reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja pociesze Cie ze ja dzisiaj zaczelam 12 tc i jest duzoooo lepiej w koncu jestem w stanie cos zjesc!!!! Jestem przeszczesliwa bo juz myslalam ze zwariuje:D o_O czasami jeszcze sie zdarzaja mega nudnosci ale to moze raz - dwa dziennie a nie caly dzien:D

Antonia kciuki!

010igov3fkey3mez.png

Hejka:*

Dziękuje za kciuki:)Ja Kochane szyje zabawki,dekoracje,ubranka:)Po urodzeniu syna pasje odkryłam i wkoncu odwazylam sie zalozyc firme hihi;)

Wspolczuje mdlosci,zgag i w ogole ale tez zazdroszcze:*Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze!

Antonina trzymam kciuki:)
Wy trzymajcie za mnie bo R jest od piatku,jutro rano o 3 jedzie ale cos sie zas poprzesuwalo i testy owulacyjne prawie pozytywne:)mysle ze owulacje bede miala we wtorek takze szanse sa:)
Diety nie trzymam,ph nie sprawdzam ale raczej jak zawsze 5.5.Kochamy sie z orgazmem;p Kto ma byc to będzie!

Hejka:*

Dziękuje za kciuki:)Ja Kochane szyje zabawki,dekoracje,ubranka:)Po urodzeniu syna pasje odkryłam i wkoncu odwazylam sie zalozyc firme hihi;)

Wspolczuje mdlosci,zgag i w ogole ale tez zazdroszcze:*Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze!

Antonina trzymam kciuki:)
Wy trzymajcie za mnie bo R jest od piatku,jutro rano o 3 jedzie ale cos sie zas poprzesuwalo i testy owulacyjne prawie pozytywne:)mysle ze owulacje bede miala we wtorek takze szanse sa:)
Diety nie trzymam,ph nie sprawdzam ale raczej jak zawsze 5.5.Kochamy sie z orgazmem;p Kto ma byc to będzie!
Trzymam kciuki [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny która zna się na krzywej cukrowej?
Mam takie wyniki 82/90/126. Z tego co wiem to nie mam cukrzycy ciazowej ale czemu po 2 H wynik mam wyższy niż po 1 H?

Elenaa, ja nie bardzo się znam. A tutaj nie robi się krzywej cukrowej. Co wizytę u położnej jest badany mocz i jak wyjdzie im podwyższony cukier to dopiero badają.

Elena ja tez nie pomoge kiedy masz wizyte??

Araya jak u Ciebie stresik ja juz odliczam za tydzien wizyta bardzo sie stresuje mam nadzieje ze bedzie ok! A Ty juz poznasz plec.Ja tez mojego podpytam i zdjecia nuba kaze zrobic:D

Antonia jak objawy?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry