reklama
Witajcie dziewczyny, gratuluję wszystkim które dowiedziały się o ciąży oraz poznania płci.
Któraś z Was pytała mnie ilu mam synków, cmam jednego i mąż jednego z poprzedniego związku.
Teraz staramy się o dziewczynkę, ale zobaczymy jak wyjdzie. Pierwszy cykl staraniowy przed nami, plan jest taki żeby wycelować 2,3 dni przed ovu oraz ovu+12. Ph mam w okolicy 4,5 zobaczę czy będę się zakwaszać. Mam tylko pytanie odnośnie osłabiania plemników tzn żeby seks był częsty z zabezpieczniem?i codzienny?myślałam żeby w całym cyklu były tylko właśnie dwa strzały 2,3 dni przed i po. Dobrze kombinuję?
Któraś z Was pytała mnie ilu mam synków, cmam jednego i mąż jednego z poprzedniego związku.
Teraz staramy się o dziewczynkę, ale zobaczymy jak wyjdzie. Pierwszy cykl staraniowy przed nami, plan jest taki żeby wycelować 2,3 dni przed ovu oraz ovu+12. Ph mam w okolicy 4,5 zobaczę czy będę się zakwaszać. Mam tylko pytanie odnośnie osłabiania plemników tzn żeby seks był częsty z zabezpieczniem?i codzienny?myślałam żeby w całym cyklu były tylko właśnie dwa strzały 2,3 dni przed i po. Dobrze kombinuję?
Elena to pozno bo hcg wykrywane jest od 9-10 dpo i wtedy wlasnie sie powinno sprawdzac ten 1 przyrost potem rosnie roznie.
Ajlak tego czy dobrze nikt Ci nie powie jedna wielka nie wiadomoa a z synkeim jak zaszlas?
Ajlak tego czy dobrze nikt Ci nie powie jedna wielka nie wiadomoa a z synkeim jak zaszlas?
Antonia2016
Fanka BB :)
Mogą być np gorące kąpiele na godz przed stosunkiem [emoji3]z synkiem seks był na 4,3,2 dni przed ovu. A te osłabianie plemników to właśnie codzienny seks tak?
Czyli kochane,proszę o konkretną odpowiedź [emoji4] kiedy zrobić betę i powtórkę żeby móc zerknąć na przyrost????
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Elena no ja tez chcialam czekac.do terminu @ ale co zrobie jak przysnily mi sie 2 krechy i musialam zrobic mowilam Wam ze jestem czarownica.......
wyszlo 4-5 dni przed terminem w 10 dpo.
Ajlak u mnie w sumie syn byl strzalem zlotym a corka poprawiana ja zawsze slyszalam ze to wlasnie corke dluzej trzeba robic
wyszlo 4-5 dni przed terminem w 10 dpo.
Ajlak u mnie w sumie syn byl strzalem zlotym a corka poprawiana ja zawsze slyszalam ze to wlasnie corke dluzej trzeba robic
Podziel się: