Magic tak bylo ale moja siostra jeszcze nie urodzila wiec na 100% nie wiemy co bedzie.Na przelomie 11/12 tc lekarz powiedzial jej ze na razie bardziej dziewczynkowo , potem w 15 tc miala zdjecie jajek, a w 24 w szpitalu lekarz znow mowil ze dziewczynka, za 2 tc inny ze szpitala ktory teraz jest jej prowadzocym mowi ze na 100% chlopak.Ona czuje ze chlopak ja tez jej od poczatku mowilam ze chlopak.U niej prenatalne bylo wczesniej niz u mnie jakies 2 tc jesli chodzi o w wielkosc bo jej dziecko ciagle mniejsze wychodzi( do konca nie wiadomo kiedy zaszla bo to bylo od razu po poronieniu).
Duzo tez zalezy od lekarza ktory wykonuje usg ona miala u swojego gina ktory ja wtedy prpwadzil i facet juz tez starszy jest, ja mialam u specjalisty ktory sie zajmuje diagnostyka prenatalna ma z tego certyfikaty itp wiec bardziej wierze w to ze to dziewczynka bo robil mi to.usg na prawde swietny specjalista.No i u mnie to juz 13t4d wg rozmiarow( od poczatku dziecko wieksze wychodzi).Ja na 100% sie jeszcze nie nastawiam na dziewczynke bo jajka jeszcze wyskocza i co
( choc moje przeczucie wie ze to dziewczynka) ale z zakupami sukienek na pewno jeszcze dluuuuugo sie wstrzymam, uwierze jak urodze.
Co do samopoczucia kolezanki nie zawsze sie sprawdza ze inna plec inne objawy u mnie poki co w 100% sie to zgadza bo z dziewczynka jest wyzsze hcg we krwi i jest to potwierdzone naukowo.Ale mysle ze zalezy to od kobiety.
Araya u nas strasznie lubia uszka wiec musze zrobic
moj mi ciasto zrobi ja bede tylko lepic