reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie

reklama
Miciurka ja wlasnie w odstep nie wierze mysle ze tu glownie chodzi o geny faceta moj ma 2 siostry zadnego brata no i te jego oslabione jaja:D albo moze nie chodzi o nic i po prostu tak jest?

Ja z suplementow bralam castangus, wapno swansona, mg, kwas foliowy , wit C i wit B6 , acard.Wiec tez tego nie malo bylo a ph u mnie zawsze na granicy 4.0- 4.5 sylku nie uzywalismy juz od 3 miesiecy bo chyba za mocno zakwaszalam.

Miciurka i tez jestem w szoku ze to juz !!! Serio pamietam jak test robilas!

010igov3fkey3mez.png

Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie
Witamy [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth witaj:-) oczywiscie ze przyjmiemy ale tak na.prawde zlotej rady nie ma!:-)

010igov3fkey3mez.png
Witamy ale w skrocie powiemy tak. Diety, odstepy, zakwaszanie , nie poprawianie w czasie se ks u, oslabianie plemnikow i niewiem co tam jeszcze. Owulacja +12 godzin. My tu juz przerobilysmy wszystko. Praktycznie ostatecznie konczylo sie na tym ze jak wyszlo tak wyszlo, kazda cieszyla sie ze poprostu w koncu jest w ciazy. Byly i takie co spelnily na 100% warunki a i tak jest chlopiec. Chyba jednak kwestia przypadku. Ale probowac mozna :) podam
Ci link do strony o diecie.

Leeleeth, witaj I powodzenia. Antonio już nie będziesz sama a wierzę, że w tym cyklu będzie dzidzia.

Millo, GRATULUJĘ ☺️☺️☺️ a jeszcze niedawno pisałaś, że nic z tego nie będzie hihi. Z reguły z "nic z tego nie będzie" są dzieci ;). Bardzo się cieszę zwłaszcza, że masz męża na "pożyczkę" :).

Aż miło czytać z rana takie wieci☺️

Leeleeth witaj:) rozumiem ze masz 3 synow?

Arya no powiem Ci ze w tym cyklu to juz w ogole nic nie przyjalo dziewczynce.Wzielam go na straty od razu..nawet orgazm byl haha takze jak bd z tego dziewczynka to bedzie cud nad cudem:)
Zrobilam rano bete.O 14 wynik <boi sie>

reklama
Millo trzymam kciuki za bete! A w sb dasz rade gdzies zeobic by sprawdzic przyrost?

Boze musze sie za sprzatanie wziazc a tak mnie kregoslup boli:-( a jutro uszka jedyne 300 szt,

010igov3fkey3mez.png

Do góry