reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja ja mialam do wyboru Tychy lub Katowice i jade do Tychow bo do Katowic autem sie boje:D Ide na pierwsze prenatalne na drugie byc moze tez zobaczymy jak ginka zaleci....Mi juz mdlosci powoli odchodza ale u mnie juz prawie 2 trymestr:-)

Millo co to za firma??

Arya jeszcze macie duzo czasu ja i tak nie bede sie zarzekac bo Jasiu mial hyc Antosiem ale po narodzinach nie pasowalo mi to imie:p wszyscy zdziwko mieli:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajko ja chyba zdecyduje sie na ta Lodz. Zastanawiam sie tylko czy isc juz na to w 11 tyg/ spytam moze mojego gina.. dzisiaj jestem cos niespokojna, wlasnie zauwazylam na papierze sluz z lekka krwia- no niby na przedwczoraj mialam
Termin kolejnej @... ale i tak sie stresuje. Jak wroce z pracy bede lezala. Mam nadzieje ze ustanie.
Sciskam Was wszystkie. Millo za firme kciuki.
Arya dzieki, no a mialam
Nadzieje ze tym razem mnie mdlosci omina :)

Katja mozw skonsultuj sie z tym kolega ginem odnosnie tego plamienia lepiej dmuchac na zimne bierzesz jakis progesteron?

010igov3fkey3mez.png
Tak Maziajko ja biore od samego poczatku luteine pod jezyk 2x dziennie. Wczoraj pominalelam wieczorna dawke bo mocno wymiotowalam a ta tabletka jest wstretna i co wlozylam w usta to zwracalam. rozmawialam z kolega ginem- jak co jutro ma duzur w szpitalu. Kazal polezec odpoczac- narazie sie unormowalo. Sciskam ❤️

Dobrze ze sie unormowalo i super ze masz takiego kolege ktorego mozesz sie w kazdej chwili poradzic.Ja do dzisiaj biore duphaston a od jutra luteina dopochwowa do konca grudnia i odstawiamy wszystkie wspomagacze to juz bedzie prawie 15tc:-)

010igov3fkey3mez.png

Dobrze ze sie unormowalo i super ze masz takiego kolege ktorego mozesz sie w kazdej chwili poradzic.Ja do dzisiaj biore duphaston a od jutra luteina dopochwowa do konca grudnia i odstawiamy wszystkie wspomagacze to juz bedzie prawie 15tc:-)

010igov3fkey3mez.png
Ja w pierwszej ciazy jechalam dluugo na duphastonie. Ta podjezykowa jest wstretna, ale jak trzeba to trzeba :) jutro planuje sie umowic do profesorka w Lodzi na to usg badania porzadne. Mam 8tc, wizyta moze wypasc kolo swiat.

reklama
Do góry