reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A moze któraś mi podpowie jak powinnam teraz liczyć fni płodne. Zawsze mialam cykle 29 fni. Teraz ku mojemu zfziwieniu przyszla wredna w 26 dc. Jak obliczyć przyszłą @. Nie wiem co wpisać w kalendarz 29? Czy 26? Bo inne dni owu będą [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Elena mozna truskawki jak i maliny ale pol szklanki [emoji33] tu wlasnie chodzi o kaloryczność w dużej mierze zeby nie przekroczyć wlasnie tych 1800kcal a nie ze mozna jeść te produkty dozwolone w każdej ilości

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia myśle ze zawsze lepiej wpisywać te krótsze cykle i obserwować. Jak bedzie krótszy owu wystąpi poprostu wcześniej a nie ze ja przegapisz bo cykl krotsz

Dzieki imama :-) ja to wcale diety nie mialam:D a grejfruty uwielbiammm i jadlam a raczej pilam duzo.Ale tez piwko prawir dziennie pilam moj tez i do tego pali paczke dziennie, no i jajka na cieple ma narazone.
Ale i tak mi sie wydaje ze to wszystko bezsensu bo to i tak przypadek.

010igov3fkey3mez.png

Maziajka tez uważam ze to przypadek ale kurde cos napewno w tym jest i mi to spokoju nie daje. Pomęczę sie 6 tygodni moze 8 przed planowaniem i będę spokojna jak nawet nie wyjdzie [emoji6] spróbować nie zaszkodzi a moze faktycznie pomoże. Bo patrząc na opisy dziewczyn którym sie udało to duże znaczenie ma dieta a suplementacja jak czytałam i myślałam w dużo przypadkach wogole

A moze któraś mi podpowie jak powinnam teraz liczyć fni płodne. Zawsze mialam cykle 29 fni. Teraz ku mojemu zfziwieniu przyszla wredna w 26 dc. Jak obliczyć przyszłą @. Nie wiem co wpisać w kalendarz 29? Czy 26? Bo inne dni owu będą [emoji17]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia wydaje mi się ,że musisz obstawić dwa dni owulacji. Nie wiadomo czy wróci do normy na 29 czy zostanie 26, a może jeszcze się przesunie ? Masz testy owu żeby sprawdzać?

Ale tutaj cisza ja zasnelam.z mdlisciami i budze sie z mdlosciami ale dzisiaj juz weszlam w 10 tc ( choc moj suwak.stoi) takze juz niedlugo i.mam nadzieje mdlosci pojda akySz:D a jak nie to.jeszcze 28 tc i bedzie po wszystkim byle do przodu:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
Ja wczoraj konczylam 17tc i dla uczczenia wymioty :(. Będzie jak z małym. Wymiory co jakiś czas do końca ciąży :(. W dodatku wczoraj ząb mi się złamał. No żesz k.... Dentysta we wtorek. Nie chodzę tu do dentysty bo nic nie potrafią i trzeba wszystko poprawiać w Polsce a płaci się jak za złoto ;). Maziajko mi pomagał świeży imbir zalany wrzątkiem, ale bez szału. To najgorsze w całej ciąży.
Katja jak Ty się czujesz? Zaczynają sie jakieś dolegliwości ciążowe?
Milego dnia :)

Do góry