reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja- napewno wszystko bedzie dobrze :-) trzymam kciuki :-)
sama pamietam jak podczas drugiej ciazy chcialam miec coreczke a okazal sie chłopczyk - od poczatku ciaza byla zagrozona. Dodatkowo na 3d dowiedzialam sie ze dziecko ma nie uleczalna wade serca i umiera po porodzie :-( wtedy pomyslalam jaki czlowiek jest głupi, juz nie liczyła sie plec tylko modliłam sie aby był zdrowy. Na szczescie lekarz sie pomylił i synek urodził sie zdrowy ;-). I wierze ze w twoim przypadku tez wszysko bedzie w porządku :-)

Hejo. Czuje sie srednio/nerwy ciagle
Mi wychodza, jest mi slabo, mdli mnie. Niestety nerwy robia swoje. Jutro ide na badanie na paravirus b19 igg igm. W srode do lodzi jade do innego lekarza - lige nizszego ale skonsultowac zobaczyc co on powie. Robie nifty w poniedzialek przyszly. Pappa mam zrobione tez bedzie wynik kolo poniedzialku. Nie idzie sie uspokoic dziewczyny... sciskam. Mam nadzieje ze u Was ok.

Hej

Moja zabawa sylwestrowa byla super udana lezalam w lozku z dwoma okladami na glowie i katarem po pas! Goraczka ,dreszcze myslalam ze to moj koniec:D o 22 juz spalam ale budzilam sie co chwila zlana potem.Iscie szampasnka impresska.Dzis juz w miare lepiej.Ale 3 dni mialam wyciete z zyciorysc:-(

Katja super ze tak szybko dzialasz! Trzymam kcoiki za pozytywne zakonczenie.

010igov3fkey3mez.png

Katja sle Ci pozytywna energię:**
Maziajko zdroweczka!Ja sylwestra spedzalam na imprezce u siostry:)Wszyscy nawaleni a ja przy koperkowej haha bo wzdęcioły mam.
Antonina ktory Twoj dc?
Arya mysle ze pojde dopiero 20 stycznia bo to bedzi 7t4d.Ja z tych co uwazaja ze usg nie jest takie bezpieczne i wole ograniczyc do minimum choc sie juz nie moge doczekac.. no i boje sie tez oczywiscie czy wszystko okej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie kochane już 16 dc, staranka tym razem tylko w 12 wieczorem. 10 dc mialam mieć monitoring ale nie dojechałem do gin bo przyimprezowalam w święta poza miastem u rodzinki i juz nie mialam jak dojechać [emoji23] ale już 10 dc mialam śluz plodny i chcice także chyba jajko było. Trochę żałuję że nie poszłam ale z drugiej strony cieszę się że jeszcze na tym etapie nie jest to jedyny temat w naszym domu. Może się teraz uda, 12 dc to już coś. Nie będę się już zbliżać do 13, tymbardziej że moje cykle to 27-29 dni. Trochę się bardziej obawiam że mąż był ze 2 tygodnie po narkozie ale wcześniej wymienilismy na nowe jakoś w 4 dc [emoji6] no i lekarze też mówili że nie ma wpływu...
Katja trzymam kciuki i myślę że konsultacja z innym lekarzem to postawa w takiej sytuacji. Będzie wszystko dobrze!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry