reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja, chyba zwolnij tempo trochę. Idź na l4 i odpoczywaj. Wiesz jak ciężko było zajść w ciążę więc bądź ostrożna. Dzidzia najważniejsza.

Mazjajko" wrzeraj się "- rozmawiało mnie, dobre. Ważne, że posłuchało ☺️.

Antonia, trochę szybko ten test, daj sobie jeszcze trochę czasu ☺️.

Millo trzymam kciuki. Chłopak czy dziewczynka, ważne żeby zdrowe. A z planowania i kombinowania takie same szanse jak bez niego. Więc i tak masz tylko 50%☺️.
Ja w poniedziałek będę już wiedziała, kto się tam ukrywa. ☺️

reklama
Antonia faktycznie masz jeszcze czas wiec pozostaje czekac ja tam żadnych objawów przed testem nigdy nie miałam.
Millo bardzo ładne masz te rzeczy, gratuluje talentu [emoji6]
Maziajka mojej koleżance tej co miała tak cieżko tez wlasnie powróciły wymioty wiec trzeba mieć tylko nadzieje ze to przejściowe
Ajlajk No z tego co robiły badania to przy metodzie o+12 było 100% na dziewczynkę ale wiem ze mało kobiet badali. Napewno jest cieżko wszczelic sie tak dokładnie. A tu na forum chyba żadna nie próbowała tylko tego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Araya ja moze tez sie dowiem we wtorek choc u mnie to jeszcze mniej wiarygodne bedzie:-) .Jakos nie boje sie tych prenatalnych moje wewnetrzne przeczucie jeszcze mnie nie mylilo w tej ciazy i bedzie na pewno zdrowy dzidz:-).Szkoda ze moj w pracy bedzie wizyte mam o 10...wiec jade z przyjaciolka mimo wszystko wole miec kogos przy sobie.

Katja i jak mam nadzieje ze ustalo?

010igov3fkey3mez.png

Katja, chyba zwolnij tempo trochę. Idź na l4 i odpoczywaj. Wiesz jak ciężko było zajść w ciążę więc bądź ostrożna. Dzidzia najważniejsza.

Mazjajko" wrzeraj się "- rozmawiało mnie, dobre. Ważne, że posłuchało [emoji5]️.

Antonia, trochę szybko ten test, daj sobie jeszcze trochę czasu [emoji5]️.

Millo trzymam kciuki. Chłopak czy dziewczynka, ważne żeby zdrowe. A z planowania i kombinowania takie same szanse jak bez niego. Więc i tak masz tylko 50%[emoji5]️.
Ja w poniedziałek będę już wiedziała, kto się tam ukrywa. [emoji5]️
Czekamy na znak ód razu po badaniu pisz!!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie sie uspokoilo no i... L4. Niestety. Wolalabym troche wylazic z domu ale wiadomo ze malenstwo najwazniejsze :) synus sie cieszy ze mama rano nie ucieka do pracy. Widze ze u wszystkich poprawnie, cieszy mnie to bardzo :) mi juz drugi raz snila
Sie dziewczynka. Co za potega podswiadomosci.. dzwonilam umowic sie na prenatalne- winnam
Miec pomiedzy 28.12 a 15.01 i nie ma wolnego terminu :( poki co jestem na liscie rezerwowej.

Katja no i dobrze dzidz najwazniejszy..

A co do snow mnie juz sie chyba z 10 razy snila dziewczynka w tej ciazy:D serio nie wiem czy to podswiadomosc czy coo! Staram sie nienastawiac choc mam przeczucie na laske i to takie mega silne.No zobaczymy:p

Do wtorku juz nie dlugo!z opini ktore wyczytalam.o tym.doktorku to spokojnie w 12 tc juz okresla plec.

Millo.ogldalam Twoje cuda ! Jestem w szoku masz talent!

Antonia testujesz jutro?

Imama a w ktorym tc jest kolezanka?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Hejcia:*

Arya widzialam ze mnie wywołałaś:* milo mi:* U mnie teraz duzo na glowie bo firme zalozylam takze ciagle gdzies latam.R jutro przylatuje na weekend i mialobyc wycelowane ale przez ten castagnus wszystko sie poprzesuwalo i owulke bede miala za tydzien takze tego... :(

Maziajko przepiekne zdjecie:*!Mdlosci wspolczuje ale bardzo sie ciesze ze ciążowo w pelni i wszystko dobrze:*

Mam nadzieje ze u Was wszystkich wszystko dobrze,rośniecie sobie w zdrowiu i Wasze maluszki:*

Pozdrawiam:)
Millo a co szyjesz? Ja też szyję dla dzieci ale zabawki.

Do góry