reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja- napewno wszystko bedzie dobrze :-) trzymam kciuki :-)
sama pamietam jak podczas drugiej ciazy chcialam miec coreczke a okazal sie chłopczyk - od poczatku ciaza byla zagrozona. Dodatkowo na 3d dowiedzialam sie ze dziecko ma nie uleczalna wade serca i umiera po porodzie :-( wtedy pomyslalam jaki czlowiek jest głupi, juz nie liczyła sie plec tylko modliłam sie aby był zdrowy. Na szczescie lekarz sie pomylił i synek urodził sie zdrowy ;-). I wierze ze w twoim przypadku tez wszysko bedzie w porządku :-)

Hejo. Czuje sie srednio/nerwy ciagle
Mi wychodza, jest mi slabo, mdli mnie. Niestety nerwy robia swoje. Jutro ide na badanie na paravirus b19 igg igm. W srode do lodzi jade do innego lekarza - lige nizszego ale skonsultowac zobaczyc co on powie. Robie nifty w poniedzialek przyszly. Pappa mam zrobione tez bedzie wynik kolo poniedzialku. Nie idzie sie uspokoic dziewczyny... sciskam. Mam nadzieje ze u Was ok.

Hej

Moja zabawa sylwestrowa byla super udana lezalam w lozku z dwoma okladami na glowie i katarem po pas! Goraczka ,dreszcze myslalam ze to moj koniec:D o 22 juz spalam ale budzilam sie co chwila zlana potem.Iscie szampasnka impresska.Dzis juz w miare lepiej.Ale 3 dni mialam wyciete z zyciorysc:-(

Katja super ze tak szybko dzialasz! Trzymam kcoiki za pozytywne zakonczenie.

010igov3fkey3mez.png

Katja sle Ci pozytywna energię:**
Maziajko zdroweczka!Ja sylwestra spedzalam na imprezce u siostry:)Wszyscy nawaleni a ja przy koperkowej haha bo wzdęcioły mam.
Antonina ktory Twoj dc?
Arya mysle ze pojde dopiero 20 stycznia bo to bedzi 7t4d.Ja z tych co uwazaja ze usg nie jest takie bezpieczne i wole ograniczyc do minimum choc sie juz nie moge doczekac.. no i boje sie tez oczywiscie czy wszystko okej

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie kochane już 16 dc, staranka tym razem tylko w 12 wieczorem. 10 dc mialam mieć monitoring ale nie dojechałem do gin bo przyimprezowalam w święta poza miastem u rodzinki i juz nie mialam jak dojechać [emoji23] ale już 10 dc mialam śluz plodny i chcice także chyba jajko było. Trochę żałuję że nie poszłam ale z drugiej strony cieszę się że jeszcze na tym etapie nie jest to jedyny temat w naszym domu. Może się teraz uda, 12 dc to już coś. Nie będę się już zbliżać do 13, tymbardziej że moje cykle to 27-29 dni. Trochę się bardziej obawiam że mąż był ze 2 tygodnie po narkozie ale wcześniej wymienilismy na nowe jakoś w 4 dc [emoji6] no i lekarze też mówili że nie ma wpływu...
Katja trzymam kciuki i myślę że konsultacja z innym lekarzem to postawa w takiej sytuacji. Będzie wszystko dobrze!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry