reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia a owu wiesz kiedy mialas?

010igov3fkey3mez.png

reklama
A nie, ja nie z tych :) wyznaję zasadę żeby dać z siebie tyle ile mogę a będzie co będzie.
Może i rodzinka.pl :)
pomyślalam, ze szkoda cyklu i może by raz strzelić.

Antonina brzmi obiecująco to co piszesz i Twoje objawy:))
Arya na facebooku szukaj myLeo :)
Maziajko już blizej Ci do konca mdłosci niz dalej:**
Elena ja sie tez nie znam na krzywej niestety.

U mnie jakos dziwnie.Od 2 dni na wieczór mam 37,6 ..37,3 i mi bardzo zimno.Innych objawów brak...a plecy mnie bolą,krzyże.Ovufriend wyznaczyło mi owulacje na niedziele,ale ja mysle w poniedziałek była,o ile była w ogole przez tą temperature. W każdym razie jakby się udało i bede w ciazy to będzie chłopak:D
Nie dość ze nie mam diety..ph 5,5 ..to jeszcze robilismy to do samego końca bez odstępów żadnych no i w okolicy pełni:p Czy mogłam lepiej zaplanować dziewczynkę:p?

Antonina brzmi obiecująco to co piszesz i Twoje objawy:))
Arya na facebooku szukaj myLeo :)
Maziajko już blizej Ci do konca mdłosci niz dalej:**
Elena ja sie tez nie znam na krzywej niestety.

U mnie jakos dziwnie.Od 2 dni na wieczór mam 37,6 ..37,3 i mi bardzo zimno.Innych objawów brak...a plecy mnie bolą,krzyże.Ovufriend wyznaczyło mi owulacje na niedziele,ale ja mysle w poniedziałek była,o ile była w ogole przez tą temperature. W każdym razie jakby się udało i bede w ciazy to będzie chłopak:D
Nie dość ze nie mam diety..ph 5,5 ..to jeszcze robilismy to do samego końca bez odstępów żadnych no i w okolicy pełni:p Czy mogłam lepiej zaplanować dziewczynkę:p?
Kiedy masz termin @? Jeszcze troche chyba jak dopiero owu była?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah milloo love you podejscie na medal !!
Antonia kciuki trzymamy i czekamy :)
Ja wzielam dwa dni urlopu wczoraj i dzis bo z wymiotami w pracy nie dawalam rady. Dzis poczulam sie nieco lepiej, wybralam sie w miasto sobie po legginsy bo nie mialam juz w czym chodzic, jak wrocilam to padnieta polozylam sie spac. Wstalam poszlam do toalety a tam brazowy sluz z nitkami krwi.. no znowu :( czy ktorakolwiek to przerabiala?

Millo a tam, daj spokoj to cale planowanie przeciez wiesz ze i tak g*** daje.

Katja ja to bym pewnie poleciala do gina albo na IP , wiem ze jest mnostwo kobiet ktore plamia w ciazy ale wolalabym sprawdzic.

010igov3fkey3mez.png

Hahah milloo love you podejscie na medal !!
Antonia kciuki trzymamy i czekamy :)
Ja wzielam dwa dni urlopu wczoraj i dzis bo z wymiotami w pracy nie dawalam rady. Dzis poczulam sie nieco lepiej, wybralam sie w miasto sobie po legginsy bo nie mialam juz w czym chodzic, jak wrocilam to padnieta polozylam sie spac. Wstalam poszlam do toalety a tam brazowy sluz z nitkami krwi.. no znowu :( czy ktorakolwiek to przerabiala?
Ja nigdy nie mialam. Obie ciążę bez żadnych plamien.

reklama
Millo a tam, daj spokoj to cale planowanie przeciez wiesz ze i tak g*** daje.

Katja ja to bym pewnie poleciala do gina albo na IP , wiem ze jest mnostwo kobiet ktore plamia w ciazy ale wolalabym sprawdzic.

010igov3fkey3mez.png
Też bym pewnie leciała sprawdzić, nie zaszkodzi. Być może nie służy Ci taka aktywność i lepiej leniuchowac dużo [emoji4] będzie dobrze

Do góry