reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki dziewczyny:-)

Antonia no widok byl przekomiczny:-)

Araya no szybko dlatego ginka mowi ze ciaza starsza ale jakim cudem to nie wiem:D a co do mdlosci to faktycznie sa mniejsze a od piatku juz nie wymiotowalam:-) piersi tez mniej bola wiec chyba dlatego ze ta pepowina juz jest:-)

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajka, ja 19go mam połówkowe i w końcu dowiem się kto siedzi w środku :). Ty 20go poproś o ladne zdjęcie nuba to powróżymy Ci z dziewczynami :).
Antonia, Ty już po starankach? Kiedy testujesz?

Araya mysle ze tego 20 juz sie dowiem bo z opini na necie bardzo dobry specjalista od usg zreszta sama gin mi kazala do niego isc:p I z tego co czytalam to nie ma problemu z okreslaniem plci w 12 tc.Zobaczymy a zdjec na pewno bedzie duzo bo place za te badania to mam wymagania:D

010igov3fkey3mez.png

Maziajka, ja 19go mam połówkowe i w końcu dowiem się kto siedzi w środku :). Ty 20go poproś o ladne zdjęcie nuba to powróżymy Ci z dziewczynami :).
Antonia, Ty już po starankach? Kiedy testujesz?
Tak, ja już po. Ostatnie były w 12 dc. Dziś 17 dc. Czekam na rozwój [emoji1] męża mam po operacji także ten tydzień był trochę dla nas szpitalny. No i nie wiem czemu ale mam zakwasy na piersiach, i to dość mocne. Dawno nie kierowalam autem ale czy to byłoby aż tak. Tłumacze sobie żeby się nie nakrecac a i tak po głowie chodzi [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejcia:*

Arya widzialam ze mnie wywołałaś:* milo mi:* U mnie teraz duzo na glowie bo firme zalozylam takze ciagle gdzies latam.R jutro przylatuje na weekend i mialobyc wycelowane ale przez ten castagnus wszystko sie poprzesuwalo i owulke bede miala za tydzien takze tego... :(

Maziajko przepiekne zdjecie:*!Mdlosci wspolczuje ale bardzo sie ciesze ze ciążowo w pelni i wszystko dobrze:*

Mam nadzieje ze u Was wszystkich wszystko dobrze,rośniecie sobie w zdrowiu i Wasze maluszki:*

Pozdrawiam:)

Maziajko ale wspaniale zdjecie !!! ❤️❤️❤️❤️ Gdzie idziesz na prenatalne (miasto?) ja planuje do lodzi jechac do dr dudarewicza, ale zastanawiam sie czy na to badanie w 11-14 tyg czy dopiero 21 tydz...? Jak jezdzcie dziewczyny?
Antonia kciuki
Jagoda super imie :) my nadia lub bianka (wiem ze troche wymyslnie no ale co zrobie jak sie mi podoba)
-a nasz syn to oliwier :)
Ja tez mam maziajko mdlosci na maksa. Tragedia.. ale przezyjemy:)

reklama
Millo, fajnie ze sie odezwalas:). Czyli nici ze staranek w grudniu?To kiedy teraz czy odpuscilas sobie?
Aleksander piekne imie :).
My jeszcze nic. Wydaje mi sie,ze maz po cichu liczy na dziewczynke. Mnie naprawde obojetnie,z czasem wszystko sie zmienia i zdrowie wazniejsze od
plci.
Katja,wspolczuje mdlosci:(

Do góry