reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak- jak widac to chyba naprawde loteria jest z ta płcia , Ja z takiego "oslabiania częstego " spodziewam się chłopca , wiec ja osobiście radziła bym wstrzemięźliwość tydzień, gorąca kąpiel faceta przed staraniami, i twoje zakwaszanie jeśli trzeba plus suplementy plus odstęp , :),

Jest taki suplement który chce kupi na allegro - szyszki chmielu dla faceta, na obniżenie testosteronu

Maziajka - ale u Ciebie kochana to ten uraz męża mógł mieć coś wspólnego z płcią ,

Ja przecież oprócz zakwaszania sylkiem i lacto, zakwaszałam jeszcze takim żelem z ph 3,5 - i co - nic mi to nie dało [emoji23],

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo gratulacje :) super prezent na święta.

Ajlak ja mam dwóch synów z codziennych starań. Teraz będę celować w 0+12- jeden strzał.

Miciurka Twoj mlody to jakis wojownik nornalnie ze przez takie kwasy dotarl!! Hhehe:D uparty

A co u mnie sie udalo nie wiem moze tak musialo byc wrozka mi corke wywrozyla druga:D

Nigdy sie na prawde nie dowiemy , nie mamy na to wplywu .
Mozna oczywiscie szczesciu dopomoc:p

010igov3fkey3mez.png

Ja mysle ze czas i tak Wam zweryfikuje starania:) ja robilam odstepy i pol roku sie staralam i nic.. dopiero jak codzienny do konca owulacji to sie udalo,ale oczywiscie zycze wycelowanych 1 strzalow i 0+12h bo to ciezko

Maziajka- żebyś wiedziała że mega wojownik jakiś, [emoji23], wiesz jaki silny mowie ci cały czas mnie tak mocno kopie, w porównaniu z pierwszym synkiem ten to jakiś ninja jest [emoji23],

Mi wróżb wychodzi 3 Córka , wiec kto wie może się doczekamy :), tez myślę że jest jakiś tajemniczy wpływ tylko co to :) , wiesz jak ja się zdziwiłam ze po takim zakwaszaniu i dał radę - jakiś robocop [emoji23][emoji16]

Millo a jak u Ciebie było kiedy owu a kiedy strzelaliscie ? Jakoś odstęp od owu zrobiłaś czy faktycznie codziennie dzień w dzień hehe

reklama
Maziajka - to weź wymysl jakieś wojownicze imię hahah - my nic nie mamy buuu,

Millo- to zobaczymy jaki efekt będzie u Ciebie z płcią z codziennego :)

Arya- ja leżę na kanapie [emoji23], na boczku i pisze do was to zgadnij [emoji16] hahah ,

Do góry