reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej wpadłam Wam życzyć Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim duzo zdrowia i spełnienia marzeń.

Katja domyślam sie jak sie denerwujesz, ale wynik Mieści sie w normie?
Czy dobrze pamietam ze w 1 trymestrze miałas w domu półpaśca?
Musisz wierzyć ze wszystko bedzie dobrze, tego Ci zycze.
Tak babcia miala polpasca. W domu Ale ja nie... wynik nie miesci sie w normie. Szczesliwego nowego roku.

reklama
FB_IMG_1483190759003.jpg

Kochane dziewczyny życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2017. Spełnia wszystkich marzeń. Szczęśliwych porodów i zdrowych dzieci.
Dla mam starających się, niech ten rok przyniesie szczęście w postaci ślicznego brzuszka i nowego członka rodziny ☺️♥️

Załączniki

• FB_IMG_1483190759003.jpg
    FB_IMG_1483190759003.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 631
Trochę spóźnione ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niech 2017 przyniesie nam różowo-niebieskie wyprawki, każdemu wg marzeń, obyśmy nie musiały czekać zbyt długo. Ale przede wszystkim życzę zdrowia bo to najważniejsze!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się Noworocznie ☺️
Mam nadzieję, że u 2as wszystko ok. Zabawy sylwestrowe udane. Ja siedziałam tylko do 1 i lulu.

Katja, kiedy robisz nifty? Uspokoilas się trochę?
Millo, kiedy pierwsza wizyta u gina?
Antonia daj znać jak po monitoringu, chyba już miałaś?

reklama
Do góry