Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie
reklama
Miciurka ja wlasnie w odstep nie wierze mysle ze tu glownie chodzi o geny faceta moj ma 2 siostry zadnego brata no i te jego oslabione jaja albo moze nie chodzi o nic i po prostu tak jest?
Ja z suplementow bralam castangus, wapno swansona, mg, kwas foliowy , wit C i wit B6 , acard.Wiec tez tego nie malo bylo a ph u mnie zawsze na granicy 4.0- 4.5 sylku nie uzywalismy juz od 3 miesiecy bo chyba za mocno zakwaszalam.
Miciurka i tez jestem w szoku ze to juz !!! Serio pamietam jak test robilas!
Ja z suplementow bralam castangus, wapno swansona, mg, kwas foliowy , wit C i wit B6 , acard.Wiec tez tego nie malo bylo a ph u mnie zawsze na granicy 4.0- 4.5 sylku nie uzywalismy juz od 3 miesiecy bo chyba za mocno zakwaszalam.
Miciurka i tez jestem w szoku ze to juz !!! Serio pamietam jak test robilas!
Antonia2016
Fanka BB :)
Witamy [emoji1]Witajcie, staramy drugi cykl Czyli króciutko, próbujemy wstrzelić się w dziewczynkę bo mamy asymetrię w rodzinie z przewaga na chłopaków Mam 37 lat i to będzie moja czwarta ciąża, przyjmiecie mnie na przeszkolenie ? Próbuje ogarnąć wątek ale cieżko mi idzie
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Witamy ale w skrocie powiemy tak. Diety, odstepy, zakwaszanie , nie poprawianie w czasie se ks u, oslabianie plemnikow i niewiem co tam jeszcze. Owulacja +12 godzin. My tu juz przerobilysmy wszystko. Praktycznie ostatecznie konczylo sie na tym ze jak wyszlo tak wyszlo, kazda cieszyla sie ze poprostu w koncu jest w ciazy. Byly i takie co spelnily na 100% warunki a i tak jest chlopiec. Chyba jednak kwestia przypadku. Ale probowac mozna podamLeeleth witaj:-) oczywiscie ze przyjmiemy ale tak na.prawde zlotej rady nie ma!:-)
Ci link do strony o diecie.
Katja.
https://www.babyboom.pl/forum/temat...c-dziecka-chlopiec-dziewczynka.1147/page-8640
Wejdz tutaj i przeczytaj ta strone
Wejdz tutaj i przeczytaj ta strone
Arya
Leeleeth, witaj I powodzenia. Antonio już nie będziesz sama a wierzę, że w tym cyklu będzie dzidzia.
Millo, GRATULUJĘ a jeszcze niedawno pisałaś, że nic z tego nie będzie hihi. Z reguły z "nic z tego nie będzie" są dzieci . Bardzo się cieszę zwłaszcza, że masz męża na "pożyczkę" .
Aż miło czytać z rana takie wieci
Millo, GRATULUJĘ a jeszcze niedawno pisałaś, że nic z tego nie będzie hihi. Z reguły z "nic z tego nie będzie" są dzieci . Bardzo się cieszę zwłaszcza, że masz męża na "pożyczkę" .
Aż miło czytać z rana takie wieci
Millo
Leeleeth witaj rozumiem ze masz 3 synow?
Arya no powiem Ci ze w tym cyklu to juz w ogole nic nie przyjalo dziewczynce.Wzielam go na straty od razu..nawet orgazm byl haha takze jak bd z tego dziewczynka to bedzie cud nad cudem
Zrobilam rano bete.O 14 wynik <boi sie>
Arya no powiem Ci ze w tym cyklu to juz w ogole nic nie przyjalo dziewczynce.Wzielam go na straty od razu..nawet orgazm byl haha takze jak bd z tego dziewczynka to bedzie cud nad cudem
Zrobilam rano bete.O 14 wynik <boi sie>
reklama
Podziel się: