reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej wpadłam Wam życzyć Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim duzo zdrowia i spełnienia marzeń.

Katja domyślam sie jak sie denerwujesz, ale wynik Mieści sie w normie?
Czy dobrze pamietam ze w 1 trymestrze miałas w domu półpaśca?
Musisz wierzyć ze wszystko bedzie dobrze, tego Ci zycze.
Tak babcia miala polpasca. W domu Ale ja nie... wynik nie miesci sie w normie. Szczesliwego nowego roku.

reklama
FB_IMG_1483190759003.jpg

Kochane dziewczyny życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2017. Spełnia wszystkich marzeń. Szczęśliwych porodów i zdrowych dzieci.
Dla mam starających się, niech ten rok przyniesie szczęście w postaci ślicznego brzuszka i nowego członka rodziny ☺️♥️

Załączniki

• FB_IMG_1483190759003.jpg
    FB_IMG_1483190759003.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 629
Trochę spóźnione ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niech 2017 przyniesie nam różowo-niebieskie wyprawki, każdemu wg marzeń, obyśmy nie musiały czekać zbyt długo. Ale przede wszystkim życzę zdrowia bo to najważniejsze!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się Noworocznie ☺️
Mam nadzieję, że u 2as wszystko ok. Zabawy sylwestrowe udane. Ja siedziałam tylko do 1 i lulu.

Katja, kiedy robisz nifty? Uspokoilas się trochę?
Millo, kiedy pierwsza wizyta u gina?
Antonia daj znać jak po monitoringu, chyba już miałaś?

reklama
Do góry