reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki dziewczyny:-)

Antonia no widok byl przekomiczny:-)

Araya no szybko dlatego ginka mowi ze ciaza starsza ale jakim cudem to nie wiem:D a co do mdlosci to faktycznie sa mniejsze a od piatku juz nie wymiotowalam:-) piersi tez mniej bola wiec chyba dlatego ze ta pepowina juz jest:-)

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajka, ja 19go mam połówkowe i w końcu dowiem się kto siedzi w środku :). Ty 20go poproś o ladne zdjęcie nuba to powróżymy Ci z dziewczynami :).
Antonia, Ty już po starankach? Kiedy testujesz?

Araya mysle ze tego 20 juz sie dowiem bo z opini na necie bardzo dobry specjalista od usg zreszta sama gin mi kazala do niego isc:p I z tego co czytalam to nie ma problemu z okreslaniem plci w 12 tc.Zobaczymy a zdjec na pewno bedzie duzo bo place za te badania to mam wymagania:D

010igov3fkey3mez.png

Maziajka, ja 19go mam połówkowe i w końcu dowiem się kto siedzi w środku :). Ty 20go poproś o ladne zdjęcie nuba to powróżymy Ci z dziewczynami :).
Antonia, Ty już po starankach? Kiedy testujesz?
Tak, ja już po. Ostatnie były w 12 dc. Dziś 17 dc. Czekam na rozwój [emoji1] męża mam po operacji także ten tydzień był trochę dla nas szpitalny. No i nie wiem czemu ale mam zakwasy na piersiach, i to dość mocne. Dawno nie kierowalam autem ale czy to byłoby aż tak. Tłumacze sobie żeby się nie nakrecac a i tak po głowie chodzi [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejcia:*

Arya widzialam ze mnie wywołałaś:* milo mi:* U mnie teraz duzo na glowie bo firme zalozylam takze ciagle gdzies latam.R jutro przylatuje na weekend i mialobyc wycelowane ale przez ten castagnus wszystko sie poprzesuwalo i owulke bede miala za tydzien takze tego... :(

Maziajko przepiekne zdjecie:*!Mdlosci wspolczuje ale bardzo sie ciesze ze ciążowo w pelni i wszystko dobrze:*

Mam nadzieje ze u Was wszystkich wszystko dobrze,rośniecie sobie w zdrowiu i Wasze maluszki:*

Pozdrawiam:)

Maziajko ale wspaniale zdjecie !!! ❤️❤️❤️❤️ Gdzie idziesz na prenatalne (miasto?) ja planuje do lodzi jechac do dr dudarewicza, ale zastanawiam sie czy na to badanie w 11-14 tyg czy dopiero 21 tydz...? Jak jezdzcie dziewczyny?
Antonia kciuki
Jagoda super imie :) my nadia lub bianka (wiem ze troche wymyslnie no ale co zrobie jak sie mi podoba)
-a nasz syn to oliwier :)
Ja tez mam maziajko mdlosci na maksa. Tragedia.. ale przezyjemy:)

reklama
Millo, fajnie ze sie odezwalas:). Czyli nici ze staranek w grudniu?To kiedy teraz czy odpuscilas sobie?
Aleksander piekne imie :).
My jeszcze nic. Wydaje mi sie,ze maz po cichu liczy na dziewczynke. Mnie naprawde obojetnie,z czasem wszystko sie zmienia i zdrowie wazniejsze od
plci.
Katja,wspolczuje mdlosci:(

Do góry