reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

[emoji3] trzymam za Was kciuki dziewczyny!!! U mnie dziś 22 dc, od wtorku tj od 15 dc zakwasy w piersiach. Trochę mnie pieką, tak w sumie ciążowo [emoji6] kupilam dzisiaj test i jutro robie. Nie nakrecam się ale były takie momenty że sobie myślałam że na objawy dość wcześnie i że może ja jednak jestem juz w ciąży a @ była przeklamana. Ale te myśli były wczoraj, dziś już lepiej się czuję. Równo z piersiami mam gorszy sen. Budze się w nocy. I jestem podziebiona, katar i kichanie... Ale wiecie jak to jest [emoji6] najbardziej zadziwiają mnie piersi.. Jutro rano sikam!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia trzymam kciuki!!!!

Elenko za Ciebie i jutrzejsza wizyte tez:**

A ja sie dziewczyny za szybko cieszylam ze juz mi rzyhanko przeszlo..wczoraj wieczorem juz sie zle czulam mdlosci odbijanie...dzis rano jesszcze ok a potem coraz gorzej od 18 juz 3 razy do kibla lecialam...do tego helikopter w glowie mam...a w sb zaczynam || tremestr ..a tutaj takie chece:-( oj te moje dzieci wymeczy matke:p

010igov3fkey3mez.png

cześć dziewczyny, w tym cyklu chciałabym spróbować zawalczyć o córkę metodą O+12h, powiedźcie czy jest duże prawdopodobieństwo że może wyjść chłopiec?nie mam w domu żadnych zakwaszaczy więc musiałabym zdać się tylko na ten śluz w środku. Wydaje mi się na podstawie śluzu,bólu i testow że owu miałam dziś w nocy lub nad ranem. Niestety temp nie mierzę.

Ajlak szczerze to jest 50% szans na to ze bedzie chlopczyk i 50% ze dziewczynka w calym planowaniu trzeba sobie wziazc na to wszystko poprawke! Bo bylo tu kilka dziewczyn ktore planowaly a pozniej zalamka ze nie wyszlo ostatnio bodajze dziewczyna o nicku Gagatek.

Antonia szczerze to nie jedynie czulam implantacje bardzo wtedy sie zle czulam ...oblewaly mnie zimne poty, temperature sobie zmierzylam i pod pacha mialam 35.5 a wieczorem czulam takie dziwne klucie na srodku lona jakby... nawet polozylam reke na brzuchu i powiedzialam " wgryzaj sie".Zadnych innych nie czulam objawow...nie chcialam robic tego testu 24 dc ale snily mi sie 2 kreski wiec od niechcenia zrobilam zostawilam go poszlam do lozka jeszcze Jasiowi sniadanie zrobilam i dopiero poszlam a tam krechy dwie!:p

010igov3fkey3mez.png

Ostatnia edycja:
Ajlak szczerze to jest 50% szans na to ze bedzie chlopczyk i 50% ze dziewczynka w calym planowaniu trzeba sobie wziazc na to wszystko poprawke! Bo bylo tu kilka dziewczyn ktore planowaly a pozniej zalamka ze nie wyszlo ostatnio bodajze dziewczyna o nicku Gagatek.

Antonia szczerze to nie jedynie czulam implantacje bardzo wtedy sie zle czulam ...oblewaly mnie zimne poty, temperature sobie zmierzylam i pod pacha mialam 35.5 a wieczorem czulam takie dziwne klucie na srodku lona jakby... nawet polozylam reke na brzuchu i powiedzialam " wgryzaj sie".Zadnych innych nie czulam objawow...nie chcialam robic tego testu 24 dc ale snily mi sie 2 kreski wiec od niechcenia zrobilam zostawilam go poszlam do lozka jeszcze Jasiowi sniadanie zrobilam i dopiero poszlam a tam krechy dwie!:p

010igov3fkey3mez.png
Czekam więc (nie)cierpliwie na termin @, tylko nie wiem jak go liczyć bo zawsze miałam 29 fni a ostatnio pojawiła się już w 26.

reklama
Ajlak, jak pisze koleżanka, te metody to jakby zwiększenie szans ale trzeba brać meeega poprawkę na to wszystko bo potem są jakieś depresję z tego powodu... Warto próbować spełniać marzenia ale bądźmy rozsądni, gdyby istniał sposób na płeć byłoby wiadomo co i jak [emoji1] powodzenia w staraniach.

Do góry