reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo nasz watek lipcowy chyba taki nie byl raczej na pewno zreszta u nas mega malo pisza dziewczyny na watku na prawde moze sie rozkrecie bardziej ale na dzien to maks 20-30 postow.Podczytalam troche wrzescniowki i u Was sie zebralo kilka starych staraczek ktore nie jedna przeszly i pisza na BB juz kupe czasu wiec pewnie bedzie ciekawie.

Ja przed chwila musoalam sobie ziemniaki gotowac bo mialam takiego smaka:D a zjesc to bym zjadla ptysia z bita smietana mhmh

Antonia kciuki!

010igov3fkey3mez.png

Antonia nie kazdy ma w 14 dniu.. to tez zalezy od fazy lutealnej, od dlugosci i regularnosci cyklu. Ja mam- mialam mega nieregularne cykle. Dlatego bylam dwa cykle na monitorze cyklu. 12 dc pecherzyk byl juz mega duzy i gin kazal dzialac. Dwa dni pozniej juz pekl i go nie bylo. Wtedy wlasnie zaskoczylo. Profesorek od usg genetycznego w lodzi wlasnie to w piatek potwierdzil. Mowi do mnie , ze zaplodnienie nietypowo wyszlo w 12 dc wg obliczen. A ja mu na to ze wielce prawdopodobne bo mialam monitoring cyklu i sie zgodzil :)

Millo nasz watek lipcowy chyba taki nie byl raczej na pewno zreszta u nas mega malo pisza dziewczyny na watku na prawde moze sie rozkrecie bardziej ale na dzien to maks 20-30 postow.Podczytalam troche wrzescniowki i u Was sie zebralo kilka starych staraczek ktore nie jedna przeszly i pisza na BB juz kupe czasu wiec pewnie bedzie ciekawie.

Ja przed chwila musoalam sobie ziemniaki gotowac bo mialam takiego smaka:D a zjesc to bym zjadla ptysia z bita smietana mhmh

Antonia kciuki!

010igov3fkey3mez.png
Ja chyba przez to nakrecanie i czytanie kto co przeszedl nie przyszlam
Na nasze lipcowki.. boje sie heh.

Antonia nie kazdy ma w 14 dniu.. to tez zalezy od fazy lutealnej, od dlugosci i regularnosci cyklu. Ja mam- mialam mega nieregularne cykle. Dlatego bylam dwa cykle na monitorze cyklu. 12 dc pecherzyk byl juz mega duzy i gin kazal dzialac. Dwa dni pozniej juz pekl i go nie bylo. Wtedy wlasnie zaskoczylo. Profesorek od usg genetycznego w lodzi wlasnie to w piatek potwierdzil. Mowi do mnie , ze zaplodnienie nietypowo wyszlo w 12 dc wg obliczen. A ja mu na to ze wielce prawdopodobne bo mialam monitoring cyklu i sie zgodzil :)
Wiem że nie każdy, ale mając regularnie cykle pewnie łatwiej,, domniemac,, [emoji3]
Katja a kiedy będziesz wiedziała coś więcej? W poniedziałek dopiero?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardzo rzadko udzielam się na moim wątku marcowym ale na innym forum. W sumie to nie mam czasu ogarniać tyle wątków bo jeszcze regularnie piszemy z dziewczynami z którymi rodziłam synka więc będzie z nimi już 2,5 roku licząc czas ciąży, Was staram się podczytywać, więc na marcówki już brak czasu :) ale chyba wszędzie tak jest że dziewczyny wzajemnie się nakręcają

reklama
Antonina tak.. o poronieniach..o strachu przed wizyta u gina.Ja wszystko rozumiem ale ja po doswiadczeniach nie jestem i mnie to tylko negatywnie nakreca..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi się trochę to nie podoba, to niepotrzebne straszenie komplikacjami bo kogoś cos złego spotkało, No kiepsko.
Z drugiej strony rozumiem ich lęk ech! Trudno tak wypośrodkować żeby wszystkim pasowało [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry