reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja pewnie ze tak zrobilabym tak samo:-)

010igov3fkey3mez.png

Katja spokojnie ja w pierwszej ciąży dużo czytałam o tym NT bo byłam przeziebiona jak szłam na to usg. I własnie czasem jakas infekcja moze zaburzac wynik, dlatego pewnie się lekarz pytał.
I wtedy jak czytalam to wiele osób miało poza normą a dzieciaczki zdrowe. A np koleżanki kuzynka urodziła dziecko z ZD, a wogóle lekarze nie podejrzewali i było wszystko w normie. Także albo jakas infekcja albo taka uroda Twojego maleństwa, to napewno nic złego nie musi oznaczać. Ale wspólczuje stresu i nerwów :( też bym zrobiła pewnie wszystkie badania dla spokoju, no może oprócz amniopunkcji.
Ale jesteś młoda i w rodzinie brak chorób to musi być wszystko DOBRZE !!!!

reklama
Hej wpadłam Wam życzyć Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przede wszystkim duzo zdrowia i spełnienia marzeń.

Katja domyślam sie jak sie denerwujesz, ale wynik Mieści sie w normie?
Czy dobrze pamietam ze w 1 trymestrze miałas w domu półpaśca?
Musisz wierzyć ze wszystko bedzie dobrze, tego Ci zycze.

Do góry