reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja, chyba zwolnij tempo trochę. Idź na l4 i odpoczywaj. Wiesz jak ciężko było zajść w ciążę więc bądź ostrożna. Dzidzia najważniejsza.

Mazjajko" wrzeraj się "- rozmawiało mnie, dobre. Ważne, że posłuchało ☺️.

Antonia, trochę szybko ten test, daj sobie jeszcze trochę czasu ☺️.

Millo trzymam kciuki. Chłopak czy dziewczynka, ważne żeby zdrowe. A z planowania i kombinowania takie same szanse jak bez niego. Więc i tak masz tylko 50%☺️.
Ja w poniedziałek będę już wiedziała, kto się tam ukrywa. ☺️

reklama
Antonia faktycznie masz jeszcze czas wiec pozostaje czekac ja tam żadnych objawów przed testem nigdy nie miałam.
Millo bardzo ładne masz te rzeczy, gratuluje talentu [emoji6]
Maziajka mojej koleżance tej co miała tak cieżko tez wlasnie powróciły wymioty wiec trzeba mieć tylko nadzieje ze to przejściowe
Ajlajk No z tego co robiły badania to przy metodzie o+12 było 100% na dziewczynkę ale wiem ze mało kobiet badali. Napewno jest cieżko wszczelic sie tak dokładnie. A tu na forum chyba żadna nie próbowała tylko tego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Araya ja moze tez sie dowiem we wtorek choc u mnie to jeszcze mniej wiarygodne bedzie:-) .Jakos nie boje sie tych prenatalnych moje wewnetrzne przeczucie jeszcze mnie nie mylilo w tej ciazy i bedzie na pewno zdrowy dzidz:-).Szkoda ze moj w pracy bedzie wizyte mam o 10...wiec jade z przyjaciolka mimo wszystko wole miec kogos przy sobie.

Katja i jak mam nadzieje ze ustalo?

010igov3fkey3mez.png

Katja, chyba zwolnij tempo trochę. Idź na l4 i odpoczywaj. Wiesz jak ciężko było zajść w ciążę więc bądź ostrożna. Dzidzia najważniejsza.

Mazjajko" wrzeraj się "- rozmawiało mnie, dobre. Ważne, że posłuchało [emoji5]️.

Antonia, trochę szybko ten test, daj sobie jeszcze trochę czasu [emoji5]️.

Millo trzymam kciuki. Chłopak czy dziewczynka, ważne żeby zdrowe. A z planowania i kombinowania takie same szanse jak bez niego. Więc i tak masz tylko 50%[emoji5]️.
Ja w poniedziałek będę już wiedziała, kto się tam ukrywa. [emoji5]️
Czekamy na znak ód razu po badaniu pisz!!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie sie uspokoilo no i... L4. Niestety. Wolalabym troche wylazic z domu ale wiadomo ze malenstwo najwazniejsze :) synus sie cieszy ze mama rano nie ucieka do pracy. Widze ze u wszystkich poprawnie, cieszy mnie to bardzo :) mi juz drugi raz snila
Sie dziewczynka. Co za potega podswiadomosci.. dzwonilam umowic sie na prenatalne- winnam
Miec pomiedzy 28.12 a 15.01 i nie ma wolnego terminu :( poki co jestem na liscie rezerwowej.

Katja no i dobrze dzidz najwazniejszy..

A co do snow mnie juz sie chyba z 10 razy snila dziewczynka w tej ciazy:D serio nie wiem czy to podswiadomosc czy coo! Staram sie nienastawiac choc mam przeczucie na laske i to takie mega silne.No zobaczymy:p

Do wtorku juz nie dlugo!z opini ktore wyczytalam.o tym.doktorku to spokojnie w 12 tc juz okresla plec.

Millo.ogldalam Twoje cuda ! Jestem w szoku masz talent!

Antonia testujesz jutro?

Imama a w ktorym tc jest kolezanka?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Hejcia:*

Arya widzialam ze mnie wywołałaś:* milo mi:* U mnie teraz duzo na glowie bo firme zalozylam takze ciagle gdzies latam.R jutro przylatuje na weekend i mialobyc wycelowane ale przez ten castagnus wszystko sie poprzesuwalo i owulke bede miala za tydzien takze tego... :(

Maziajko przepiekne zdjecie:*!Mdlosci wspolczuje ale bardzo sie ciesze ze ciążowo w pelni i wszystko dobrze:*

Mam nadzieje ze u Was wszystkich wszystko dobrze,rośniecie sobie w zdrowiu i Wasze maluszki:*

Pozdrawiam:)
Millo a co szyjesz? Ja też szyję dla dzieci ale zabawki.

Do góry