reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

[emoji3] trzymam za Was kciuki dziewczyny!!! U mnie dziś 22 dc, od wtorku tj od 15 dc zakwasy w piersiach. Trochę mnie pieką, tak w sumie ciążowo [emoji6] kupilam dzisiaj test i jutro robie. Nie nakrecam się ale były takie momenty że sobie myślałam że na objawy dość wcześnie i że może ja jednak jestem juz w ciąży a @ była przeklamana. Ale te myśli były wczoraj, dziś już lepiej się czuję. Równo z piersiami mam gorszy sen. Budze się w nocy. I jestem podziebiona, katar i kichanie... Ale wiecie jak to jest [emoji6] najbardziej zadziwiają mnie piersi.. Jutro rano sikam!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia trzymam kciuki!!!!

Elenko za Ciebie i jutrzejsza wizyte tez:**

A ja sie dziewczyny za szybko cieszylam ze juz mi rzyhanko przeszlo..wczoraj wieczorem juz sie zle czulam mdlosci odbijanie...dzis rano jesszcze ok a potem coraz gorzej od 18 juz 3 razy do kibla lecialam...do tego helikopter w glowie mam...a w sb zaczynam || tremestr ..a tutaj takie chece:-( oj te moje dzieci wymeczy matke:p

010igov3fkey3mez.png

cześć dziewczyny, w tym cyklu chciałabym spróbować zawalczyć o córkę metodą O+12h, powiedźcie czy jest duże prawdopodobieństwo że może wyjść chłopiec?nie mam w domu żadnych zakwaszaczy więc musiałabym zdać się tylko na ten śluz w środku. Wydaje mi się na podstawie śluzu,bólu i testow że owu miałam dziś w nocy lub nad ranem. Niestety temp nie mierzę.

Ajlak szczerze to jest 50% szans na to ze bedzie chlopczyk i 50% ze dziewczynka w calym planowaniu trzeba sobie wziazc na to wszystko poprawke! Bo bylo tu kilka dziewczyn ktore planowaly a pozniej zalamka ze nie wyszlo ostatnio bodajze dziewczyna o nicku Gagatek.

Antonia szczerze to nie jedynie czulam implantacje bardzo wtedy sie zle czulam ...oblewaly mnie zimne poty, temperature sobie zmierzylam i pod pacha mialam 35.5 a wieczorem czulam takie dziwne klucie na srodku lona jakby... nawet polozylam reke na brzuchu i powiedzialam " wgryzaj sie".Zadnych innych nie czulam objawow...nie chcialam robic tego testu 24 dc ale snily mi sie 2 kreski wiec od niechcenia zrobilam zostawilam go poszlam do lozka jeszcze Jasiowi sniadanie zrobilam i dopiero poszlam a tam krechy dwie!:p

010igov3fkey3mez.png

Ostatnia edycja:
Ajlak szczerze to jest 50% szans na to ze bedzie chlopczyk i 50% ze dziewczynka w calym planowaniu trzeba sobie wziazc na to wszystko poprawke! Bo bylo tu kilka dziewczyn ktore planowaly a pozniej zalamka ze nie wyszlo ostatnio bodajze dziewczyna o nicku Gagatek.

Antonia szczerze to nie jedynie czulam implantacje bardzo wtedy sie zle czulam ...oblewaly mnie zimne poty, temperature sobie zmierzylam i pod pacha mialam 35.5 a wieczorem czulam takie dziwne klucie na srodku lona jakby... nawet polozylam reke na brzuchu i powiedzialam " wgryzaj sie".Zadnych innych nie czulam objawow...nie chcialam robic tego testu 24 dc ale snily mi sie 2 kreski wiec od niechcenia zrobilam zostawilam go poszlam do lozka jeszcze Jasiowi sniadanie zrobilam i dopiero poszlam a tam krechy dwie!:p

010igov3fkey3mez.png
Czekam więc (nie)cierpliwie na termin @, tylko nie wiem jak go liczyć bo zawsze miałam 29 fni a ostatnio pojawiła się już w 26.

reklama
Ajlak, jak pisze koleżanka, te metody to jakby zwiększenie szans ale trzeba brać meeega poprawkę na to wszystko bo potem są jakieś depresję z tego powodu... Warto próbować spełniać marzenia ale bądźmy rozsądni, gdyby istniał sposób na płeć byłoby wiadomo co i jak [emoji1] powodzenia w staraniach.

Do góry