reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak- jak widac to chyba naprawde loteria jest z ta płcia , Ja z takiego "oslabiania częstego " spodziewam się chłopca , wiec ja osobiście radziła bym wstrzemięźliwość tydzień, gorąca kąpiel faceta przed staraniami, i twoje zakwaszanie jeśli trzeba plus suplementy plus odstęp , :),

Jest taki suplement który chce kupi na allegro - szyszki chmielu dla faceta, na obniżenie testosteronu

Maziajka - ale u Ciebie kochana to ten uraz męża mógł mieć coś wspólnego z płcią ,

Ja przecież oprócz zakwaszania sylkiem i lacto, zakwaszałam jeszcze takim żelem z ph 3,5 - i co - nic mi to nie dało [emoji23],

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo gratulacje :) super prezent na święta.

Ajlak ja mam dwóch synów z codziennych starań. Teraz będę celować w 0+12- jeden strzał.

Miciurka Twoj mlody to jakis wojownik nornalnie ze przez takie kwasy dotarl!! Hhehe:D uparty

A co u mnie sie udalo nie wiem moze tak musialo byc wrozka mi corke wywrozyla druga:D

Nigdy sie na prawde nie dowiemy , nie mamy na to wplywu .
Mozna oczywiscie szczesciu dopomoc:p

010igov3fkey3mez.png

Ja mysle ze czas i tak Wam zweryfikuje starania:) ja robilam odstepy i pol roku sie staralam i nic.. dopiero jak codzienny do konca owulacji to sie udalo,ale oczywiscie zycze wycelowanych 1 strzalow i 0+12h bo to ciezko

Maziajka- żebyś wiedziała że mega wojownik jakiś, [emoji23], wiesz jaki silny mowie ci cały czas mnie tak mocno kopie, w porównaniu z pierwszym synkiem ten to jakiś ninja jest [emoji23],

Mi wróżb wychodzi 3 Córka , wiec kto wie może się doczekamy :), tez myślę że jest jakiś tajemniczy wpływ tylko co to :) , wiesz jak ja się zdziwiłam ze po takim zakwaszaniu i dał radę - jakiś robocop [emoji23][emoji16]

Millo a jak u Ciebie było kiedy owu a kiedy strzelaliscie ? Jakoś odstęp od owu zrobiłaś czy faktycznie codziennie dzień w dzień hehe

reklama
Maziajka - to weź wymysl jakieś wojownicze imię hahah - my nic nie mamy buuu,

Millo- to zobaczymy jaki efekt będzie u Ciebie z płcią z codziennego :)

Arya- ja leżę na kanapie [emoji23], na boczku i pisze do was to zgadnij [emoji16] hahah ,

Do góry