reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny, ja w czwartek przeprowadzka☺️.
Millo ja Cię rozumiem. Bo na każdym forum są dziewczyny które nakręcaja się wzajemnie. Może to pesymistki i lepiej im myśleć negatywnie niż pozytywnie. Lub po prostu lubią zamieszanie. Co innego jak ktoś opisuje przypadek, który mu się wydarzył a co innego wymyslanie głupot i zatruwanie reszty nimi.

Polcia, gratuluję bliźniaków ☺️♥️

Katja daj znać jutro, co Ci powiedział lekarz.
Antonia, trzymam kciuki ☺️

Millo tez czytalam watek wrzesniowy bo chcialam niesmialo dolaczyc ale narazie siedze cichutko [emoji15]
Udzielalam sie na tym watku , ciagle podczytuje .
Millo chyba mamy podobny etap ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w Nowym Roku :)
Millo doskonale Cię rozumiem, jak ja podczytywałam wątek w ciąży to musiałam się z niego na jakiś czas wylogować bo takie myślenie i złe wieści źle na mnie wpływały.

polcia gratulacje, masz zwiększoną szansę na dziewczynkę.

ania_g pamiętam Cię, starałaś się o dziewczynkę prawda? Napiszesz nam swoje starania i przygotowania?

Ja miałam zacząć od stycznia ale chyba odpuszczam, przez długi weekend nie mam jak iść na usg, do tego jestem przeziębiona więc owulka na pewno będzie szalała. Przez święta nie braliśmy suplementów i jakoś tak chyba odłożę to na luty, chociaż szkoda cyklu :(

❤️❤️ Antonia kciuki i dziękuję wszystkim. Wstałam z nadzieją. Wizyta o 17 ale ja do Łodzi mam kilka godzin drogi więc musze byc cierpliwa. Troche mnie puscil paniczny strach, chyba duzo sie okaze na tej wizycie, co powie inny lekarz. ❤️❤️

❤️❤️ Antonia kciuki i dziękuję wszystkim. Wstałam z nadzieją. Wizyta o 17 ale ja do Łodzi mam kilka godzin drogi więc musze byc cierpliwa. Troche mnie puscil paniczny strach, chyba duzo sie okaze na tej wizycie, co powie inny lekarz. ❤️❤️
Katja, kilka godz? Biedaku współczuję tak daleko .
W nagrodę okaże się, że wszystko ok i nt będzie w normie ☺️

reklama
[emoji173]️[emoji173]️ Antonia kciuki i dziękuję wszystkim. Wstałam z nadzieją. Wizyta o 17 ale ja do Łodzi mam kilka godzin drogi więc musze byc cierpliwa. Troche mnie puscil paniczny strach, chyba duzo sie okaze na tej wizycie, co powie inny lekarz. [emoji173]️[emoji173]️

Trzymam kciuki i czekamy na wieści [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Do góry