reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magic bo chlopiec jak juz jest to sie raczej nie zmieni a z dziewczynka zawsze moze sie jajka podwinely czy cos:D

Mi sie akurat smaki totalnie zmienily w ciazy z jasiem co prawda od miesa mnie odrzucilo ale spokojnie moglam zjesc jakas szynke czy kielbaske, jadlam mega duzo jablek a slodkiego toralnie nie , moglam jesc caly czas ciagle bylam glodna i o 20 chodzilam spac bo ciagle mi sie jesc chcialo.Taka dziura bez dna i mlekooo strasznie duzo mleka pilam z 1 l dziennie.
Teraz totalnie mnie odrzucilo prawie od wszystkiego kwasnego nic nie jestem typu ogorek, cytryna, jablko, mogla bym jesc tonami za to slodkiego ananasa albo melona.Kompletnie nic tlustego bo unieram potem , zadnej szyneczki itp totalny wegetarianin:p.No i nic z mlekiem fuuujj.Do tego mdlosci, wymioty, wypieki, i bol cyckow czego w 1 ciazy nie bylo.No i teraz jem bardzo malo i jestem pelna ciagle..
Jest duzo roznic ale to o niczym wcale nie musi swiadczyc.Zreszta Miciurka tez miala inne objawy a ta sama plec.

Millo szkoda bo bysmy sprawdzily czy teoria z przyrostem sie sprawdza poki co u Airfix i u mnie sie zgadzalo.U Airfix pierwszy przyrost 270% u mnie 280% no i sa cipki:p.W ciagu 48h( u mnie nawet mniej ).
Czekam na wysoka bete od razu dawaj znac:p

010igov3fkey3mez.png

reklama
Millo oj nie wiem lepiej robic co 2 dni.Bo jesli wyjdzie znow maly przyrost to sie bedziesz martiwc a pozniej swieta wiec lepiej nie sprawdzaj jutro ja przynajmniej bym nie sprawdzala.

010igov3fkey3mez.png

Millo gratuluje

Niby z chłopca nie powinna zrobić się dziewczynka a moje dwie koleżanki z innego forum tak miały ;-) ale wiadomo zależy od sprzętu i lekarza.

Elenaa dokladnie ja robilam u jakiegos super mega specjalisty ma chyba z 8 jakis.specjalistycznych certygikatow wlasnie dotyczacych badan prenatalnych w 11-14tc wiec mam nadzieje ze sie nie pomylil:p

Millo jestes jestes a jak beta?

010igov3fkey3mez.png

Dziewcyzny melduje sie !! Po wizycie wszystko ok, maluch duzy, 10+3. serdunio bije, wyniki krwi dobre :) wspaniale. tak sie ciesze, swieta beda wspaniale z takimi wiadomosciami. Zycze Wam zdrowka na te swieta, w cokolwiek wierzycie ;) zdrowko jest najwazniejsze :) ❤️

reklama
Do góry