj urodziła sąsiadka dwa domy dalej i też Maja:/ Na ulicy mamy 4 dziewczynki, na 14 chlopakow, moja będzie 5-ta..więc już są 2-ie Maję,a moja by była trzecia. Trochę nie bardzo. Kolejne typy to była Natalia i Emilia..I te 2 pozostałe dziewczynki na ulicy właśnie tak mają na imię.

Katja wspaniale wiesci.
Airfix wiedzialam ze bedzie dobrze.
Bylam powtorzyc bete. Za 2 h wynik powinien byc. Troche sie stresuje ale testy ciemnieja. Teraz czekam do stomatologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix moja przyjaciółka tez niedlugo rodzi córke Maje, ja ze względu na popularnosc imienia bym juz tak nie nazwała :-) tym bardziej ze mówisz że Twoja córcia byłaby 3cia w otoczeniu.
Ania kciuki za piękny przyrost :)

Airfix moja przyjaciółka tez niedlugo rodzi córke Maje, ja ze względu na popularnosc imienia bym juz tak nie nazwała :-) tym bardziej ze mówisz że Twoja córcia byłaby 3cia w otoczeniu.
Ania kciuki za piękny przyrost :)
Ano właśnie, za dużo tych Mai. Tylko my już nie mamy niczego co by się podobało nam obu. Mi się podoba Aurelia - mąż tego wymowic nie może i jak zaczyna to mną trzęsie. Na Kaje w końcu się zgodzić też nie chce. Blanka też mu się nie podoba,ani synkowi. Livia też jest marudzenie. Nie mam pomysłów. Zuzie, Zosie,Amelki,Marysie,Leny odpadają od razu od kad w ciążę zaszlam bo za dużo.

Katja uwierz mi , ze dla mnie zdrowie dziecka jest również najważniejsze chyba jak dla każdej z nas.A to ,ze sobie oceniamy nuby czy coś , to jest taka zabawa przeciez nikt na 100% nie wie.Ba lekarza sie nawet mylą a co dopiero my:) .
Ja juz wczesniej pisalam , ze chcialabym coreczke ale chlopczyk na ta chwile "byłby lepszy" miałby prawie brata blizniaka bo siostra rodzi na dniach synka , nasze dzieci beda razem chodzic do przedszkola, szkoły byłoby na prawde super razem by sie bawili, grali w pilkę.Tak bardzo mi przykro jak patrze na starszego synka bo on nie ma nikogo...nawet jak to pisze mi sie płakać chce , ze głupia byłam nie robiąc mu od razu brata. Nie raz mi powiedział , ze jest sam i mu smutno:(
Szczescie dzieci jest najwazniejsze i takie małe chlopaki wychowując sie razem prawie jak bracia byli by mega szczesliwi na pewno.Nie mowie ,ze dziewczynka by nie byla ale wiadomo jednak chlopak z chlopakiem bedzie mial super więź.
Nie chce być egoistką i marzyć o córce tylko dlatego bo sukieneczki sa takie sweet ...na prawde nie gra to dla mnie aż tak dużej roli.A to ,że sie pytam to po prostu czysta ludzka ciekawosc tak jak sie doszukiwałam objawów ciązy tak teraz doszukuje sie nubów , łechtaczek i jajek:p

Airfix my dla córki mamy ale jesli bedzie jednak chłopak to ciezko bedzie cos ładnego wymysleć:D

Ania jak beta?

Elena a jakies typy chociaż macie?

Airfix na Majek teraz mnostwo... Moja w 2011 urodzona a tez duzo juz wowczas bylo... Alicja nie taka popularna no a Millie jest tylko jedna u Majki w szkole wiec tez nie jakos mega popularne ;) musicie cos wymysluc, albo jak urodzisz i ja zobaczysz bo bedziesz wiedziec, spojrzysz i powiesz Ty mi padujesz na ... I tez bedzie :) a cesarke bedziesz miec czy naturalnie rodzic bedziesz?

Maziajka to prawda, ze dla dzieci z mala roznica wieku fajnie jest jak sa tej samej plci... Miedzy moimi niespelna 2 lata jest roznicy i maja ten sam swiat zainteresowan :) nie powiem, ze grzeczne sa bo sie kloca jak diabli, ale potrafia sie fajnie razem bawic i gadac ze soba no a Millie we wszystkim chce je nasladowac choc mala jeszcze ;)
Ania i jak wynik?
Elena a Wy nad jakim imieniem myslicie? Jakies typy sa czy zupelnie nic...?

reklama
Do góry